Şimdi Ara

asus hd 6670 2gb nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gold.com.tr/U204152/Asus-HD6670-DDR3-2GB-128Bit-AMD-Radeon-DX11-HD6670-2GD3-
    arkadaslar bu ekran kartını almayı dusunuyorum butcemin sınırında bir ekran kartı sizce nasıldır?

• bunu alacağına 7750 al,Vatan'da 172 lira
  • aslında öneri degilde 6670i kullanan biri nasıl oldugunu söylerse daha iyi olur bende merak ediyorum

• illa o olsun die degil tabiki ama biraz daha iyi biraz daha iyi die fiyat hep artar genelde :) ucuz ve yeterli bi ekrankartı olsun yeter niyet. 1280x1024 ekranda BF3 oynandıgında ne kadar fps verir biraz arastırdım ama arkadaslar hep baska kartları önermis sayfalarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzcn

illa o olsun die degil tabiki ama biraz daha iyi biraz daha iyi die fiyat hep artar genelde :) ucuz ve yeterli bi ekrankartı olsun yeter niyet. 1280x1024 ekranda BF3 oynandıgında ne kadar fps verir biraz arastırdım ama arkadaslar hep baska kartları önermis sayfalarda

1280de low medium ayarlarda çoğu özellik kapalı 30un üstünde oynarsın. Bütçeni söylersen daha iyi öneriler yapabiliriz.
  • öle birseyki baktkca daha iyisi olsun diyorsun :) suanhttp://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax7750-1gbd5-dh-hd7750-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=60399 gibi duruyor bütce cıkarsa alcam bakalım gdd5 olması ve daha yeni mimarisi olması 6670in önünde tutuo hertürlü ama 60 lirada yokken cok :)
  • hocam ben 6750 ddr3 modelini kullanıyorum. benim kart bundan biraz daha iyidir anlayacağın.
    monitörüm 1280x1024 performans olarak bugüne kadar yüklediğim hiçbir oyunda sıkıntı olmadı.
    crysis2 yi ultrada oynuyordum(tabi benim monitörde)
    bf3'ü ultrada biraz kasıyordu ayarları düşürdüm.
    yani orta-düşük seviyeli bir kart
    tavsiyem 7750'linin ddr3 modelini alman
  • quote:

öle birseyki baktkca daha iyisi olsun diyorsun :) suanhttp://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax7750-1gbd5-dh-hd7750-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=60399 gibi duruyor bütce cıkarsa alcam bakalım gdd5 olması ve daha yeni mimarisi olması 6670in önünde tutuo hertürlü ama 60 lirada yokken cok :)

hocam eksen bilgisayarda bunun (6670'in) asus gddr5 1 gb olani var 190 tl sana istedigin performansi verir
    bf3'te 1080p medim-high oynatir
    eskiyince de cf yaparsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında gecici birsey alcam mayıshaziran gibi sıfır toplucam ama yinede idare etsin diyorum o zamana kadar hemde bu bilgisayarıda götürsün biraz die
  • quote:

aslında gecici birsey alcam mayıshaziran gibi sıfır toplucam ama yinede idare etsin diyorum o zamana kadar hemde bu bilgisayarıda götürsün biraz die

6670 crysis 3 1920x1080 25-30 fps oynuyorum

bu kartla birlikte amd fm1 işlemcileri cf yapabiliyorsunuz ikisi birlikte 5770 e yakın performans veriyor

bu bir kullanıcı yorumu kafadan sallamıyorum akşam video koyabilirim
  • fm1 islemci ile birliktemi kullanıyorsun?? ben e5300 kullanıyorum suan . haliyle cf olmucak.
  • 6670 tek başına 25-30 fps alıyorum ikisi birlikte çalışınca biraz ısınıyor
    şuam cpu soğutucum yok stok fan kullandığım için ikisini cf yapmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.