Şimdi Ara

MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 TI Gaming X 4GB 128 bit KUTULU FATURALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gözünüzde ederi yoksa almayın arkadaşlar bu kadar elzem bir konu değil sonuçta bir ekran kartı , sizlerden talep oldukça bu fiyatları hep artıracak insanlar, aynı araba piyasasında olduğu gibi , fakat alan çıkmayınca dolar isterse 100 lira olsun mecbur eder fiyatlarına inecekler , inmezlerse de kendiler bilir ilan aylarca açık kalır forumda örnekleri var. Gıda gibi yada mecburi bir ihtiyaç değil ki, az tepkinizi koyun ortaya işine gelmiyorsa alma hiç münakaşaya da girme laf anlatamazsın çünkü tepkini almayarak göster.

Şuan için 1050ti 'ın gözümde ederi maksimum 2500 TL 'dir çünkü bana verdiği performansın ederi bu , mining yapılmaz , günümüz oyunlarını ultrada oynatmaz , piyasada bulunabilirliği ise zibil gibi , ne diye 3500-4000 lira vereyim dolar yükseldi diye kartın performansımı artıyor hayır . Ha mining yapılabilir olur yada performansı gerçekten fiyatına değer ve bulmak zordur stokta o zaman ver parayı al.

Aceleci olmayın gerçekten fiyatının ederinde olan kartlar satılıyor sarı sitede ve forumda az takip edin vakit ayırın paranız cebinizde kalsın.

• ÜST SEGMENT EKRAN KARTLARIN FİYATI EL YAKIYOR ŞU ANDA TAKSİTLE ALINA BİLECEK SIFIR AYARINDA EN KALTİTELİ KARTLAR BU VE BENZERİ BÜTÇE DOSTU DAHA UCUZA SATILANLAR VAR İSE BEN İNTERNETTE GÖREMEDİM 2 YIL DAHAHA GRANTİSİ OLUPTA BU TEMİZLİKTEKİ KART 4250 TL YAZAN BİLE VAR BEN EN MAKULUNU TUTTUM SENİN YILDIZLARIN ÇOK DİYE SENİN DEDİĞİNİN FİYATA VARSA GİT ORADA EŞELEN

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ozkan_pektas kullanıcısına yanıt

Hocam ürünün fiyatına bir şey demiyorum fakat üslubunuz gerçekten kötü.

• Bu temizlik takıntısız nedir acaba bana bir anlatırmısınız? Her cevabınız da bu kadar temizi zor bulursunuz bunun gibi temizi yok falan anladık kart temiz de bu kadar neden öne çıkartıyorsunuz? Görende her gün beraber duş alıyorsunuz sanacak. Fırsatçılık yapıyorsunuz zaten sarı sitede 2 dakika hızlı hızlı dolaşıp foruma ilan vermişsiniz çok belli oluyor. Ayrıca üslubunuz da çok kötü.

• doların 21 lira olmasını beklerken 11 lira olması. bu kartın sıfır fiyatlarının 3000 tl ye düşmesi.      

•  

• konu anasayfaya düştüde kahkaha attım dolar 17 tl oldu ama fırsatçılık bazı arkadaşların içinde patlamış sanırım :DD 2300 tlye almıştım o zaman 1050ti bende 2. pcem için gayet temizdi tam aldığım tarihlerde adam 3500 yazmış normal olduğunu savunmuş yarına göre ucuz demiş şimdi dolar 2 kat yaptığı halde 2000e bile satamaz :DDD fırsatçıları bitirdi piyasa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.