Şimdi Ara

Asus Gtx 580 ---> 380 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar, sistemimi satışa çıkarıyorum...

Ekran kartım Asus Gtx580 kutu içerigi mevcut sorunsuz kart sormak istediğiniz birşey olursa pm atabilirsiniz....

[size=4]fiyat : 380 tl

Asus Gtx 580 ---> 380 tl  Asus Gtx 580 ---> 380 tl
     Asus Gtx 580 ---> 380 tl  Asus Gtx 580 ---> 380 tl
     Asus Gtx 580 ---> 380 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• YandAngeL kullanıcısına yanıt
    Takip..
  • Benchmark ı normal ayarlarda yaptıgınız halde 85derece olmuş kart Ultra extreme 8x Yapsaydınız yanacaktı demekki (:
  • 85 derece gayet normal bir sicaklik zaten fan ayarlarini manuel yapmadiginiz surece 85 ve sonrasinda yuksek devirlere cikiyor fan. Daha once birkac tane gtx580 kullanma sansim oldu o nedenle arastirmanizi tavsiye ederim bilmeyenleri urkutmek yerine....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız KASANIZI ve FANLARINIZI BİLMEDEN YORUM YAPTIM KUSURA BAKMAYIN (:
  • takip
  • Cihaz güzel fiyat güzel Tek kötü yani referans tasarım olması ve zaten fiyat one görede düşürülmüş bence durmaz fazla Sıcaklık dereceleri olarak gayet normal bu tip soğutucularda özel soğutmada bile 60 derece buluyor bunu göz önüne alırsak gayet normal ve sağlam bir kasa ve iyi soğutma fanları ile sıcaklık derecelerini aşağıya çekilebilir iyi günler hayırlı satışlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evga Gtx 970 SC -1250 TL
    2 yıl önce açıldı
    ASUS STRIX GTX 960 -- 1500 LİRA
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: babanqida16

Cihaz güzel fiyat güzel Tek kötü yani referans tasarım olması ve zaten fiyat one görede düşürülmüş bence durmaz fazla Sıcaklık dereceleri olarak gayet normal bu tip soğutucularda özel soğutmada bile 60 derece buluyor bunu göz önüne alırsak gayet normal ve sağlam bir kasa ve iyi soğutma fanları ile sıcaklık derecelerini aşağıya çekilebilir iyi günler hayırlı satışlar...

Hocam birde şu varki fan profili ayarlamazsanız tüm refereans gtx580 ler 85 dereceyi geçene kadar fan devrini çok arttırmıyorlar ki zaten çalışma sıcaklıgı olarak normal sayılan bir aralık. fan profili yaparsanız 70 derecedede tutabiliyorsunuz fakat gereksiz yere gürültü kanaatimce ben ürüne o.c fln uygulamadım belki o.c olsaydı referans tasarım extra sogutma isterdi ama banakalırsa kullandıgım ve gördügüm kadarıyla %100 yük için <90 ısı degerleri gayet normal sonrası sorundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YandAngeL -- 22 Ekim 2013; 23:28:22 >

• Tarafımdan satın alınmıştır YandAngeL kardesımıze tesekkur ederım
  • Ben teşekkür ederim hocam hayırlı olsun =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.