Şimdi Ara

ASUS GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI mı yoksa gigabyte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

arkadaşlar bu kartı almaya karar verdim ilerde sli yapmaktan vazgeçtim kaç günlerdir kafa patlatmaktan sıkıldım sizinde fikirlerini almak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ne yapim asus mu gigabayt mı ikisi arasında gidip geldim sizlerinde son kez fikirlerini almak istiyorum malum fiyatı pahalı o yüzden bir kere alım diyorum paralarımız boşa gitmesin şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergun29 -- 16 Ağustos 2013; 15:13:46 >

• arkadaşlar lütfen yardım ediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergun29

ASUS GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

arkadaşlar bu kartı almaya karar verdim ilerde sli yapmaktan vazgeçtim kaç günlerdir kafa patlatmaktan sıkıldım sizinde fikirlerini almak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ne yapim asus mu gigabayt mı ikisi arasında gidip geldim sizlerinde son kez fikirlerini almak istiyorum malum fiyatı pahalı o yüzden bir kere alım diyorum paralarımız boşa gitmesin şimdiden teşekkürler

İkisi de tamamen aynıysa diğer özellikleri çok pahalı olmaması koşuluyla Asus'un soğutma sistemi şu an piyasanın en başarılısı. Kullandıkları malzemeler de kaliteli.

Ama Gigabyte modelinden de bahsetseydin veya linkleseydin iyi olurdu
  • asus da gigabyte da zotac da msi da alabilirsin.

ben gigabyte'ı seviyorum 3 fanlı modelleri çok sessiz, daha serin çalışıyor. üstelik fabrikasyon olarak da daha yüksek frekans değerleri ile geliyor.

ben alıcak olsam gigabyte alırım. asus sadece marka. kalite olarak tabi ki iyi ama ben çok fark olduğunu düşünmüyorum. sonuçta msi ve gigabyte da en az asus kadar yıllardır bu sektörde, büyük firmalar. belki zotac için bunu söyleyemeyiz ama fiyatları uygun.

hangisi ucuzsa onu alın. önemli olan referans model almayacaksanız düzgün soğutucusu olan modeli tercih edin. zaten iki sene garantisi oluyor en kötü. fabrikasyon bir problem cıkarsa ztn 2 sene icinde illa ki cıkar, değiştiriler kartı. onun haricinde ztn asus da olsa msi da olsa elektronik cihazların tamamında bazı problemler olabiliyor. takmayın kafaya fazla.

benim tercihim gigabyte gtx770 oc windforce 3x olurdu.

kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ergun29

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti/gigabyte-nvidia-kepler-gtx770-oc-windforce-3x-2gb-ddr5-256bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n770oc-2gd-gigabyte-krypton-mouse-ve-oyun-kuponu-hediyeli.html

Mouse + Oyun kuponu ve 3 fanlı soğutma bence Gigabyte'ı öne çıkarır. Ben Gigabyte derim eğer buysa.

• tamam arkadaşalr karar kıldım ikis arasında idim ama gigabty almaya karar verdim cok cok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ergun29 E kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun darısı başımıza :D
  • inşallah hocam
  • Asus.
  • Gıgabyte wf3 tabiiki.ancak 4gb olanı tercih et ileride sıkıntı yaşamamak için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gigabayt der giderim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.