Şimdi Ara

Satılık Sıfır ve ikinci El Ekran kartları - GTX 970 - 1070 - 1080 - 1080 TI MSI - Gigabyte - EVGA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
4
Favori
7.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lütfen tekliflerinizi Pm yoluyla yapınız.

Takas sadece diğer bilgisayar parçaları ile olur.

Evga GTX 970 SSC Yeni soğutmalı model - 2 Yıl daha uluslarası garantisi mevcuttur. Kutu ve kutu içeriği tamdır. Fiyat: SATILDI
    Herhangi bir sorunu vs yoktur. Temiz kullanılmış bir karttır. O.C vs yapılmadı.

Gigabyte GTX 1080 Windforce - Sıfır jelatinli üründür. Yurtdışından alınmıştır. Fiyat: SATILDITL

MSI GTX 1080 Gaming X : Sıfır jelatinli üründür. 2 Yıl amazon.de Garantilidir. Fiyat: Satıldı.

Gigabyte GTX 1080 TI Xtereme Edition : Sıfır jelatinli üründür. 2 Yıl amazon.de Garantilidir. Fiyat: SATILDI TL

Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming : Sıfır jelatinli üründür. 2 Yıl amazon.de Garantilidir. Fiyat: 1950 TL

Asus GTX Rog 1070 Gaming : Sıfır jelatinli üründür. 2 Yıl amazon.de Garantilidir. Fiyat: SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaximo -- 14 Kasım 2017; 10:48:24 >

• 1070 asus rog bir şeyler yaparım dersen p.m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p.m. atıldı
  • 1080 hepsine son fiyat ne olur
  • p.m atıldı.
  • Takip 970 ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.marvel

Takip 970 ..

satıldı hocam güncellicem şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gigabyte G1 Gtx 1070 icin takip, birseyler yapabilirsen ozel mesajdan konusalimhl hocam.

• yurtdışından al burada sat yapmanın kazancı ne kadar oluyor bende düşünüyorum bir valiz ekran kartı alıp girmeyi
  • Gtx 1080 windforce son durum nedir

• Evga ya da asus gtx 1080 ya da 1070 mevcut mu ? (Öncelik 1080)

• Gtx 1080 icin yazar misiniz bana alabilirim

• Merhaba hocam ben gelecekten geliyorum da Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming : Sıfır jelatinli üründür. 2 Yıl amazon.de Garantilidir. Fiyat: 1950 TL Bu ürünün fiyatı gayet uygun geldi halen ala biliyor muyuz acaba ?  

• JRache kullanıcısına yanıt

:D :D :D

not: "Geleceğin savaşı" adlı filmi tavsiye ederim ..

ben de 1950yi görünce atladım hemen :D

• quote:

Orijinalden alıntı: itsuptome

:D :D :D

not: "Geleceğin savaşı" adlı filmi tavsiye ederim ..

ben de 1950yi görünce atladım hemen :D

izlemiştim hocam o filmi :) Keşke zaman da geriye gide bilsek sağlam bir sistem toplar geri gelirdim :) Hatta ona da gerek yok bir sayısal şans topu oynardım :D

• ahaha adam da filmde aynısını soruyor ,, 2027 loto sonuçlarını versene falan diye :D

bu japonyadan kart fiyatlarına baktım, 5bin lira falan ucuza geliyor buraya göre ,, acaba bunda yasal bir sorun çıkar mı bilgisi olan var mıdır ??

Selamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.