Bildirim
ASUS GTX TITAN 6gb 384 bit ekran kartı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O rakamlara gtx980 varken titan almak neyin kafası arkadaşım.Titan x desen neyse.Paranı boşuna harcama sakın.980'e , 980 ti'ye yönel -
quote:
Orijinalden alıntı: aterikasedi
O rakamlara gtx980 varken titan almak neyin kafası arkadaşım.Titan x desen neyse.Paranı boşuna harcama sakın.980'e , 980 ti'ye yönel
Aynen katılıyorum. -
quote:
O rakamlara gtx980 varken titan almak neyin kafası arkadaşım.Titan x desen neyse.Paranı boşuna harcama sakın.980'e , 980 ti'ye yönel
hocam yanıtınız için teşekürler kusura bakmayın fazla bilgisayardan anlamıyorum 4000 tl fiyatındaki ekran kartı 2.eli 1800 tl fiyatlarında olunca cazip geldi tekrardan sağolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daredewilx123 -- 18 Ekim 2015; 1:51:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: daredewilx123
quote:
hocam yanıtınız için teşekürler kusura bakmayın fazla bilgisayardan anlamıyorum 4000 tl fiyatındaki ekran kartı 2.eli 1800 tl fiyatlarında olunca cazip geldi tekrardan sağolun
Rica ederim.İlk çıktığında o rakamlardaydı.Sonradan üstüne kartlar çıktı ama onun fiyatı pek inmedi.Dediğim gibi gtx980
-
Gtx 980 almaniz daha iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucuk fiyat 1100 1200 liraya oyunda onu gecen gtx 780ti varken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
980 alın -
ikinci el 980 uygun fiyatlarda kaç tl ye bulabiliriz? -
quote:
ikinci el 980 uygun fiyatlarda kaç tl ye bulabiliriz?
Buradaki çok uyanık arkadaşlarımızın parası çok değerli, almışlar taa ne zaman şimdi dolar artmış kartın fiyatı artmış bir bakıyorsun 2.el fiyatları da artmış.
Tabi ben elimden geldiğince buradaki insanlara kar ettirmeye, en iyisini aldırmaya çalışacağım. Amazondan EVGA FTW 980 alınız, buradaki 2.el fiyatıyla hemen hemen aynı şeye gelir ve sıfır adınıza faturalı olur.!
Daha önce bu şekilde forumdan bir kişiye yardımcı oldum hatta birebir aynı durumdu, sıfır kartı açıp kendi kurunca bana çok teşekkür etti, iyiki uğraşmadık 2.el ile diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Ekim 2015; 15:51:07 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
quote:
ikinci el 980 uygun fiyatlarda kaç tl ye bulabiliriz?
Buradaki çok uyanık arkadaşlarımızın parası çok değerli, almışlar taa ne zaman şimdi dolar artmış kartın fiyatı artmış bir bakıyorsun 2.el fiyatları da artmış.
Tabi ben elimden geldiğince buradaki insanlara kar ettirmeye, en iyisini aldırmaya çalışacağım. Amazondan EVGA FTW 980 alınız, buradaki 2.el fiyatıyla hemen hemen aynı şeye gelir ve sıfır adınıza faturalı olur.!
Daha önce bu şekilde forumdan bir kişiye yardımcı oldum hatta birebir aynı durumdu, sıfır kartı açıp kendi kurunca bana çok teşekkür etti, iyiki uğraşmadık 2.el ile diye.
hocam yardımlarınız için teşşkkürler bir şey sormak istiyorum peki bu amazondan alırken ne yapmak gerekiyor vergisini felan vermiyormusun fiyatlar hemen hmen aynı gelmezmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daredewilx123 -- 18 Ekim 2015; 17:06:53 >
-
İmzamdaki Amazon rehberine gir orada detaylı bilgiler var ama sana hemen direkt atayım.
http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx980-ftw-acx-20-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html
2173 TL
http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Quieter-Graphics-04G-P4-2986-KR/dp/B00TS455CW
Items: USD 549.99
Shipping & handling: USD 11.16
Total before tax: USD 561.15
Import Fees Deposit USD 101.01
Order total: USD 662.16
Total : 1913 TL
Vergi geri yatarsa 291 tl daha karlı olursun, dolar yükselmeden önce kar oranı daha yüksekti.
970 daha karlı oluyor buraya göre onada bakabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Ekim 2015; 17:08:37 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X