Şimdi Ara

Asus GTX660,GTX660Ti ya da 7870 mi alayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şimdi kararsız kaldım sırf bu memnuniyetsizlik politikası yüzünden fark verip almalı mıyım?Yoksa 660 alıp susmalı mıyım?Alacağım mağazada 660'ın stock versiyonları mevcut belki gidip alabilirim ama almışken 1 kez,iyisini almayı istiyorum.Bunu yaparkende kazık yemek istemiyorum açıkçası.Üstelik iade kuponum %25 indirimli ve indirim uygulamıyorlar sonraki alışverişimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakKsglu

Şimdi kararsız kaldım sırf bu memnuniyetsizlik politikası yüzünden fark verip almalı mıyım?Yoksa 660 alıp susmalı mıyım?Alacağım mağazada 660'ın stock versiyonları mevcut belki gidip alabilirim ama almışken 1 kez,iyisini almayı istiyorum.Bunu yaparkende kazık yemek istemiyorum açıkçası.Üstelik iade kuponum %25 indirimli ve indirim uygulamıyorlar sonraki alışverişimde.

GTX 660'ın sizi üzeceğini hiç sanmıyorum, ama GTX 560 Ti'ye göre de çok yüksek bir upgrade değil. Rahatlıkla görünür farklar GTX 760 veya 670 gibi kartlar alırsanız belli olacaktır.

Bence sabredin, birazcık para biriktirin, GTX 760 alın, HD 7870 XT de olur. En azından ekran kartına da hatırı sayılır bir upgrade olur.

• Hocam bende hiç öyle bir sorun olmamıştı. Hd6850 almıştım 2 gün kart gitti hiç oc falan yapmadım normal kullanırken neyse geri verdim yenisi vereceğiz size dediler bende hayır istemiyorum dedim 6870 verin bana dedim tamam buyurun gelin dediler gittim . %25 indirim vardı fiyatı tam hatırlamıyorum ama 6850 yi 400 e aldıysam %25 indirimden 6870 'i gene %25 indirimden 450 Tl ye falan aldım üst model olduğu için fiyat arttı.
  • p1cde15 P kullanıcısına yanıt
    En iyisi tekrar gidicem şöyle yapalım diyeceğim:Siz bana nakit paramı verin,ben de sizden yeni alışverişi yapayım diyeceğim.70 TL olan fark 105 Tl'ye çıktı ki bu saçmalık.638 lirayı 678 liraya çekiyorlar(arada 40 tl var ama fark 35 artmış onu da anlamadım).
  • BurakKsglu kullanıcısına yanıt
    hocam artık 660 almayın minimum 660ti alın ki o bile 760 varken alınmaz artık. Bence de biraz daha para biriktirip sabredin içinize sinen kartı alın acele etmeyin almışken iyi bişey olsun.
  • quote:

En iyisi tekrar gidicem şöyle yapalım diyeceğim:Siz bana nakit paramı verin,ben de sizden yeni alışverişi yapayım diyeceğim.70 TL olan fark 105 Tl'ye çıktı ki bu saçmalık.638 lirayı 678 liraya çekiyorlar(arada 40 tl var ama fark 35 artmış onu da anlamadım).

Mantıklı geldi bir deneyin bakalım ne diyecekler. Sanmam nakit para vereceklerini ama denemekte fayda var. Haberleri bekliyoruz :D
  • dravencarnage kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de öyle düşünüyorum zaten ama şurada son senem(üniversite yolcusuyuz ) şu son bir hafta en azından keyfini alıp bırakacağım,acelemde o yüzden aslında.Çek zaten 1 senelik seneye bu fiyatlara ne kartlar olur,neler gelir bilemediğim için en azından şimdi iyisinden bir kart alma düşüncesi vardı aklımda.Ancak vatanbilgisayarın yaptığı gerçekten ayıp.Üstelik oradaki çoğu eleman ile abi kardeş gibiyiz-müşteri hizmetlerindeki ve mağaza yetkilisi olan kişileri saymıyorum(karta 2 kez sağlam diyerek 7 ay uğraştırdılar )-.
  • p1cde15 P kullanıcısına yanıt
    Saol cevabın için,dualarınızın desteği ile bir çıkartma daha yapacağım inşallah olmadı hiçbir şey yapmaz iseler,660'a boyun eğeceğiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BF3-MW3-CRY2-

HD 78780XT ses yapar forumda bir sürü şikayetçi var demedi deme. Tabii ki şans işi ama ben msi gtx660ti derim. Boost ile 1215 MHz yapiyor 915-1215 seni üzmez ve fiyatına göre çok iyi performans sergiliyor

Malesef burdaki şubede bulunmuyor,diğer yakındaki mağazalara da sordum ama yok.Senin önerin için aradım bunu da belirteyim Msi yoktu aklımda aslında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -BF3-MW3-CRY2-

HD 78780XT ses yapar forumda bir sürü şikayetçi var demedi deme. Tabii ki şans işi ama ben msi gtx660ti derim. Boost ile 1215 MHz yapiyor 915-1215 seni üzmez ve fiyatına göre çok iyi performans sergiliyor

Malesef burdaki şubede bulunmuyor,diğer yakındaki mağazalara da sordum ama yok.Senin önerin için aradım bunu da belirteyim Msi yoktu aklımda aslında

O zaman Sapphire HD7870 XT makuldür. Eğer ses filan yaparasa yenisiyle değiştirirsin yine aynı sorun olursa Asus GTX660Tİ var. Fabrika çıkışı OC'li değil ama msi'dan serindir. Ben de MSİ modeli var Eğer fanı auto yaparsam 85 dereceye kadar çıktı başka birisinde de sıcaklık sorunu varmış ama Fanı msı afterburner ile ayarlayınca 75'e bile gelmiyor.

• Arkadaşlar haberler güzel,Vatan'a gittim bu kartı alamam dedim,biraz konuştuk tartıştık.Sonuç olarak yarın indirime girecek olan Sapphire HD7870XT modelini %25 haftasonu(nakit)+%20 Kupon sayesinde 36 Tl fark ile alacağım.

-Sanırım belirtmeyi unutmuşum,bu kart şu an indirimde olmadığı için bana Asus 7870 Top vereceklerdi.Fark bu yüzden bu kadar yüksekti.
  • quote:

Arkadaşlar haberler güzel,Vatan'a gittim bu kartı alamam dedim,biraz konuştuk tartıştık.Sonuç olarak yarın indirime girecek olan Sapphire HD7870XT modelini %25 haftasonu(nakit)+%20 Kupon sayesinde 36 Tl fark ile alacağım.

-Sanırım belirtmeyi unutmuşum,bu kart şu an indirimde olmadığı için bana Asus 7870 Top vereceklerdi.Fark bu yüzden bu kadar yüksekti.

güle güle kullanın
  • dravencarnage kullanıcısına yanıt
    Sağolun teşekkürler
  • Üşenmeden baştan sona okudum hocam. Durduk yere baya aksiyon atlatmışsın.:) Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun Güle güle kullan
  • SlimSlidy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sağolun efendim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravencarnage

quote:

Haha Getirdiler zaten kart 4.kez benim tarafımdan servise gidince iade onayı çıktı.Ona rağmen hala istediğimi alamıyorum fiyatı aynı olmasına rağmen

birde şu var her 7870xt de olacak diye bir durum yok ama çok şikayet edenler var coil whine sorununu iyice araştırın derim eski kartınızla bir çok sorun yaşamışken tekrar aynı problemle karşılaşmanızı istemem linkini attım aşağıda...

http://www.youtube.com/watch?v=yYSP5m7b4D4

Bugün kartı alırken test yaptıracağım özellikle.Test bölümünde FurMark kurulu öyle deneyeceğim,sıkıntı yoksa alacağım XT modelini.Kasamda 5 adet 12lik,1 adet de 18lik fan bulunuyor.Soğutma sıkıntım yok o yüzden.

-O kasaya o kadar fan nasıl sığdı demeyin sakın,ben de bilmiyorum ama mod için çok uygun bir kasa

• quote:

Sağolun teşekkürler

Hocam bende gigabyte 660ti o.c'lu versiyonu var gayet sessiz memnunum 1080p ultra ayarlarda crysis3 27-43 fps arası Bf3 ise 90-110 fps arası. Kesinlikle tavsiye ederim 660 la 660ti arasında 5 ile 10 fps farkediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salvatore18 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam.Ben şimdilik XT için vatan yetkilileri ile tabiri caizse anlaşmaya vardım.Bakalım kartta sıkıntı yoksa onu alacağım eğer varsa ki hemen satışı iptal ettirip başka karta yöneleceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakKsglu -- 17 Ağustos 2013; 11:25:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.