Şimdi Ara

ASUS GTX 650 Tİ BOOST ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Benefit

quote:

Orijinalden alıntı: FastFantastik

quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Bu biraz fikir verecektir size: http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-650-Ti-Boost-vs-ASUS-Radeon-HD-7850

gpuboss sitesi nvidia fanboy gtx 770e r9 290 tri-x den performanslı diyen ilk site zaten yorumlardada nvidia yla anlaştığını herkes söylüyor

Yalnız burada 7850'yi öne almış ti boost karşısında. Şu halde yaptığı değerlendirmede bir sorun yok zannederim.

Evet ama dediğim gibi nvidia kartların performansını yüksek gösteriyor yani arasında 3 puanlık bi fark gösteriyorsa en az 8 veya 9 vardır

• KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    Kartı kullanıyorum. Şu ana kadar performansından son derece memnunum.

Fiyatına göre başarımının iyi olduğunu düşünüyorum ancak 7850 daha potansiyelli bir karttır. Sana 7850 almanı öneriririm. Benim monitörüm VGA olduğu için Bu kartı aldım. AMD kartlar DVI -VGA dönüştürücü ile dalgalanma sorunu yapabiliyorlar.
  • 7850 ile esitler. bazilarinda 7850, bazilarinda ise gtx650ti boost gecer. ama 7850'nin o.c avantaji vardir. monitorunuz vga girisli ise yani mavi kabloluysa 7800 serisi dalgalanma yapar. gtx650ti boost alin.
  • Isbara I kullanıcısına yanıt
    yanlış kişiye yazıyorsunuz hocam
  • Fazla fark yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla fark yokher şey oca bağlì

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750ti al
  • hepinize çok teşekkür ederim ama amd tavsiye etmezseniz sevinirım zamanında 2 tane sapphire 1 tanede powercolor yaktım ve yazılımsal sıkıntı olduğundan dolayı nvidia alcam hepinize hayırlı akşamlar :)
  • selam arkadaşlar bugün vatandan cooler master 500 watt power ve asus gtx 650 ti boost aldım :) haberiniz olsun iyi akşamlar :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.