Şimdi Ara

Asus GTX 750 Ti Tek Fanlı Vs Çift Fanlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GTX 750 Ti ekran kartı alacağım. 2 adet model var:
    1.si bu: GTX750TI-OC-2GD5 | Ekran Kartı | ASUS Türkiye (Çift fan, 6 pin ek güç bağlantısı gerektiriyor.)
    2.si ise bu: GTX750TI-FML-OC-2GD5 | ASUS Global (Tek fan, ek güç bağlantısı gerektirmiyor.)

Güç kaynağım bu:https://hizliresim.com/moGgLV

İşlemci: Intel Xeon E5450 (3.5 GHZ'e Overclock yapacağım.)
    Ram: 2x4 8 GB DDR3
    Anakart: Asus P5G41C-M LX
    Soğutucu: LC POWER LC-CC-95

Güç kaynağım ek güç girişli olan modeli rahat besleyebilir mi? Beslerse çift fanlı olanı alacağım beslemez ise tek fanlı ek güç girişi olmayanı. Yarın sipariş edeceğim, yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkness41 -- 10 Haziran 2018; 1:44:36 >

• Psu'nun 12v kanalı 260w fakat o gücü verdiğini sanmıyorum ve birazda eski görünüyor. O psudan en fazla alacağın güç 175-200w civarıdır. Güç girişi olmayan modeli bile çalıştıracağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunuzeus kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran kartım 2 ay önce bozulana kadar sıkıntısız kullanıyordum. GT9800 Eco+ E7500'ü rahat bir şekilde besliyordu. E5450+ 750 Ti da hemen hemen aynı gücü çekiyor. Neden çalıştırmasın ?
  • Oc yapıcam diyosun bu da +yük demek. 7300+gt9800 çalıştırdıysa bi dene bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e7500+gt 9800 çalıştırdıysa rahatça 750ti+e5450 daha az güç çekiyor bildiğim kadarıyla ki çalıştırırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.