Şimdi Ara

ASUS GTX 780 FULL KUTULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kart çok temizdir. 5 senedir aralıksız mining yapılmıştır. Hiçbir sorunu yok. Kullandıkça açılan bir karttır. Üstüne 3-5 koyup üst segment kartlarla takas düşünebilirim. Alışveriş yalnızca benim belirteceğim gün ve saate karakol önünde veya jandarma komutanlığında yapılacaktır. Alana hayırlı olsun.

İstenen fiyat: 3750TL

ASUS GTX 780 FULL KUTULU
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güvenilir satıcı kendisinden HD 4770 almıştım 2010 yılında.Kullandıkça açıldı kart 2 yıldır gtx 1080 olarak devam ediyor.Gtx 780 bu rtx 3070ti a kadar açılır diye düşünüyorum hayırlı alışverişler.

Not:YTD

• Kartı ben aldım. Gözlerimi bağlayıp ellerimi arkadan kelepçeledi aksi takdirde satmayacağını söyledi. Ben de mecburen kabul ettim.

• türkerrr kullanıcısına yanıt

valla bende gtx780 var 3 aydır kullanıyorum 770 e düşmesinden korkuyorum.

• Fiyat ve şartlar çok uygun görünüyor. İyi satışlar hocam.

• Merhaba ,kartin ilk sahibi benim.5 sene uzay similasyonu programi icin kullandik.Cekirdek hizi bu sure icindde 2 kart artti.Simdi bakiyorum yeni bir karta evrilmis.alacak kisi cok sansli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi devam ediyor mu? Bir de en fazla ne kadar açılır kasa küçük benim de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üste pentium 120 versem ne kadar düşersin
    10x cd player 16 mbram var

• Pm atayim dedim, kartin yapay zeka yolumu kesti, rahatimi bozarsan evdeki butun cihazlarini yakarim dedi.

• zipdroid kullanıcısına yanıt
    Hocam garanti yeni bitti, ilk aldığımda tek fanlıydı, şu an ortalama bir yılda bir inç atıyor boyu, 2023 te 3 fana evrilecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ekspertiz raporu varsa her türlü gelirim jandarma karakola

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen ormanlık alanda yakaladım birtane bundan , baya direndi poketopuna girmemek için. Şimdi bir sonraki evrimi geçirmesini bekliyorum , eğer rx rünü kullanırsanız amd ye evrimle şansı varmış .bakalım bekliyoruz…

• quote:

Orijinalden alıntı: Sawasson

Hocam garanti yeni bitti, ilk aldığımda tek fanlıydı, şu an ortalama bir yılda bir inç atıyor boyu, 2023 te 3 fana evrilecek

Atayizler bunu da açıklasın

• bende de aynısından var ikisini çiftleştirebiliriz isterseniz. yavrularının ilk fanını çıkarttığını görmek çok güzel bi duygu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.