Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Asus gtx970 rog strix aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sanalmarketimden gtx970 aldım. Vatana göre 150 tl daha ucuz tavsiye ederim. Yalnız oyun kodunu halledemedim bulamadım kodu

• FROSTT29 F kullanıcısına yanıt
    Fiyat güzelmiş, ben vatandan almıştım 150 lira zarardayım

Güle güle kullanın şahane bir kart, ısınmaz performansı düşmez haftada 1-2 driver ile hep güncel kalır, firma tarafından ilgi görür
  • Eksen'e de yeni gelmiş fiyatı biraz daha uygun gibi, konuya bakacak olanlar faydalansın diye linki de ekliyorum.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=103853
  • Oyun kodunu bulamadım ama assasins creed i indiricem ama bulamadım ya
    Sanalmarketim sağ üstte İletişim Formu var oradan doldurup bir istekte bulunun. Eğer anlaşmalı ise ( Zannetmiyorum ama deneyin ) size bir kod ile geri dönüş yapacaklardır. Eğer onların anlaşması yok ise Nvidia Geforce sitesinden bir mail ile edinmeniz mümkün oluyor bazı durumlarda.
    Ben aldıktan 2 gün sonra çıktı kampanya ve alamadım gerçekten hayal kırıklığı oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 22 Kasım 2014; 2:28:50 >
  • Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    Anlaşmalıymış. Baktım. Mesajda yolladım bekliyorum
    Tamamdır. Site gerçekten sağlam ve müşteri memnuniyeti konusunda 10 numaradır, yarın öğlen vaktine kadar cevabınızı alacağınızı tahmin ediyorum.

Alış Tarihi, Alan kişi ismi, Kartın seri numarası, Fatura no gibi bilgileri de isteyeceklerini tahmin ediyorum. Kartın kutusu elinizde ise yanında yazar SN vs olarak, direk onlarla beraber gönderirseniz işleminiz hızlanacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Nvidia 3070ti Rog Strix
    10 ay önce açıldı
    ASUS - ROG Strix 18
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    İnternetten indiricem değil mi kod gelince 42gb sanırım nasıl inecek bu :)
  • Vatandan 2 gün önce 1230tl ye aldım hocam.nakit olarak özel fiyat aldım.adamlara novabilgisayarın 1211tl havale nakit fiyatını gösterince verdiler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi deneme fırsatım oldu. COD Ghost oyunuyla denedim oyunu açar açmaz çok gıcık bir ses çıkıyor coil whine olayı rahatsız ediyor kasa hemen yanımda. şansımı..
  • Daha doğrusu ghost gibi ağır oyunda ses çıkmıyor sniper ghost warrior 2 gibi sıradan ekran kartlarının kaldırabileceği oyunda o kötü ses çıkıyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FROSTT29

Daha doğrusu ghost gibi ağır oyunda ses çıkmıyor sniper ghost warrior 2 gibi sıradan ekran kartlarının kaldırabileceği oyunda o kötü ses çıkıyor anlamadım

Fps yuksek oldugundan coil whıne oluyor.yalnız bende hiç ses yok.şansa bak , gercekten cw tam bir şans işi olsa gerek...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu coil whine yapmayan bi marka var mı kesin olarak ama oc felan önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

Ya bu coil whine yapmayan bi marka var mı kesin olarak ama oc felan önemli değil

Yok.Belki giga g1 rev 1.1lerde biraz azalmıştır.Ama hiç olmayan yok.
  • Çok uyuz ediyor sesi ya 1.300 tl bunun için mi abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki tertemiz calisiyor. Gidin degistirin o kadar yuksekse ses.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 22 Kasım 2014; 18:29:08 >
  • Hayırlı olsun ben de sanalmarketimden 1215 liraya almıştım havale ile, fc4ümü de aldım siteye mesaj atıp, cw hâla yok tik oldu her menü geçişinde kasaya dayıyorum kulağı yoksa bu sefer mi lan diye.
  • Arkadaş adam karta 1200tl veriyor hala coil whine sorunuyla uraşıyor,hocam bende 2 tane R9 280x eskittim bu coil whine yüzünden teki şuan garantide değişim olucak onu bekliyorum.Bence hiç bekleme direk değiştir kartı o sese alışmak yada katlanmak zorunda değilsin.
  • En az strix modellerinde gördüm ben.Galax markasındanda şikayetçi olanı görmedim ama kullanan az yanlış yargıya varmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

En az strix modellerinde gördüm ben.Galax markasındanda şikayetçi olanı görmedim ama kullanan az yanlış yargıya varmayalım.

Strixde az görmenizin sebebi strixin daha az tercih ediliyor olması.Yoksa hepsinde aynı oranda var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.