Şimdi Ara

Asus gtx 780 mi gtx 780 rog poseidon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus gtx 780 mi gtx 780 rog poseidon mu? bu iki kart arasında ne kadar fark var ve hangisini önerirsiniz?

• Poseidon'da su soğutma desteği var su soğutma kullanmıyorsan gereksiz masraf olacaktır
  • asusda oc değeri 1200 lere kadar cıkıyor 800 mhz lerden asus öneririm sıvı sogutmayıda çok abartıyorlar gerçekten
  • corsair h100i de de gördük kurulu sıvı soğutma olmuyor arkadaşlar
    custom sıvı soğutma olmadığı sürece sadece ismi ve 1-2 derece daha iyi olması var
  • bende bu iki kart arasında kaldım birinde sıvı soğutma var digerinde ise yok ikisinin performansı hemen hemen aynı şöyle düşünmek lazım custom sıvı soğutma düşünüyorsan poseidon alman lazım çünkü gtx 780 sıvı soğutma bloğunu almaya kalksan 300 tl aşa alamazsın ikisinin arasındaki fiyat farkını buna oranla kıyaslayıp alınabilir -ERNA- arkadaşıma katılıyorum yaklaşık 4 aydır h100 kapalı sıvı soğutma kullanıyorum işlemcim i7 4770K yüksüz sıcaklığı 35 derecede stabil kapalı sıvı soğutmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum 400 500 tl aşa yok zaten gereksiz onun yerine custom sıvı soğutma toplayın derim en baba 600 tl çıkar kıyaslama yaptıgınızda farkı görürsünüz zaten 1 2 aya kadar kasayı komple sıvı soğutmaya çevirecem o yüzden bu ekran kartını tercih edecem gibi fikrim degişmezse tabi
  • GTX780 DC2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loknes1

asusda oc değeri 1200 lere kadar cıkıyor 800 mhz lerden asus öneririm sıvı sogutmayıda çok abartıyorlar gerçekten

Referans soğutmalı 780'in, power limitli default hızı bile 1 GHz'e yakın. Hatta bazı durumlarda 1006 MHz çalışır.

Kağıt üzerindeki 863 MHz değeri önemsizdir. Sıcak odada - default limitte bile çalıştırsanız, o hıza düşmesi zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Ağustos 2014; 11:49:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NORMAL 780 ALMANI TAVSİYE EDERİM GEREKSİZ MASRAF ROG
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.