Şimdi Ara

asus i7 pc nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alıp kullananlar veya ustalar cevap yazarsa sevinirim zira 1999 tl en ucuz yerde az para değil alıp memnun kalmamak var. teşekkürler

asus m51ac-Tr002S
    ----------------------------
    Chip Seti ASUS H87 Anakart

Sabit Disk Kapasitesi 1 TB

Marka Asus

İşlemci Tipi Intel Core i7

Disk Dönüş Hızı 7200 rpm

Sistem Belleği 8 GB

Ekran Kartı Hafızası 4 GB Paylaşımsız Hafıza

Ekran Kartı NVIDIA GeForce GT 640M

Klavye Var

Bellek Tipi DDR3

İşlemci i7-4770

Wi-Fi Var

Mouse Tipi PC

İşletim Sistemi Windows 8

Optik Tipi 24X DVD / CD Yazıcı

1999 TL monitör yok

• zedx5 Z kullanıcısına yanıt
    pc süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris6677

Oyun içinse bunu öneririm (satıcı ne kadar güvenilir bir fikrim yok.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/msi-ge60-0nd-459xtr-i5-3230-8g-750g-15-6-2g-97323856?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0
    oyun öncelikli değil ama oyun da olsun diye 4gb harici var . sizin link pc değil laptop ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: zedx5

oyun öncelikli değil ama oyun da olsun diye 4gb harici var . sizin link pc değil laptop ayrıca

Sistemde gt640m görüyorum.
  • quote:

quote:

Sistemde gt640m görüyorum.

Alıntıları Göster
    2000 liraya daha iyisi toplanır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

2000 liraya daha iyisi toplanır bence.

Alıntıları Göster
    Masaüstü pc'de neden 640M var lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

Bende şu an şaşırdım internetten baktığım kadarıyla da gerçekten gt640m var diyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

Bende şu an şaşırdım internetten baktığım kadarıyla da gerçekten gt640m var diyorlar.

Alıntıları Göster
    Abi Çok Saçma O Parayı Müthiş Birşeyeler Yapılır ya Bak Ben Sana Toplama Öneriyorum
    1-Gt640m Düşük(Ki Buna Mobile Ekran Kartı Nasıl Konulmuş Araştır)
    2-Fiyatı Çok Pahalı
    3-Toplama İle 2Katı Performanslı Masaüstü Toplanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 6 Kasım 2013; 22:02:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8DA7E2B07

Alıntıları Göster
    pek çok siteden kontrol ettim hepsinde nvdia gt640m yazıyor . pc nin bilgilerini aldıkları yer m sini yanlışlıkla eklemiş olabilir
  • quote:

pek çok siteden kontrol ettim hepsinde nvdia gt640m yazıyor . pc nin bilgilerini aldıkları yer m sini yanlışlıkla eklemiş olabilir

İnşallah Öyledir Yoksa Masaüstünde Mobile Ekran Kartı Ne Arar Olsada Zaten Toplamadakı Performansı Vermez
  • quote:

Alıntıları Göster
    kendim de senlerdir parça alıp kendim toplardım artık hem yaşım gereği zamanım olmuyor hem de uğraşmak istemiyorum. toplamalarda ilk etapta iyi oluyor fakat 1-2 yıl geçtikten sonra ya ekran kartı ya fanı ya ram i bir yerinde ses veya sorun çıkartıyor. Artık bir marka almak istiyorum tabi HP,DELL, Lonovo daha iyidir ama onlarda bu özellikde olanlar hem daha pahalı hem de ekran kartları coğunluğunda tümleşik. geriye 4. marka seçtiğim ASUS var özellik ve fiyat olarak diğerlerine göre iyi ama bir de almadan seyirci joker hakkımı kullanmak istiyorum. düne kadar bu pc gold.com.tr de 1850 tl idi şimdi kalmamış 1999 tl ye medamrkt.com.tr de var 2500 e satan sitelerde var.

• quote:

kendim de senlerdir parça alıp kendim toplardım artık hem yaşım gereği zamanım olmuyor hem de uğraşmak istemiyorum. toplamalarda ilk etapta iyi oluyor fakat 1-2 yıl geçtikten sonra ya ekran kartı ya fanı ya ram i bir yerinde ses veya sorun çıkartıyor. Artık bir marka almak istiyorum tabi HP,DELL, Lonovo daha iyidir ama onlarda bu özellikde olanlar hem daha pahalı hem de ekran kartları coğunluğunda tümleşik. geriye 4. marka seçtiğim ASUS var özellik ve fiyat olarak diğerlerine göre iyi ama bir de almadan seyirci joker hakkımı kullanmak istiyorum. düne kadar bu pc gold.com.tr de 1850 tl idi şimdi kalmamış 1999 tl ye medamrkt.com.tr de var 2500 e satan sitelerde var.

Alıntıları Göster
    Peki Sen Bilirsin Ama Kazık Yersin Performans Özellikle Ekran Kartın'dan Yanarsın :D

• quote:

Asıl dediğin durumlar hazır pcde olur. Alacaksın pcyi 1-2 yıl sonra psu patlayacak hobaa bi baktın ram ve ekran kartı zenciye dönüşmüş...

Ayrıca dandik anakart yüzünden sli yapma ve upgrade yapma imkanın da olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris6677 -- 6 Kasım 2013; 22:16:58 >

• quote:

quote:

Asıl dediğin durumlar hazır pcde olur. Alacaksın pcyi 1-2 yıl sonra psu patlayacak hobaa bi baktın ram ve ekran kartı zenciye dönüşmüş...

Senin O Hazır Aldığın Masaüstü Toplamadan Daha Çabuk Bozulabilir Şans İşi Bu Sonuçta Aslında İkiside Bir Nevi Toplama

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    pahalı daha iyisini toplarsın diyen arkadaşlar sistem önerilerinizi detay bazda ve yanına fiyatlarını yazarsanız belki beğenir bunu almaktan vazgeçerim.

• zedx5 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanım amacınıza göre değişir sistem bileşenleri,linkini verdiğiniz ürünün işlemcisi ve işletim sistemi dışında göze batan başka bir olayı yok,o da iki sene garanti veriyor diğerleri de,bence kullanım amacınıza uygun toplama sistem daha ideal olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

Hocam kullanım amacınıza göre değişir sistem bileşenleri,linkini verdiğiniz ürünün işlemcisi ve işletim sistemi dışında göze batan başka bir olayı yok,o da iki sene garanti veriyor diğerleri de,bence kullanım amacınıza uygun toplama sistem daha ideal olur.
    CPU:
    AMD FX-6300 3.5 GHz, 14 MB, AM3+, 6 Çekirdekli BOX İşlemci
    118 $ ( 240,60 TL)

ANAKART:
    ASUS M5A97 R2.0, AMD 970, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3+, CrossFireX
    105 $ ( 214,10 TL)

BELLEK - RAM:
    CORSAIR 8 GB (2X 4GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 VENGEANCE Low Profile (1.5 Volt) CML8GX3M2A1600C9
    81 $ ( 165,16 TL)

HARD DISK:
    SEAGATE 1 TB HDD SATA III 64 MB 7200 rpm ST1000DM003
    69 $ ( 140,69 TL)

EKRAN KARTI:
    GIGABYTE GTX 760 WindForce, 2GB, PCIExp Ekran Kartı, GDDR5, 256 bit, 1150/6008 Mhz
    319 $ ( 650,44 TL)

KASA:
    COOLER MASTER ELITE RC-431+ 600W X-DOCK USB3.0 PENCERELI MIDTOWER (RC-431P-KWA600)
    135 $ ( 275,27 TL)

DVD / Blue-ray:
    LG 24X DVD-RW Double Layer Siyah SATA
    22 $ ( 44,86 TL)

TOPLAM :
    1.731,11 TL
    KDV (%18) :
    311,60
    NAKİT / HAVALE (TL) : 2.042,71 TL mesela böyle bir sistem

• quote:

pahalı daha iyisini toplarsın diyen arkadaşlar sistem önerilerinizi detay bazda ve yanına fiyatlarını yazarsanız belki beğenir bunu almaktan vazgeçerim.

MSI
    Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    407 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    586 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    205 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    158 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA
    255 TL

ASUS
    GTX660 Ti DirectCU II GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
    591 TL

Toplam : 2200 TL

Bu paraya en iyi F/P intel budur.

bjk__murat

• quote:

Orijinalden alıntı: takalar112

pc süper

ya bilmiyosanız yorum yapmayın şu konulara

o pcde 640 da olsa 640m de olsa(olamaz imkansız) Alınmaz o pc

al sana sistem

8320
    m5a97 r2.0
    660ti ya da gtx 760
    hyper 212x
    corsair 300r-200r
    1 tb seagate hdd
    4x2 corsair vengeance 1600 mhz ram
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.