Şimdi Ara

Asus GTX 970 MSI GTX 970

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Yakın zamanda GTX 970 GPU alicam fakat Asus ile MSI arasında kaldım. Forumda görüyorum çoğu insan MSI GTX 970 i tercih ediyor. Bunun sebebi nedir? Daha mi performanslı merak ediyorum, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dartemis99 -- 4 Haziran 2015; 19:23:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus'u tercih et. Soğutması çok iyi ve sessiz bir karttır.

• Tercihim her zaman Asus zaten, beb sadece tercih neden MSI dan yapiliyor inu merak ettim

• ilk kartim msı dı malzeme kalitesi estetik goruntu harikaydi ses durumu sicakliklarda iyiydi cw ciktigi icin iade ettim suan 7 aydir asus kullaniyorum backplate ve malzeme kalitesi guzel msı belleklerin sogutmasi ve power beslemesi iyi oldugu icin tercih etmistim cw fazla oldugu icin olmadi son kullandigim 3 kartta asus oldugu icin yine asus aldim memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 970 alma arifesindeyim asusta tek 8 pin girişi oc etmeyi engellermi bende gtx770 var 1x6 1x8 oc dibine vuruyorum

• Kart gta5 te 1500-2000 stabil 1450 leri rahat gorur tabi gpu sans isi bendeki kart max boostu 1316 mhz cw siz bi msı daha iyi bir tercih olur benim gunluk kullanim degerlerim 1412-7400 gpuda oc getirisi islemci kadar etki etmiyor 7-8 fps artiyor oyuna gore

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.