Şimdi Ara

Asus GTX 750 Ti Strix OC' u sistemime ekleyebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Islemci: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3.07 Ghz
    Psu: Xigmatek Tauro Serisi 80Plus 600w

Asus'un gtx 750ti strix oc markali ekran kartini almayi dusunuyorum fakat bu sisteme uyabiliceginden suphem var. Uyarsa islemcimin yetersiz kalip darbogaz yapmua ihtimali varmidir? Kartin hakkini verebilir miyim? Bilgili arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim. Eksik bilgi vermis olabilirim, gerekli bilgileri belirtirseniz fotograf olarakta atabilirim simdiden tesekkur ederim arkadaslar.

• THE1NS1DE kullanıcısına yanıt
    Eklersin, sistemin uygundur herhangi 1 sorun çıkmaz.
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    Sadece bu bilgiler yeterli dimi? Başka bir bilgiye ihtiyaç yok sanırsam, çünkü bir miktar ödeyip aldıktan sonra başka bir sorunla karşılaşmak istemiyorum da. Cevabın için teşekkür ederim.
    Bilgiler yeterlidir yani işlemci ve psu sorulur genelde, gtx 750TI strix modeli nekadar bilemiyorum ancak en ucuz gtx 750TI'yide tercih edebilirsin yada strix yerine msı'ı tavsiye edebilirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 28 Ocak 2016; 4:27:59 >
    Asus ile msi arasında gidip geldim bende ama asus daha sessiz bir kart güvencesi verdiğinden dolayı tercihim asus tarafında oldu. Zaten aralarında 25 lira fark oynuyor. Tavsiyen için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: coax47

Bilgiler yeterlidir yani işlemci ve psu sorulur genelde, gtx 750TI strix modeli nekadar bilemiyorum ancak en ucuz gtx 750TI'yide tercih edebilirsin yada strix yerine msı'ı tavsiye edebilirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

Hocam bende yakalamışken sorayım bende GTX750Ti eklemek istiyorum sistemime ama uygun mudur emin olamadım.
    İntel Core 2 Quad Q6600
    Anakart:Asus P5q Se
    Psu'mu tam olarak hatırlamıyorum kasanın içine açıp bakacağım .Bu sistem için ideal psu kaç olmalıdır ?
    Tam performans çalışır mı ? Darboğaz vb yapar mı ? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

750 ti tam sınırda olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam Q6600, OC siz her halukarda darbogaz yapar. Ben asus nvidia 560Ti kartini taktim. islemci @3.2 ile dar bogaz yapmiyor fakat @3.4 ile daha iyi calisiyor gibime geldi, tabi bu islemciye oc yapmakta zor anakart isiniyor islemci isiniyor, riskli ben bi sekilde cözdüm. 6 tane kasa ici fan ve islemcide scythe mugen sogutucu var.

i3 CPU 540 @ 3.07 Ghz icin dar bogaz yapmaz diyemem yaparda diyemem youtube a yazin bir eleman bu kombinasyonu yapmis ve takilmalar var
  • o işlemci için 3ghz. civarı hızlara çıkarsan uygundur ve zaty 1 çok oyunda o işlemci 2.4ghz. gibi düşük 1 hızda çalıştığı için, stock hızda başta oyunlara yeterince cevap vermekte zorlanır, yani illaki 3.0ghz barajını geçmen lazım, büs hızını yukarıya çekersin bellek hızı'da haliyle artıcak ama onuda bellek çarpan ayarı ile olması gereken hızlara yada en yakına düşürürsün, 3.0~3.2ghz. gibi hızlara zaty voltaj fln vermeden, yani voltajı auto ise normale alıp stock voltajı ile kolaylıkla çıkarsın ve bu sayede işlemcinin fazla ısınması gibi 1 durumda olmaz v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 29 Ocak 2016; 22:07:08 >
  • Cevaplariniz icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben Q9650 ile kullanıyorum sorun yok gibi ama.
    3ghz yetmiyor, rampage formula x48, ddr2 1066mhz, min 3.2ghz bunun icinde 1.325Volt vermek gerekiyor bu sekilde passmarkta 4600 puan civari alirken, 1.375 ile 3.4ghz de 4900 civari puan aliyorum, 1.425 -> 3.6ghz 5100 civari puan almistim. Bus hizini yukari cek diyorsun, cekince zaten isinma basliyor anakart 65C lere geliyor, he bu kimisi icin normaldir ben 48C ye indirdim extra fanlar ile.

min 1.325volt -> 3.2Ghz
  • raver kullanıcısına yanıt
    sizdeki zaten iyi bir islemci kendi halinde oc sizde yeterli. Ah o islemci bende olaydi onu 4ghz lere ceker passmarktan 6100 puanlara yani i5 2500 ler seviyesine getirirdim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.