Şimdi Ara

Asus GTX 660 DCUII 2 GB - 192 Bit - Kutulu - Problemsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Asus GTX 660 DCUII 2 GB - 192 Bit - Kutulu - Problemsiz
    Aktif olarak kullandığım karttır. Model yükselttiğim için satıyorum. Zamanının en iyi soğutma sistemine sahip kartlarından birisidir. Kartın ilk sahibiyim. Kutusu ve faturasına kadar duruyor.

Sadece oyun oynandı, onu da zaten fazla oynayan birisi değilim. Ekstradan herhangi bir işlem, tamir, arıza vb durumu olmadı. Sadece 1 defa temizlik yaparken termal macununu yeniledim. Zaten fazla ısınan bir kart değil, daha macun yenilemeye ihtiyacınız olacağını sanmıyorum.

Oyunların çoğunu 1080p'de rahat bir şekilde oynatır.

• GTA 5'i 1080p'de 1-2 ayar hariç yüksek ayarlarda rahat bir şekilde oynatıyor.
    • NFS Payback 1080p yüksek ayarlarda oynatıyor

Takdir edersiniz ki zamanının orta direk bir kartıdır. 2020 yılında tüm oyunları ultra'da açmasını beklemek anlamsız olur.

İstanbul içi almak isteyenler evimden gelip alabilirler. İstanbul dışı almak isteyenler önden ödemeyi göndermek ve kargoyu karşılamak şartıyla alabilirler.

Kartın fiyatını uygun tuttum. Pazarlık teklifi yaparken bunu göz önünde bulundurun. Takas yapmayacağım.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 525 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Forum dışına satıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XFX RX 580 4 GB 256 BİT
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.