Asus hd 6670 1gb 128 bit gddr5 ekran kartı olan bir arkadaşım var, (at birşeyler karşılığında:)) ) ekran kartı ondan alma durumum var sizce g3258 işlemcimim yanına peformansı nasıl olur? ufak tefek oyunlar oynuyorum Misal lol, world of tank, dirt 3, spintires hani abartı sistem gereksinimleri isteyen oyunları oynamak için değil intel G3258 hd graphics den kurtulmam için alsam olur mu ?
cevaplarınız için teşekkür ediyorum. ( youtube videolarını izledim güncel oyunlar yok cod, crysis gibi oyunları oynatıyor ama günümüzdeki eş değer oyunları bilmediğim için sordum. )
Dostum 50 - 60 TL den fazla vereceksen boşuna alma derim bana kalırsa.
Intel G3258 HD Graphics 'den çok daha iyi bir performans alırsın fazla GPU isteyen oyunlar oynamadığın sürece.
HeroTürk
kullanıcısına yanıt
50 liraya işi bitir tak idare et diyorsun ? :D (tabiki Gtx750 ti alana kadar :P)) acaba world of tanksı hih
Bana göre bu saatten sonra o şekilde eski model bir ekran kartına özellikle uzun süredir kullanılmış, son zamanlarını yaşayan bir karta 50 TL den fazla vermemelisin
Ayrıca Intel G3258 HD Graphics 'in sisteminin Ram belleğinden çaldığı Ram miktarı da sistemine kalır.