Şimdi Ara

Asus GTX 560ti DCII Top degistirmeli miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fpsfakiri

quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Daha yeni 680 satıp geçici olarak Evga 560ti kullanmaya başladım, sisteminizin geri kalanı halen çok iyi seviyede, bence Nvidia tarafında 670 veya 760-770,Amd tarafında ise yeni seriden özel soğutmalı kartlara bakın.

BF4 gibi oyunlarda minimum ayarlarda oynadığım halde, fps zaman zaman 80 olduğu halde ram yetersizliginden dolayı ani takılma yapabiliyor. En az 2 GB ve GPU'su daha güçlü bir karta geçmenin faydası çok olacaktır.

Merhabalar yorumlariniz icin tesekkur ederim.

Yeni nesil oyunlarla pek ilgilenmiyorum ancak iyi bir kartla ara sira oynayabilirim neden olmasin. Suan tek istedigim mevcut oynadigim oyunlari problemsiz oynamak.

Kendi kartimi satip haftaya 760 almayi dusunuyorum. Fiyat olarak gayet uygun. Benim yerimde olsaydiniz ve 1000tl civari bir butce ayirmis olsaydiniz tercihiniz hangi kart olurdu? Saygilar.

Asus gtx 770 o.c.
    Asus r9 280x top(tahiti xtl çipli ve true audio olan..1-2 ay icinde gelir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 13 Kasım 2013; 20:26:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Daha yeni 680 satıp geçici olarak Evga 560ti kullanmaya başladım, sisteminizin geri kalanı halen çok iyi seviyede, bence Nvidia tarafında 670 veya 760-770,Amd tarafında ise yeni seriden özel soğutmalı kartlara bakın.

BF4 gibi oyunlarda minimum ayarlarda oynadığım halde, fps zaman zaman 80 olduğu halde ram yetersizliginden dolayı ani takılma yapabiliyor. En az 2 GB ve GPU'su daha güçlü bir karta geçmenin faydası çok olacaktır.

Yeni nesil oyunlarla pek ilgilenmiyorum ancak iyi bir kartla ara sira oynayabilirim neden olmasin. Suan tek istedigim mevcut oynadigim oyunlari problemsiz oynamak.

Kendi kartimi satip haftaya 760 almayi dusunuyorum. Fiyat olarak gayet uygun. Benim yerimde olsaydiniz ve 1000tl civari bir butce ayirmis olsaydiniz tercihiniz hangi kart olurdu? Saygilar.

Bütçe ve Fiyatlar hakkında yorum yapamam çünkü TR piyasasını bilmiyorum, tavsiyem sadece çok düşük bir kart almamak olur çünkü hissedilen fark az gelebilir.

770 örneğin ortalama iki kat fazla fps verir ama 670 veya 760 daha az. Buna rağmen 2 GB VRam olacağından ve GPU farkından dolayı yetecektir.

AMD tarafında 270 ve 280 var bu klasmanda ama bu kartlar hakkında daha çok bilgiye sahip olan birileri cevaplarsa daha sağlıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kart önerisi istemişsiniz ASUS ve Colorful GTX 770 lere bir bakın

http://forum.donanimhaber.com/m_81730675/f_//tm.htm#81730675
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65918

Bu karti nasipse haftaya aliyorum. Kendi kartimi sattigimda bana maliyeti 700TL olacak. Ilgilendiginiz icin tesekkur ederim.

Bu kartla beraber islemcimi nasil kullanmaliyim O.C yapacaksam degerlerim ne olmali?

• Fpsfakiri F kullanıcısına yanıt
    İşlemci soğutucunuz önemli önce onu bir yazın

Edit: Bu arada kart çok güzel şimdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 13 Kasım 2013; 20:47:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

İşlemci soğutucunuz önemli önce onu bir yazın

Edit: Bu arada kart çok güzel şimdiden hayırlı olsun

Tesekkur ederim. Sizce Asus harici bir markaya yonelmeme gerek var mi?

sogutucu:http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-s1283w-dark-knight-intel-lga77511561366&amd-754939940am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51921#allImages

4-4.2 Ghz kullanımı işlemci için yeterli olacaktır sonrasında sıcaklığa göre düşünebilirsiniz

Asus yıllarca kullandığım bir marka fiyatı da uygun şimdilik gerek yok gönül rahatlığıyla alın , zaten unutmayın elektronik şans işidir inşallah sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NCR Trooper

quote:

quote:

Asus gtx 770 o.c.
    Asus r9 280x top(tahiti xtl çipli ve true audio olan..1-2 ay icinde gelir)

isteyen varsa yeni revizyon gpu lu 280x i getirebilirim fiyatı 925 TL

Asus GTX 560ti DCII Top degistirmeli miyim?

Ha bir de şahsi fikrim olarak Colorful'u çok beğendim B.M.W nin satıp servisini yapması ise ayrı bir güzel tarafı ilerleyen zamanlarda Colorful'a geçiş yapmayı düşünenlerdenim
  • quote:

Ha bir de şahsi fikrim olarak Colorful'u çok beğendim B.M.W nin satıp servisini yapması ise ayrı bir güzel tarafı ilerleyen zamanlarda Colorful'a geçiş yapmayı düşünenlerdenim

dediginiz gibi cok fazla surmus macunu ve heryere tasmis. Temizledim ve daha ince bir sekilde kendim surdum tasirmadan. Sicakliklar ayni 70`i goruyor.

islemcinin macunuda yeniledim ancak MSI control center`dan ayarlayabildigim fan hizi suan hic bir seye yaramiyor.
  • tabiki değiştirebilirsin bütçene göre önerebilirim
    Kabloları doğru taktığınızdan emin olun , netten macun sürümüyle ilgili videolara bakın fikir verecektir sıcaklıklar 90 ı geçmediği müddetçe ekran kartı için sorun olmaz
  • quote:

Kabloları doğru taktığınızdan emin olun , netten macun sürümüyle ilgili videolara bakın fikir verecektir sıcaklıklar 90 ı geçmediği müddetçe ekran kartı için sorun olmaz

Sicakliklar biraz daha duzeldi gibi 65-70`i gecmiyor. islemciyi 4.5ghz`da calisitiriyorum max 65 dereceye cikmis sicaklik. Ancak FPS ile ilgili problemimde en ufak bir degisiklik yok. Simdi gidip ekran karti alacam hic bir sey degismeyecek canim SIKILACAK...
    değinmeden edemeyeceğim.Kullanıcı adınız ve mesajlarınız çok uyumlu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatates

değinmeden edemeyeceğim.Kullanıcı adınız ve mesajlarınız çok uyumlu hocam

Elin adami en son cikan oyunlarla ilgili problem yasar onun icin yardim ister bizde kotu Counter-strike`da 5 yillik makinayla oynuyor gibi problem yasiyoruz... Halim duman
    cs:go için fps düşüşüne çözüm olur mu bilemem ama şöyle bir şey var ;
    " Dear OP, check out the games integrity by going in to your game library on steam. Right click on CS:GO and select "properties", from there select the "Local File" tab and click "Check integrity of game cache". If any files fail then they'll automatically be redownloaded and replaced. "
    YA DA ;
    Try this in your Launch Options: "-processheap"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 14 Kasım 2013; 22:08:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatates

cs:go için fps düşüşüne çözüm olur mu bilemem ama şöyle bir şey var ;
    " Dear OP, check out the games integrity by going in to your game library on steam. Right click on CS:GO and select "properties", from there select the "Local File" tab and click "Check integrity of game cache". If any files fail then they'll automatically be redownloaded and replaced. "
    YA DA ;
    Try this in your Launch Options: "-processheap"

ustad Turkiye`de dogru duzgun sunucular olmadigi icin zaten choke problemi mevcut birde boyle bir sistemle FPS 50-60`lara dustugunde karin agrisi resmen.

Bende yeni nesil oyunlarin hic birini oynamiyorum. Gidip kart alacam bosuna masraf olacak diye korkuyorum acikcasi. Bir deneyim tesekkur ederim.

umarım dediklerim işine yarar da düzeltirsin,kolay gelsin şimdiden
  • güzel kardeşim bak CS:GO yu çeşitli bilgisayarlarda denedim i3 540 işlemci ve 5850 ile 170-200 arası fps alıyordum i5 3570k 5830 ile 250-450 fps alıyorum senin o sistemle min 225 -375 arası bi fps alman lazım bu işte bi terslik var
  • quote:

Orijinalden alıntı: magi34

güzel kardeşim bak CS:GO yu çeşitli bilgisayarlarda denedim i3 540 işlemci ve 5850 ile 170-200 arası fps alıyordum i5 3570k 5830 ile 250-450 fps alıyorum senin o sistemle min 225 -375 arası bi fps alman lazım bu işte bi terslik var

Merhabalar

Steam forumunda birisi soyle bir sey soyledi: Eger baglantida problem varsa choke loss gibi veriler duzenli gelmedigi icin ekran kartida bir sonraki frame`i render yapamiyor ve buda FPS dususune neden oluyor. Bana mantikli gibi geldi cunku ne zaman FPS dusse o sirada choke tavan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fpsfakiri -- 16 Kasım 2013; 11:18:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.