Bildirim
Asus HD7850 dc2 aldım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
600tl civarı için en iyi kartlardan biri. Güle güle kullanın. -
Bütçenize göre aldıysanız en iyi seçimi yaptiniz diyebilirim -
İyi seçim.quote:
Orijinalden alıntı: bırgungeridonecegim
Bütçenize göre aldıysanız en iyi seçimi yaptiniz diyebilirim -
hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Allah sana az "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası almayı nasip eylesinquote:
Orijinalden alıntı: Narowal
İyi seçim.
Alıntıları Göster -
hayırlı olsun biraz kullandıktan sonra izlenimlerinizide yazarsanız memnun olurum bende yakın zamanda HD7850 almayı düşünüyorum hangi marka alacağıma henüz karar veremedim çok makbule geçer gerçekten... Gerçi topu topu 2-3 tane marka var şuan Türkiyede ne his ne xfx yok piyasada nedendir çözemedimquote:
Orijinalden alıntı: PWT
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Asus candır hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: Guest-A44FAC9E9
hayırlı olsun biraz kullandıktan sonra izlenimlerinizide yazarsanız memnun olurum bende yakın zamanda HD7850 almayı düşünüyorum hangi marka alacağıma henüz karar veremedim çok makbule geçer gerçekten... Gerçi topu topu 2-3 tane marka var şuan Türkiyede ne his ne xfx yok piyasada nedendir çözemedim
Alıntıları Göster
-
Hayırlı olsun. Test bekleriz... -
Hocam suan MSI spiarisi verdim asus yarısı dolu yarısı bosta fanları :) neyi soğutucak kasa içini mi örneğin kartın dısı 30 içi 20 cm ya MSI a baktım ınceledım borular resmen temas ediyorlar kartla asus gibi 3 cm yukarda tutup 10 cm de bosta tutmamıslar haliyle biraz daha pahalı seviyorum MSI TwinForz uquote:
Orijinalden alıntı: fukox
Hayırlı olsun. Test bekleriz... -
HAyırlı olsun...quote:
Orijinalden alıntı: PWT
Hocam suan MSI spiarisi verdim asus yarısı dolu yarısı bosta fanları :) neyi soğutucak kasa içini mi örneğin kartın dısı 30 içi 20 cm ya MSI a baktım ınceledım borular resmen temas ediyorlar kartla asus gibi 3 cm yukarda tutup 10 cm de bosta tutmamıslar haliyle biraz daha pahalı seviyorum MSI TwinForz u
Alıntıları Göster
O kartın soğutmöası bile yeter ya
-
Bende asus hd7850 dcII almayı düşünüyorum kullandıktan sonra yorumlarını hepimiz bekliyoruzquote:
Orijinalden alıntı: fatihburak95
HAyırlı olsun...
O kartın soğutmöası bile yeter ya
Alıntıları Göster -
İncelemeleri yaparım hemen fakat 1300 mhz gibi abartı bir çekirdek hızına gerek yok zaten fazla oc yapmam kartıma :D Teşekkürler herkese..quote:
Orijinalden alıntı: alibab123
Bende asus hd7850 dcII almayı düşünüyorum kullandıktan sonra yorumlarını hepimiz bekliyoruz
Alıntıları Göster -
quote:
Bende asus hd7850 dcII almayı düşünüyorum kullandıktan sonra yorumlarını hepimiz bekliyoruz
MSI a bak kardeşim bosver asusu karta değmıyor tek fan kartı soğutyor diğeri boşta dönüyor :) -
Yapma be kardeş ne alakası varquote:
Orijinalden alıntı: PWTquote:
MSI a bak kardeşim bosver asusu karta değmıyor tek fan kartı soğutyor diğeri boşta dönüyor :)
Alıntıları Göster
-
bende vatandan almıştım bugün elime ulaştı kart ... ilk incelememe göre asus kartın kutusunu resmen boş bırakmış 1 tane hdmi - vga dönüştürücü var driver cd si var cs köprüsü var ... güç kablosu koyulmamış hadi benim ihtiyacım olmadı 760 w seasonic var olmayan ne yapacak kutu içerigini beğenmedim açikcası ... asus herşeyde böyle heralde dvd rw aldım ondada güç kablosu namina bişey yok ... karta gelince çalışıyor sıkıntı yok.. ilerleyen zamanlarda bende bi inceleme yaparım işallahquote:
Yapma be kardeş ne alakası var
Alıntıları Göster
-
ama kart hakikaten çok sessiz tam istediğim gibi uzun zaman kullanmak dileğiyle .. .quote:
Orijinalden alıntı: 29tr
bende vatandan almıştım bugün elime ulaştı kart ... ilk incelememe göre asus kartın kutusunu resmen boş bırakmış 1 tane hdmi - vga dönüştürücü var driver cd si var cs köprüsü var ... güç kablosu koyulmamış hadi benim ihtiyacım olmadı 760 w seasonic var olmayan ne yapacak kutu içerigini beğenmedim açikcası ... asus herşeyde böyle heralde dvd rw aldım ondada güç kablosu namina bişey yok ... karta gelince çalışıyor sıkıntı yok.. ilerleyen zamanlarda bende bi inceleme yaparım işallah
Alıntıları Göster
-
gtx 670 deki nasıl sanki ?quote:
Orijinalden alıntı: 29tr
ama kart hakikaten çok sessiz tam istediğim gibi uzun zaman kullanmak dileğiyle .. .
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ErknOzyurt
Hocam suan MSI spiarisi verdim asus yarısı dolu yarısı bosta fanları :) neyi soğutucak kasa içini mi örneğin kartın dısı 30 içi 20 cm ya MSI a baktım ınceledım borular resmen temas ediyorlar kartla asus gibi 3 cm yukarda tutup 10 cm de bosta tutmamıslar haliyle biraz daha pahalı seviyorum MSI TwinForz u
Biraz eksik incelemişssiniz galiba oradaki fanlar boşa değil dizayn öyle gpu'nun üstündeki temas eden 3adet ısı borusunun uzantılarını soğutmak için öyle yapıldı.Hatta normal referans tasarım olan 7850nin pcbsi daha büyük asus bunu küçülterek ısınmayı düşürmek için öyle tasarladı
-
http://www.asus.com/websites/global/Feature/11854/directcu01.jpg burdada anlaşılıyorquote:
Orijinalden alıntı: 4everAMDquote:
Orijinalden alıntı: ErknOzyurt
Biraz eksik incelemişssiniz galiba oradaki fanlar boşa değil dizayn öyle gpu'nun üstündeki temas eden 3adet ısı borusunun uzantılarını soğutmak için öyle yapıldı.Hatta normal referans tasarım olan 7850nin pcbsi daha büyük asus bunu küçülterek ısınmayı düşürmek için öyle tasarladı
Alıntıları Göster
-
İyi Seçim Msi ile aynı neredeyse sogutmaları dış görünüşüne göre ben msi aldım 2 hafta önce memnumum.quote:
Orijinalden alıntı: 4everAMD
http://www.asus.com/websites/global/Feature/11854/directcu01.jpg burdada anlaşılıyor
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- geforce 940mx
- zotac ekran kartı alınır mı
- üçlü ara bellekleme nedir
- gpu hotspot nedir
- intel hd graphics 5500
- 4080 ti
- ekran kartı resetleme
- intel arc graphics nedir
- monster ekran kartı
- gpu ekran kartı mıdır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X