Şimdi Ara

Asus GTX780 Ti DCII OC Garantili Sıfırdan Farksız Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Çok fazla zamanım olmadığı için yaklaşık on aydır boş yatan Asus GTX780Ti DCU II O.C 384bit ekran kartımı satıyorum. Kutu içeriği tam ve eksiksizdir (garanti belgesi ve vatan faturası fotokopisi de dahil).Orjinal kutusunda gönderilcektir. Ürünün garantisi devam etmektedir ve ürün tertemiz sorunsuzdur. En fazla 25-30 saat kadar bf4 oynanmıştır. Gerçekten sıfırdan farksız ve tertemizdir. Hiçbir sorunu yoktur. Garantisi hala devam etmektedir. Ürün vatan dan yaklaşık 2050tl civarına alınmıştır ve nerdeyse hiç kullanılmadı. Şu an bile sıfırı 2000tl civarında. B1 revizyondur. Ramleri samsung değil hynix markadır. Yani daha kalitelidir. Kartın soğutması muazzamdır. Bf4 gibi bir oyunda 65-67 derece civarında ısınır (kasa içi hava akışına göre değişebilir). Ben corsair obsidian 350d kasa ile kullanıyordum. Kartın performansını bilen biliyor 2880 shader ı olan çok güçlü bir gpu gtx980 ile benzer performanslıdır. Elektronik ürün olduğu için iadesi mümkün değil zaten garantisi mevcuttur. Tertemiz sorunsuz bir ekran kartı hem serin hem sessiz hem de çok performanslı alana şimdiden hayırlı olsun. Almak isteyenler pm den mesaj atabilir.
    Kutudan çıkan her şey gönderilecektir. Vatan pc faturası da gönderilcektir. Aynı faturaya garantisi devam eden intel işlemci de dahil olduğu için faturanın fotokopisi yollancaktır.

Sahibinden de 1250ye açtım burda son fiyat: 1200tl dir. 1100tl olmuştur. Pazarlık yoktur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Asus GTX780 Ti DCII OC Garantili Sıfırdan Farksız Ekran Kartı Asus GTX780 Ti DCII OC Garantili Sıfırdan Farksız Ekran Kartı Asus GTX780 Ti DCII OC Garantili Sıfırdan Farksız Ekran Kartı Asus GTX780 Ti DCII OC Garantili Sıfırdan Farksız Ekran Kartı Asus GTX780 Ti DCII OC Garantili Sıfırdan Farksız Ekran Kartı Asus GTX780 Ti DCII OC Garantili Sıfırdan Farksız Ekran Kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 13 Temmuz 2015; 13:52:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar. Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailsss kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)

• Güncel fiyat 1100tl olmuştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.