Şimdi Ara

ASUS GTX 650 Tİ BOOST ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sistemim imzamda var bu arada haftaya asus gtx 650 ti boost alıcam bu kart hd 7850 den iyi bana vatandaki çalışan adam öyle dedi siz ne düşünüyorsunuz bakalım cevaplarınızı bekliyorum hayırlı akşamlar :)

• bütçe nedir? bir de 450w psu bosst modelinde sıkıntı çıkarabilir. etiket fotoğrafını yollarsanız daha net yardımcı olabilirim.
  • hocam bütçem en fazla yani en son sınırım 390 tl ve ayrıca bunun yanında xigmatek 80+ 500 watt power alcam :)
  • Osman Karabeyy kullanıcısına yanıt

VS450+GTX650tiBoost

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

VS450+GTX650tiBoost

Hocam eminsin dimi.Psu alıcam bende aynı kart içinde.Zorlasak falan sıkıntı çıkarmaz dimi biraz kurcalıycam çünkü psu sorun çıkarmaması lazım

• cevaplarınız için teşekkür ederim benim asıl sorum arkadaşla iddiaya girdik onda hd 7850 var ve bu kart ondan iyidir dedim ben ya da eşittir yani neyse öğrenmek istediğim bu hocam :)
  • iş dip oc'ye gelirse 7850 daha hızlıdır ama oc yapmazsaniz ti boost daha hızlıdır ama aradaki fark önemsenecek iddiaya girecek bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

iş dip oc'ye gelirse 7850 daha hızlıdır ama oc yapmazsaniz ti boost daha hızlıdır ama aradaki fark önemsenecek iddiaya girecek bir şey değil.

teşekkür ederim hocam bu 2 kart birbirine denk midir peki yani kimi zaman biri geçer kimi zamansa diğeri doğru mudur :)

• Yok kardeşim sıkıntı çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman Karabeyy

quote:

iş dip oc'ye gelirse 7850 daha hızlıdır ama oc yapmazsaniz ti boost daha hızlıdır ama aradaki fark önemsenecek iddiaya girecek bir şey değil.

teşekkür ederim hocam bu 2 kart birbirine denk midir peki yani kimi zaman biri geçer kimi zamansa diğeri doğru mudur :)

evet o şekilde de diyebiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Osman Karabeyy

quote:

evet o şekilde de diyebiliriz.

tamam hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)
  • quote:

VS450+GTX650tiBoost

hocam ben xigmatek 80+ 500 watt alıcam corsair yerine iyi midir sizce :)

VS450 hem Corsair kalitesi hem de Xigmatek`den 20w daha fazla,408w güç veriyor.Ama PM`den yazdığım bu ikisinden de çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 8 Haziran 2014; 18:30:00 >
  • quote:

VS450 hem Corsair kalitesi hem de Xigmatek`den 20w daha fazla,408w güç veriyor.

tamam hocam düşüncem zaten büyük ihtimal haftaya bugün alıcam olmassa diğer hafta kesin önerin içinde saol bu arada :)
    Bir şey değil :)

• Bu karta sahibim, oc özürlü olduğu için 7850 den her konuda geridedir, ancak bu önemsenmeyek kadar azdır.

İş oc a gelince 7850 tokatlar.
    psu almadan gtx 750 ti alarak devam edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Bu biraz fikir verecektir size: http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-650-Ti-Boost-vs-ASUS-Radeon-HD-7850

gpuboss sitesi nvidia fanboy gtx 770e r9 290 tri-x den performanslı diyen ilk site zaten yorumlardada nvidia yla anlaştığını herkes söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FastFantastik

quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Bu biraz fikir verecektir size: http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-650-Ti-Boost-vs-ASUS-Radeon-HD-7850

gpuboss sitesi nvidia fanboy gtx 770e r9 290 tri-x den performanslı diyen ilk site zaten yorumlardada nvidia yla anlaştığını herkes söylüyor

Yalnız burada 7850'yi öne almış ti boost karşısında. Şu halde yaptığı değerlendirmede bir sorun yok zannederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.