Şimdi Ara

Asus HD7850 dc2 aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube'daki, buradaki ve diğer teknoloji sitelerinin yorumlarına ve incelemelerine göre güzel buldum ve bunu ürünü aldım. Soğutması da sağlam bayağı. Siz ne düşünüyorsunuz? Pazartesi veya salı elimde olacak büyük ihtimal.

• 600tl civarı için en iyi kartlardan biri. Güle güle kullanın.
  • Bütçenize göre aldıysanız en iyi seçimi yaptiniz diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bırgungeridonecegim

Bütçenize göre aldıysanız en iyi seçimi yaptiniz diyebilirim
    İyi seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narowal

İyi seçim.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Allah sana az "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası almayı nasip eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PWT

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun biraz kullandıktan sonra izlenimlerinizide yazarsanız memnun olurum bende yakın zamanda HD7850 almayı düşünüyorum hangi marka alacağıma henüz karar veremedim çok makbule geçer gerçekten... Gerçi topu topu 2-3 tane marka var şuan Türkiyede ne his ne xfx yok piyasada nedendir çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A44FAC9E9

hayırlı olsun biraz kullandıktan sonra izlenimlerinizide yazarsanız memnun olurum bende yakın zamanda HD7850 almayı düşünüyorum hangi marka alacağıma henüz karar veremedim çok makbule geçer gerçekten... Gerçi topu topu 2-3 tane marka var şuan Türkiyede ne his ne xfx yok piyasada nedendir çözemedim

Alıntıları Göster
    Asus candır hayırlı olsun

• Hayırlı olsun. Test bekleriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Hayırlı olsun. Test bekleriz...
    Hocam suan MSI spiarisi verdim asus yarısı dolu yarısı bosta fanları :) neyi soğutucak kasa içini mi örneğin kartın dısı 30 içi 20 cm ya MSI a baktım ınceledım borular resmen temas ediyorlar kartla asus gibi 3 cm yukarda tutup 10 cm de bosta tutmamıslar haliyle biraz daha pahalı seviyorum MSI TwinForz u
  • quote:

Hocam suan MSI spiarisi verdim asus yarısı dolu yarısı bosta fanları :) neyi soğutucak kasa içini mi örneğin kartın dısı 30 içi 20 cm ya MSI a baktım ınceledım borular resmen temas ediyorlar kartla asus gibi 3 cm yukarda tutup 10 cm de bosta tutmamıslar haliyle biraz daha pahalı seviyorum MSI TwinForz u

Alıntıları Göster
    HAyırlı olsun...

O kartın soğutmöası bile yeter ya

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

HAyırlı olsun...

O kartın soğutmöası bile yeter ya

Alıntıları Göster
    Bende asus hd7850 dcII almayı düşünüyorum kullandıktan sonra yorumlarını hepimiz bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibab123

Bende asus hd7850 dcII almayı düşünüyorum kullandıktan sonra yorumlarını hepimiz bekliyoruz

Alıntıları Göster
    İncelemeleri yaparım hemen fakat 1300 mhz gibi abartı bir çekirdek hızına gerek yok zaten fazla oc yapmam kartıma :D Teşekkürler herkese..
  • quote:

MSI a bak kardeşim bosver asusu karta değmıyor tek fan kartı soğutyor diğeri boşta dönüyor :)
  • quote:

quote:

MSI a bak kardeşim bosver asusu karta değmıyor tek fan kartı soğutyor diğeri boşta dönüyor :)

Alıntıları Göster
    Yapma be kardeş ne alakası var

• quote:

Yapma be kardeş ne alakası var

Alıntıları Göster
    bende vatandan almıştım bugün elime ulaştı kart ... ilk incelememe göre asus kartın kutusunu resmen boş bırakmış 1 tane hdmi - vga dönüştürücü var driver cd si var cs köprüsü var ... güç kablosu koyulmamış hadi benim ihtiyacım olmadı 760 w seasonic var olmayan ne yapacak kutu içerigini beğenmedim açikcası ... asus herşeyde böyle heralde dvd rw aldım ondada güç kablosu namina bişey yok ... karta gelince çalışıyor sıkıntı yok.. ilerleyen zamanlarda bende bi inceleme yaparım işallah

• quote:

Orijinalden alıntı: 29tr

bende vatandan almıştım bugün elime ulaştı kart ... ilk incelememe göre asus kartın kutusunu resmen boş bırakmış 1 tane hdmi - vga dönüştürücü var driver cd si var cs köprüsü var ... güç kablosu koyulmamış hadi benim ihtiyacım olmadı 760 w seasonic var olmayan ne yapacak kutu içerigini beğenmedim açikcası ... asus herşeyde böyle heralde dvd rw aldım ondada güç kablosu namina bişey yok ... karta gelince çalışıyor sıkıntı yok.. ilerleyen zamanlarda bende bi inceleme yaparım işallah

Alıntıları Göster
    ama kart hakikaten çok sessiz tam istediğim gibi uzun zaman kullanmak dileğiyle .. .

• quote:

Orijinalden alıntı: 29tr

ama kart hakikaten çok sessiz tam istediğim gibi uzun zaman kullanmak dileğiyle .. .

Alıntıları Göster
    gtx 670 deki nasıl sanki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErknOzyurt

Biraz eksik incelemişssiniz galiba oradaki fanlar boşa değil dizayn öyle gpu'nun üstündeki temas eden 3adet ısı borusunun uzantılarını soğutmak için öyle yapıldı.Hatta normal referans tasarım olan 7850nin pcbsi daha büyük asus bunu küçülterek ısınmayı düşürmek için öyle tasarladı

• quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

quote:

Orijinalden alıntı: ErknOzyurt

Biraz eksik incelemişssiniz galiba oradaki fanlar boşa değil dizayn öyle gpu'nun üstündeki temas eden 3adet ısı borusunun uzantılarını soğutmak için öyle yapıldı.Hatta normal referans tasarım olan 7850nin pcbsi daha büyük asus bunu küçülterek ısınmayı düşürmek için öyle tasarladı

Alıntıları Göster
    http://www.asus.com/websites/global/Feature/11854/directcu01.jpg burdada anlaşılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

http://www.asus.com/websites/global/Feature/11854/directcu01.jpg burdada anlaşılıyor

Alıntıları Göster
    İyi Seçim Msi ile aynı neredeyse sogutmaları dış görünüşüne göre ben msi aldım 2 hafta önce memnumum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.