Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 TI Gaming X 4GB 128 bit KUTULU FATURALI
-
-
Fiyatı bugün için size pahalı gelmiş olabilir fakat yarın için çok uygun geleceği kuvvetle muhtemeldir.quote:
Orijinalden alıntı: türkerrrgtx 1050ti 3500 lira makul ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yoook Artııık
-
Hocam fiyatların dolar haricinde yükselmesinin bir diğer sebebi de herkesin birbirinden görüp fiyatı biraz daha sonra biraz daha yükseltmesinden kaynaklanıyor. Tamam belki yarın öbür gün 3500 normal gelecek ama en azından dolara endeksli bir şekilde gerçekleşmesi gerekiyor herkesin kafasına göre fiyatlandırma yapması ile değil. Serbest piyasa diyip susarsak yarın bu arkadaşta sattığı fiyattan bu kartın aynısından alamayacak. Dolar 9 lira seviyesinde gezerken 1.5k civarında satılan kartın doların 13 lira olması ile 3.5k dan satılması biraz da fırsatçılıktan kaynaklanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBonez -- 14 Aralık 2021; 0:53:2 > -
kendi vatanımızda Devletimizden dolarla ihale alan Türk Müteahhitler ihale alırken dolar yükselmiyorda şurda kıçı kırık bir kart satmaya çalışıyoruz dolarımı yüksetiyoruz yahu ayıptır be çatlasınızda patlasanızda bu kart satılacak göreceksiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan_pektas -- 14 Aralık 2021; 1:8:7 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Cümle kurmayı biliyorsun ama cümleyi anlamayı bilmiyorsun sen en iyisi yazdıklarımı düzgünce 20 defa oku bakalım ne demişim tipik dayılar gibi gelip bana gereksiz argümanlarla savunma yapma
-
haftaya dolar 21 tl olduğunda sen fiyatları görünce adam haklıymış dersin bedavamı verelim bu temizlikte bir kartı bundan daha uygun biryerde satışının yapıldığını bana hemen ispat et bu kartı sana hediye edeceğim,bekliyorum linki hemen at fırsatçı he hadi balım
Ben o arkadaşın yazdığına cevap olarak herşeyi belirttim git yazdıklarımı oku. Ama uzun uzun yazıları okurken anlayamıyorsan özet geçeyim, fiyatlar dolara göre yükselebilir veya düşebilir ancak dolar 9 lira iken 1500 e satılan kart doların 13 lira olması ile 3.5k olması normal değil. Sende Sarı siteye girip fiyatlara bakıp fiyat belirlemişsin. Ürünün temizliği de burda mesele değil doların 21 lira olduğunda da fiyatının artacağı mesele değil. Eğer dolara göre fiyatlar yükseliyorsa dolar 9 lira iken 1500 lira olan GT 1050 Tİ ekran kartı doların 13 seviyesine gelmesiyle birlikte en fazla 2300 den satılması lazımdı. Buradaki devasa fark herkesin birbirinden görüp fiyat yükseltmesinden yani fırsatçılıktan olduğunu söylüyorum. Hem de bugün bu fiyattan kartı satsan bile fırsatçılar yüzünden bu kartın aynısını sattığın fiyattan alamayacaksın veya herhangi başka bir ürünü..
-
Ben burada dolaylı yoldan senin bile hakkını savunuyorum sen ne dediğimi anlamadan bana başka şeyler söylüyorsun
-
Paramızı pul eden ben değilim tuvalet kağıdını 130 tl yapanda ben değilim o artarsa buda artar fırsatçılıksa sen stokçuların peşine düş şurada satış yapacağız engel teşkl etme git başka yerde eşelen
-
fırsatçı he 1500tl yazsaydım ilk önce sen müşteri olurdun senin gibiler giderken biz çoktan geliyorduk
-
abarma MSİ GTX 1650 GAMİNG X 4GB 128 BİT GDDR6 1 YIL DAHA GARANTİSİ BULUNAN KARTI 3.500E ZOR SATTIM. SATARSIN SEN BEKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :))))))))))))
-
kuyruk acınmı var senin kaptırmışsın kartı onamı yanasın aldığın parayamı yanasın hadi ordan
-
sıfırı 4950 tl hocam zaten onun yalnız hangi markaydı unuttum gigabyte olabilir.
-
bu devirde sıfır alacak değiliz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
gtx 1050ti 3500 lira makul ? |
Ben o arkadaşın yazdığına cevap olarak herşeyi belirttim git yazdıklarımı oku. Ama uzun uzun yazıları okurken anlayamıyorsan özet geçeyim, fiyatlar dolara göre yükselebilir veya düşebilir ancak dolar 9 lira iken 1500 e satılan kart doların 13 lira olması ile 3.5k olması normal değil. Sende Sarı siteye girip fiyatlara bakıp fiyat belirlemişsin. Ürünün temizliği de burda mesele değil doların 21 lira olduğunda da fiyatının artacağı mesele değil. Eğer dolara göre fiyatlar yükseliyorsa dolar 9 lira iken 1500 lira olan GT 1050 Tİ ekran kartı doların 13 seviyesine gelmesiyle birlikte en fazla 2300 den satılması lazımdı. Buradaki devasa fark herkesin birbirinden görüp fiyat yükseltmesinden yani fırsatçılıktan olduğunu söylüyorum. Hem de bugün bu fiyattan kartı satsan bile fırsatçılar yüzünden bu kartın aynısını sattığın fiyattan alamayacaksın veya herhangi başka bir ürünü.. |
Hocam fiyatların dolar haricinde yükselmesinin bir diğer sebebi de herkesin birbirinden görüp fiyatı biraz daha sonra biraz daha yükseltmesinden kaynaklanıyor. Tamam belki yarın öbür gün 3500 normal gelecek ama en azından dolara endeksli bir şekilde gerçekleşmesi gerekiyor herkesin kafasına göre fiyatlandırma yapması ile değil. Serbest piyasa diyip susarsak yarın bu arkadaşta sattığı fiyattan bu kartın aynısından alamayacak. Dolar 9 lira seviyesinde gezerken 1.5k civarında satılan kartın doların 13 lira olması ile 3.5k dan satılması biraz da fırsatçılıktan kaynaklanıyor. |
Benzer içerikler
- true tone neden bozulur
- yurt dışı telefon fiyatları
- amerikadan getir
- clash of clans 12 seviye belediye binası okçu kraliçe son
- 2.el zeytinyağı makinası fiyatları
- 16k televizyon
- ps4 pro ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X