Şimdi Ara

Asus ışık sızması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n551vw modelini aldım bugün vatandan. ve ekranda ışık sızması var bunu eve gelince kontrol edebildim sizce ne yapmalıyım ? 4050 lira gibi de faiş bi fiyat verdim

Asus ışık sızması! Asus ışık sızması! Asus ışık sızması!

İlgili video aşağıda ki linktedir.

https://www.youtube.com/watch?v=Rsanz7cgLws

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dkpeace -- 9 Şubat 2016; 10:25:39 >

• Geçmiş olsun. Ben de aynı bilgisayarı almayı düşünüyorum. Işık sızması şikayetlerini okumuştum. 3500 e imternette var. Benim anlamadığım vatanda da aynı sorunlarla karşılaşacaksak neden daha fazla para verelim. Ben de bu sebepten vatandan almayı düşünüyordum oysa. Peki mağazada açıp inceleme şansı yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dkpeace

n551vw modelini aldım bugün vatandan. ve ekranda ışık sızması var bunu eve gelince kontrol edebildim sizce ne yapmalıyım ? 4050 lira gibi de faiş bi fiyat verdim

Birşey soracam film felan izlerkende yine çok belli oluyor mu yoksa sadece açılış ekranında mı gözüküyor ayrıca ışık sızmasının pcye bir zararı yok ve kronik bir sorun kroniğide geçtim çoğu ips ekranlı laptoplarda aynı şey var

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

quote:

n551vw modelini aldım bugün vatandan. ve ekranda ışık sızması var bunu eve gelince kontrol edebildim sizce ne yapmalıyım ? 4050 lira gibi de faiş bi fiyat verdim

Birşey soracam film felan izlerkende yine çok belli oluyor mu yoksa sadece açılış ekranında mı gözüküyor ayrıca ışık sızmasının pcye bir zararı yok ve kronik bir sorun kroniğide geçtim çoğu ips ekranlı laptoplarda aynı şey var

Ben de sadecenotebook sitesine mail attığım da; ips ekranlarda ışık sızması olur, şeklinde bir cevap aldım.
    Yani düşünüyorum da, eğer bu önemli bir sorun ise ve ips ekranlarda var ise, ips ekranların ne anlamı kalır.
    Konu sahibi arkadaş video ile bu durumu paylaşabilseydi biz de anlasaydık?

• Ofise geçtiğimde videolu bi paylaşımda bulunucam. Ama benim merak ettiğim konu bu ışık sızması çoğalır mı?

• Bende de 551vw modeli var. 2 haftadır kullanıyorum. Dün merak edip ben de test ettim. Sağ üst köşede ışık sızması varmış ancak kafaya takacak birşey değil. Laptopu siyah ekrana bakmak için almadıysanız farketmezsiniz bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV IŞIK SIZMASI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

Bende de 551vw modeli var. 2 haftadır kullanıyorum. Dün merak edip ben de test ettim. Sağ üst köşede ışık sızması varmış ancak kafaya takacak birşey değil. Laptopu siyah ekrana bakmak için almadıysanız farketmezsiniz bile.

Videoda gördüğünüz gibi siyaha ekrana bakmak değilde film izlerken bile belli oluyormuş hocam

• pesimist27 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam benimkinde sızma bu kadar değil. Filmleri de laptop'tan izlemediğim için farketmemişim.

• Bugün üsküdar şubesinde gittim vatanın servisten onay almanız lazım dediler. Tamam dedim çıktım ümraniye ye garanti belgesi imzalanacak dediler. Dedim bana öyle bişey denmedi. Yok illa imzalı olacak. Söve söve gene üsküdara indim. Girdim içeri haberimiz yok dediler çamlıca ya çıktım tekrardan verdim bilgisayarı 5-7 gün arası haber gelir dedi bekliyoruz bakalım. Abi 4 bin lira para verdim çektiğim eziyete bak

• quote:

Bugün üsküdar şubesinde gittim vatanın servisten onay almanız lazım dediler. Tamam dedim çıktım ümraniye ye garanti belgesi imzalanacak dediler. Dedim bana öyle bişey denmedi. Yok illa imzalı olacak. Söve söve gene üsküdara indim. Girdim içeri haberimiz yok dediler çamlıca ya çıktım tekrardan verdim bilgisayarı 5-7 gün arası haber gelir dedi bekliyoruz bakalım. Abi 4 bin lira para verdim çektiğim eziyete bak

Paranızı geri isteyin hocam bu kadar sorun çıkarttılarsa ben olsam isterdim zaten aklımda 2 laptop var 1- asus n551vw 2- acer vn7-792g

Acer yeni 2016 versiyonu olduğu icin galiba kullanan fazla yok o yüzden kalitesini felan bilmiyorum diger versiyonlara göre değişikliği çok

• ASUS g752 serisinde komple var bu onlarda ips

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.