Şimdi Ara

ASUS HD7870 İLE GTX 580İ KARŞILAŞTIRANLAR BİLGİSAYARDAN ANLAMIYORLAR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu adamı kaale alıp cevap veriyorsunuz birde
  • Ben ilk resme takıldım. Bilgisayardan bu kadar çok anlayan biri neden referans gtx580 ile asus hd7870 karşılaştırılp hd7870 daha iyi demiş. Testte dikkat edilirse referans gtx580'e karşılık referans hd7870'te var. ve 7870 hiç te gtx580'den daha iyi görünmüyor. asus hd7870 gibi özel tasarım ve hız aşırtılmış bir kart ile ancak asus gtx580 gibi özel tasarım bir gtx580 karşılatırılabilir.
    edit: ayrıca bilgisayardan bu kadar çok anlayan biri gerçek oyun testlerinde pixel-texel rate gibi şeylerin pek bir anlam ifade etmediğini bilmesi gerekmiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 29 Eylül 2013; 16:14:39 >
  • Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    Ben ilk yorum yaptığımda bu detay dikkatimi çekmemişti..

+1 diyorum..

tabii 2014e yaklaşırken hd 7870'i gtx 580'e tercih ederim, o da ayrı.
  • İmzasına sistemim diye koyduğu linkhttp://www.vatanbilgisayar.com/shoppingcart.aspx olan 98 doğumlu bir arkadaşımız bu da işte..
  • 4] Konu başlıkları anlaşılır ve konuyla alakalı olsun. Birkaç ana konu haricinde, Açtığınız konu başlıklarında tamamıyla büyük harfler kullanmayınız konu silinecektir. Yanlış/gereksiz/fazla vb. noktalama işaretlerinin kullanımından kaçınınız, aksi takdirde konu silinebilir.

17] Mesajlarınızı sürekli olarak büyük harf kullanarak yazmaktan kaçının. Sürekli olarak büyük harf kullanmanın "bağırmak" anlamına geldiğini unutmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.