Şimdi Ara

ASUS HD4850 overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,uzun süreden sonra yeni bir bilgisayar toplayınca herşeyin inanılmaz bir hızda değiştiğini anlayıp bilen insanlara danışmayı borç bilerek yardım isteyecektim.
    ASUS HD4850 1gb 256 bit ekran kartı kullanıyorum,ati catayst le overdrive imkanı söz konusu ancak burda kafamın karıstığı bir nokta var:

overdrive etkinleştirdiğimizde standart haliyle MIN:160gpu MIN:250bellek saati görüyor ve yük altındayken bu değerler ayarlı olan 625GPU 1004BELLEK SAATİ'ne çıkıyor.Ve yük azaldığında kendini otomatik olarak minimum düzeye çekiyor.Burda bir sorumun yok sorum şurda:
    Otomatik overdrive etkinleştirdiğimde 660gpu ve 1060 bellek saat civarında bir verim aldım ancak bu şekilde kaydettiğimde yük altına girmeden bile sistem 550gpu ve 1060 bellek saatinde sabit çalışıyor.Yani kendini minimuma çekmiyor diğer orginal ayarındaki gibi.

1.Sorum:Bu durum normalmidir?

2.Sorum:Eğerki durum normalse işleyiş böyleyse bu değerlere çıkıp kullanmak (biraz küçük farklar var gibi gorundu bana)gerekebilirmi,işe yararmı?

3.Sorum:Sizin nasıl bir tavsiyeniz olabilir(şu anda üstünde stok fan mevcut)

• msı afterburneri indirip oc yi ordan yapın hem kullanımı-arayüzü kolay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.