Şimdi Ara

ASUS GTX 970 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus'un servis rezilliklerinden sonra almadan önce düşünün.
  • Ya herkez bişey dio ben amd mi aliyim nvdia mı anliyamadım :D ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

GTX 970 P/W oranı yüksek olan GPU mimarisi güçlü bir kart, hiçbir oyunda akıcılık sorunu yaşamadım gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Kontrol panelden max prerendered frame'in 1 olmadığına emin olun yeter, normalde 3D application olmalı Watch Dogs'da oyun içinden 5 olarak ayarlanmalı, diğer ayarlarım herşey ultra 4x MSAA 1080p.

4xMSAA ile hicbir yeni oyunu kasmadan oynayamazsiniz.

• Yani gtx 970 i önermiomusunuz ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

quote:

GTX 970 P/W oranı yüksek olan GPU mimarisi güçlü bir kart, hiçbir oyunda akıcılık sorunu yaşamadım gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Kontrol panelden max prerendered frame'in 1 olmadığına emin olun yeter, normalde 3D application olmalı Watch Dogs'da oyun içinden 5 olarak ayarlanmalı, diğer ayarlarım herşey ultra 4x MSAA 1080p.

Neden oynayamayayım yalan mı söyleyeceğim burada, MSAA açmak aslında gereksiz ben GTX 970'in 4x MSAA ile her oyunu oynatabilecek bir kart olduğundan bahsediyorum. AC Unity, Far Cry 4, The Crew, Watch Dogs gibi oyunların hepsini 4x MSAA ile sorunsuzca oynuyorum, inanmayan varsa video koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Mart 2015; 8:58:20 >

• kaan-07 K kullanıcısına yanıt
    Selam bazı arkadaşlar 970 ekran kartı için alınmaz sorunlu yazmış evet haklılar bellek sorunu ve cw sorunu var size tavsiyem forumda 2.el gtx 780 veya gtx 780ti almanız yada yeni seri amd kartları bekleye bilirsiniz güç tüketimi konusunda amd tepe seviye kartlarında örnek r9 380x 390 390x kartlar fazla güç tüketir ama tahminime göre yeni seri amd r9 380 nividia 970 ile performansı aynı alacaktır ve tepe seviye amd r9 380 model üstü kartlardan daha az enerji harcayacaktır gtx 970 kadar olmasa bile sorunlu gtx970 almaktan daha mantıklı size tavsiyem dolar da tavan yapmışken nvidia tarafında gtx 780 veya 780ti almanız yada amd yeni seriyi bekleyip kafanıza yatar veya yatmaz o zaman karar vermenizdir.

• Murat 123 tesekkurler yaptigin yorum icin peki amd kartlar cok isinip sorun cikartirmi nir cok arkadasim cok isindindan bahsetmisti??

• Scutaro video koyabiliosan koyarmisin oyunlari 1080 p de oyna ve fps degerlerini de yaz ?

Kullanmadıgım için ve daha piyasada olmadıgı için bilmiyorum ama özel sogutmalı modeller daha serin çalışır bir ara sıvı sogutmalı olarak gelicek denildi r9 300 serisindeki bazı modeller için dedigim gibi ben olsam 2. El gtx 780 alıqrdım forumdan ve 1 sene sonra kartı satıp güncellerdim çünkü 970 almam sıkıntılı 980 iyi fazla sıkıntı yaşatmayacak bir kart 970 modeline göre ama fiyat olarak 970 ile arasında büyük fark var.
    bekleyemem derseniz sıfır veya 2.el gtx 780 veya 780ti yada amd r9 290 almanız beklerim derseniz r9 300 serisini bekleyin piyasaya çıksın incelemeler gelsin ondan sonra karar verin.

Akşama koyarım, FPS değerleri OSD'de gözükür zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan-07

Merhaba arkadaşlar,asus gtx 970 alıcam yeni topliyacağım sisteme nası olur oyun için toplicam gta 5 whatch dogs gibi oyunlarda kaç fps alırım nası bi ekran kartı oyunları akıcı oynatırmı ayrıntılı yazarsanız sevinirim???
    bence bekle daha acele etme dolar aşırı derecede kalkık
  • Scutaro aksam atarsin izlerim videoyu olmassa r9 300 serisini bekler onu alirim aksam attigin videoya gore degerlendirir konusuruz

• quote:

Peki napiyim amd 300 serisinimi bekliyim hem amd cok enerji tuketiomus duyduma gore elektrik faturasinin cok gelmesini istemem cok mu elektrik yer???

Amd 300 serisini beklemek iyi olacaktir. Guc tuketimi konusuna gelirsek de cok abartmaya basladilar gercekten ister amd ister nvida kart kullanin faturanizda gozle gorulur fark yaratmasi icin surekli calisan cf/sli gibi sisteminiz olmasi lazim. Yani gozle gorulur fark olmayacaktir faturanizda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler R9 300 serisini ve incelemelerini merakla bekliorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

quote:

Neden oynayamayayım yalan mı söyleyeceğim burada, MSAA açmak aslında gereksiz ben GTX 970'in 4x MSAA ile her oyunu oynatabilecek bir kart olduğundan bahsediyorum. AC Unity, Far Cry 4, The Crew, Watch Dogs gibi oyunların hepsini 4x MSAA ile sorunsuzca oynuyorum, inanmayan varsa video koyarım.

30-40 fpsde oynarsın

• quote:

Yani gtx 970 i önermiomusunuz ??

Ben öneriyorum. Al paşalar gibi de kullanırdın. YOk bellek sorunu yok CW bilmem ne boş işler bunlar. Kartı alamayıp karta pok atmalarından başkada bir şey değil.
    Asus şuanda OEM ürünlerde TÜrkiyede en yiyi servis hizmetini sunan firmadır. Çizgiden sonra Asus Türkiyeye geçmiştir servisi ve işini gayet iyi takip ediyorlar şuanda.

ASUS GTX 970 STRIX almak istersen de burada kampanya var bir bak istersen.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10138

• quote:

Asus servisi rezaletleri;

https://www.sikayetvar.com/sms-infocom-teknoloji-servisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

quote:

Ben öneriyorum. Al paşalar gibi de kullanırdın. YOk bellek sorunu yok CW bilmem ne boş işler bunlar. Kartı alamayıp karta pok atmalarından başkada bir şey değil.
    Asus şuanda OEM ürünlerde TÜrkiyede en yiyi servis hizmetini sunan firmadır. Çizgiden sonra Asus Türkiyeye geçmiştir servisi ve işini gayet iyi takip ediyorlar şuanda.

ASUS GTX 970 STRIX almak istersen de burada kampanya var bir bak istersen.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10138

Asus Türkiye'ye geçmedi, SMS Infocomm isimli bir firmaya geçti. (Anakart ve ekran kartları.)

Çizgi'den bile kötü hizmet sunuyorlar. Forumda çok sayıda konu açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Mart 2015; 16:28:49 >

• Yorum yapan kişiler gtx 970 i kullandiniz ve o sorunlara rastladinizmi acaba ve o sorun denk gelirse karti deistiremioz yada iade edemiozmu?

• Scutaro videoyu ne zaman koycaksın arkadaşım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.