Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK ASUS ROG STRIX 3060 OC V2 Satın Al 8 Ekim 2022 20:05 1 1 SATILIK ASUS ROG STRIX 3060 OC V2 Kartı 1 yıl önce Amazon İngiltere' den aldım. Aldıktan kısa bir süre sonra iş değişikliği nedeniyle şehir değiştirdim ve uzun bir süre bilgisayarı taşımadım, o yüzden yaklaşık 6-7 ay da hiç kullanılmadı. Bırakın mining yapmayı toplam oyun süresi bile 200-300 saati geçmemiştir. (Sadece LoL ve Ark Survival Evolved oynandı.) Ne cw ne başka bir şey hiçbir sorunu yok. İsteyen gelip her türlü testi yapabilir. Fiyat: 6800 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Asus TUF Gaming GT501 SATILIK FSP Hydro G 750 Serisi 80Plus Gold 750W Full Modüler Güç Kaynağı SATILIK ASUS ROG STRIX 3060 OC V2 Satılık ASUS TUF B450-PLUS GAMING