Şimdi Ara

Asus GTX660,GTX660Ti ya da 7870 mi alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm Donanım Haber forumundakilere selamlar öncelikle.Karmaşada kaldığım için forumdaki ilk konumu açarak sizlerin fikirlerine danışmak istedim.

Öncelikle Vatan Bilgisayar'dan almış olduğum GTX560Ti kartım bozuk çıktı ve iadesi yapılacak.Onun yerine ise bu 3 karttan birisi hem bütçeme hem de sistemime uygun gözüküyor.
    Yanlız şöyle bir şey de var:
    Eski sistemimden kalma bir ASUS GTS450 marka kartım duruyor.Eğer ki 7870 alırsam,ikisi bir arada(7870 ana kart Gts450 pyhsx kartı olarak) kullanabilir miyim?Performans olarak diğer iki karta göre eksisi ya da artısı ne olur?Fikirleriniz bekliyorum

Fiyatlar çok yakın olduğundan 3 kartında Asus modelini(tercihim ayrıca) alma şansım bulunuyor.İade ücreti 569 TL ve 660Ti ve 7870'in normal versiyonları yaklaşık 600-650 Tl civarı(Vatan'da %25 ile),660 ise biraz daha ucuz normal olarak.Elimde ise fazladan 80-100 Tl civarı nakit bulunuyor.

Sistemim:

AMD Phenom II X4 955 B.E
    Gigabyte 870A-UD3
    8 GB 1333 MHz DDR3 Ram (3 Slot halinde)
    2xHDD
    1xSSD
    550W Xigmatek Asgard Pure Black Edition Kasa(PSU Kasa ile gelen orjinal psu o yüzden kasanın markasını yazıyorum)
    Samsung DVD-RW
    Asus GTS450(şuanlık)
     Asus GTX660,GTX660Ti ya da 7870 mi alayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakKsglu -- 15 Ağustos 2013; 19:32:12 >

• BurakKsglu kullanıcısına yanıt
    Monitörün çözünürlüğü nedir?
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt
    1920*1080
    Bunu ben de düşündüm ancak yukarıda bahsettiğim 3 model bizim burada Ümraniye Vatan şubesinde var.Buradan almam mümkün şu an için.
    660 ti al o zaman pişman etmez
    Önerin için teşekkür ederim bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    önemli değil Güle güle kullan
  • 660ti guzel seçim olur verdiin seçenekler arasinda butceyi arttirabilirsen biraz Gtx760 almaya çalis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp96 -- 15 Ağustos 2013; 23:36:16 >
  • atp96 kullanıcısına yanıt
    Gtx760 biraz fazla kalıyor zaten asıl amacım çok üst seviye bir kart almak değildi sistemi toplarken.Sadece iade olmuşken ve param varken iyisini alayım istiyorum 560ti yerine.7870'in bu durumda mantıklı gelme sebebi ise XT versiyonunu alabilecek durumda olmam.XT versiyonu da overclock potansiyeli iyi bir kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakKsglu -- 15 Ağustos 2013; 23:58:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakKsglu

Gtx760 biraz fazla kalıyor zaten asıl amacım çok üst seviye bir kart almak değildi sistemi toplarken.Sadece iade olmuşken ve param varken iyisini alayım istiyorum 560ti yerine.7870'in bu durumda mantıklı gelme sebebi ise XT versiyonunu alabilecek durumda olmam.XT versiyonu da overclock potansiyeli iyi bir kart.

O zaman 660ti hayirli olsun :)
  • atp96 kullanıcısına yanıt
    Sana da teşekkür ederim önerin için :)
  • quote:

Sana da teşekkür ederim önerin için :)
    Arkadaşlar kartım için olan iadeyi bugün alacağım ve 569TL çek olarak.Çek ile ise Sapphire 7870XT almayı düşünüyorum,fiyatı şuan tam 569 tl.Bunu düşünmemin sebebi ise 660'a göre olan overclock potansiyeli ve physx kartlara fazla ihtiyacım olmamasından dolayı.660TI'da şu an fiyat olarak yukarılarda.Herkese fikirleri için teşekkür ederim,dediğim gibi fiyatı ve performans aralığı benim için daha önemliydi.7870XT ise bunun için biçilmiş kaftan sanırım.
  • quote:

Arkadaşlar kartım için olan iadeyi bugün alacağım ve 569TL çek olarak.Çek ile ise Sapphire 7870XT almayı düşünüyorum,fiyatı şuan tam 569 tl.Bunu düşünmemin sebebi ise 660'a göre olan overclock potansiyeli ve physx kartlara fazla ihtiyacım olmamasından dolayı.660TI'da şu an fiyat olarak yukarılarda.Herkese fikirleri için teşekkür ederim,dediğim gibi fiyatı ve performans aralığı benim için daha önemliydi.7870XT ise bunun için biçilmiş kaftan sanırım.

Full oc da gtx660ti ve 7870xt aynı performansı verir.Kafanıza hangisi yatıyorsa onu alın ancak 7870xt fiyatıyla dikka çekmiyor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Full oc da gtx660ti ve 7870xt aynı performansı verir.Kafanıza hangisi yatıyorsa onu alın ancak 7870xt fiyatıyla dikka çekmiyor değil.

Alıntıları Göster
    HD 78780XT ses yapar forumda bir sürü şikayetçi var demedi deme. Tabii ki şans işi ama ben msi gtx660ti derim. Boost ile 1215 MHz yapiyor 915-1215 seni üzmez ve fiyatına göre çok iyi performans sergiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ksaes

HD 78780XT ses yapar forumda bir sürü şikayetçi var demedi deme. Tabii ki şans işi ama ben msi gtx660ti derim. Boost ile 1215 MHz yapiyor 915-1215 seni üzmez ve fiyatına göre çok iyi performans sergiliyor
    Arkadaşlar vatanbilgisayardan kartı alamadan geri geldim.Neden mi?569 TL iade kuponu mu aldım ama %25 indirimli ürünü,iade kuponunun ait olduğu kart(Gtx 560Ti) kredi kartı ile alındığı için(%8 indirim+%25 kampanya) bana %8 ile satıyorlar.Dolayısı ile fiyat farkı 105 TL'ye kadar çıktı.Sinirimden çatlıyorum,böyle müşteri memnuniyeti olmaz.Fiyatı indirim ile 638 TL olan ürünü bana 678 Tl'ye satıyorlar.

çünkü onların hizmet anlayışında müşteri memnuniyeti yok sadece kendi memnuniyetleri var... siz iade kuponunu kurtardığınıza dua edin bence onun içinde kırk dereden su getirebilirlerdi...
  • dravencarnage kullanıcısına yanıt
    Haha Getirdiler zaten kart 4.kez benim tarafımdan servise gidince iade onayı çıktı.Ona rağmen hala istediğimi alamıyorum fiyatı aynı olmasına rağmen
  • quote:

Arkadaşlar vatanbilgisayardan kartı alamadan geri geldim.Neden mi?569 TL iade kuponu mu aldım ama %25 indirimli ürünü,iade kuponunun ait olduğu kart(Gtx 560Ti) kredi kartı ile alındığı için(%8 indirim+%25 kampanya) bana %8 ile satıyorlar.Dolayısı ile fiyat farkı 105 TL'ye kadar çıktı.Sinirimden çatlıyorum,böyle müşteri memnuniyeti olmaz.Fiyatı indirim ile 638 TL olan ürünü bana 678 Tl'ye satıyorlar.

Sinir bir durum haklısınız ama moralinizi çok bozmayın. Eğer iade kuponu dışında bütçe yapabilirseniz gidin GTX 760 alın. Olmuyorsa HD 7870 XT alın, ona da bütçe yetmezse GTX 660 alın o da gayet iyidir. eğer HD 7870'in ücreti daha ucuz olursa GTX 660'dan o zaman o da tercih edilebilir.

• quote:

Haha Getirdiler zaten kart 4.kez benim tarafımdan servise gidince iade onayı çıktı.Ona rağmen hala istediğimi alamıyorum fiyatı aynı olmasına rağmen

birde şu var her 7870xt de olacak diye bir durum yok ama çok şikayet edenler var coil whine sorununu iyice araştırın derim eski kartınızla bir çok sorun yaşamışken tekrar aynı problemle karşılaşmanızı istemem linkini attım aşağıda...

http://www.youtube.com/watch?v=yYSP5m7b4D4

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.