Bu kasa nasıldır? Uzun yıllar kullanabileceğim bir kasa arıyorum 4000 serisine de geçebileceğimi varsayarak bu kasayı 360lık aıvı soğutmalarla kullanabilir miyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASUS GX601 WHITE ROG STRIX HELIOS
-
-
hem üste hem öne 360 takabilirsin ek olarak üste 3x12cm fan takılıyken bile öne 420 mm sıvı soğutma da takabilirsin. Fakat o kadar para vermene gerek yok aynı özellikler Phanteks P500A Mesh de 1/3 fiyatına
inventusPHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB WHITE TEMPERED GLASS ( PHEC500ATG_DWT) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasa - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=11126
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRIX -- 25 Eylül 2022; 11:26:39 > -
Bu dediğin kasaya thermaltake th360 soğutucu takabilir miyim ayrıca fiyatı 3000tl çok değil mi kasanın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RGB siz 2300 TL civarında olması lazım. İnventus ta vardı. Hava soğutma olarak üst düzey bir kasadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 26 Eylül 2022; 16:22:10 > -
Sıvı soğutucu için p500 mi p600 mü daha iyi bir seçim olur? @One Shot One Kill
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chanser -- 26 Eylül 2022; 16:44:26 >
P600 ü bilmiyorum ama p500 ü yakından gördüm. Gamersnexusta youtube incelemesi de var bakın derim.
-
kasa güzel kocaman sağlam kullanıyorum ama birincisi eşek ölüsü gibi ağır santim oynamıyor ikincisi 140mm fan var diye sessizlik bekliyorsun ama kasa içine küçük bayanlar girebildiği için mırıl mırıl fan iş görmüyor bu yüzden 4x140mm fanları hızlı çevirmişler ve kasa üstündeki fan kontrolcüde low high diye ayar var.low'da sessiz olur diyorsun ama değil.high zaten benchmark sonrası tahliye etsin havayı komple değiştirsin diye yapılmış bildiğin kafa ütülüyor.ben indirimde denk getirip 2800 3000 liralardayken 2100 liraya almıştım 2020'de şimdi 7 8 bin vermem.
-
Bu kadar kötüyse bu kasa biz napalim dandik kasalara kaldık demek ki...
kasa dandik değil kalite ötesi ama çok ağır ve gürültülü.mükemmel bir kasa yoktur zaten anca hile yaparsın.diğer sistemimde dark guardian pro var süper hiper ötesi dandik bunun yanında ama kedi gibi sessiz ve tüy kadar hafif.ne hilesi yaptım referans 3080 bekledim bir sene ve o kart sayesinde kasanın içinde hiçbir şey ısınmadığı için bütün fanlar mırıl mırıl çünkü kart sıcağı dışarı atıyor onun fanı bile mırıl mırıl ama 89 derecede çalışıyor ramler 100 derece.anlatabiliyor muyum hiçbir şey mükemmel değildir.asus o kadar geniş ki kasa içine sıcak veren 3080 olmasına rağmen 5800x3d kullanıyorum ısınmadan ama gürültülü.yani ya o tarafa ya bu tarafa doğru eğilmek gerekiyor ama yok çizdim ben dersen parayı havalara saçarsan eminim iki tarafa da eğilmeden yapanlar da vardır imkansız değil ama zor.
-
Aslında şöyle bu ürün dolar 7 lirayken 1600 tl ydi şuan 3000 tl. O günün şartlarında 500 tl lik kasalar şuan 1500 2000 tl.
Aslında tam tersi oran olarak zamanlasaydı şuan 5000 tl den aşağı alamazdınız p500a yı onun performansıda bir sogutma ve genişligi bırakın 3000 tl yi 5000 tl ve üzeri full tower kasalarda dahi bulamazsınız. Ömürlük bir kasa alıyım diyorsanız alın
Hem tasarım hem de malzeme kalitesi olarak şahane kasadır. Fiyatı da uygun.
inventusPHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS ( PHEC500ATG_DBK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11125 -
hocam gayet güzel geniş kullanışlı bir kasa güzel tercih olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X