Bildirim
Asus K52 Modelleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dartanyanx
Asus K52JC notebook almayı düşünüyorum. Asus K52 modelleri hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız var mı ? Tavsiye eder misiniz?
Fazla kullananı yok sanırsam ama sorun çıkaracağını zannetmiyorum.Bu arada bilgisayarı ne amaçla kullanacaksınız ve maksimum çıkabileceğiniz fiyat nedir?Belki daha iyi bir model bulabiliriz -
1300 - 1500 arası olabilir. Asusun orta sınıfın en iyi markası olduğunu duymuştum. O fiyat aralığında da sadece K12'ler var. Galiba fazla alan yokki internette de bu modeller hallında hemen hemen hiç yorum yok. Tavsiye eder misiniz? -
Bende K52JC EX170R modeli var. Yeni aldım çok inceleyemedim ama şu ana kadar beklentilerimin üstünde bir makine olduğunu gördüm. Lap top almadan önce uzun süre araştırma yaptım. Sonuç olarak Asus' ta karar kıldım. Toshıba daha revaçta bir marka ancak lap top konusunda işin ehli ASUS' muş. Toshıba' nın çok tutulmasının sebebi Türkiyeye giren ilk laptop markasıymış. (Ben onların yalancısıyım)
Dip not : Bu işten anlayan ve elektronik eşya satış mağazalarındaki bir çok satış danışmanıyla (BEST BUY - MEDİA MARKT - TEKNOSA Vb.) görüştüm. ASUS A'dan Z'ye bütün parçalarını kendisi üreten bir markaymış.
-
yolunuz INSALLAH servise düşmez =) servisi berbat -
quote:
Bende K52JC EX170R modeli var. Yeni aldım çok inceleyemedim ama şu ana kadar beklentilerimin üstünde bir makine olduğunu gördüm. Lap top almadan önce uzun süre araştırma yaptım. Sonuç olarak Asus' ta karar kıldım. Toshıba daha revaçta bir marka ancak lap top konusunda işin ehli ASUS' muş. Toshıba' nın çok tutulmasının sebebi Türkiyeye giren ilk laptop markasıymış. (Ben onların yalancısıyım)
Dip not : Bu işten anlayan ve elektronik eşya satış mağazalarındaki bir çok satış danışmanıyla (BEST BUY - MEDİA MARKT - TEKNOSA Vb.) görüştüm. ASUS A'dan Z'ye bütün parçalarını kendisi üreten bir markaymış.
dostum hayırlı olsun aynı makina bende de var canavar gibi çalışıyor maşşallah !
-
quote:
Orijinalden alıntı: dartanyanx
1300 - 1500 arası olabilir. Asusun orta sınıfın en iyi markası olduğunu duymuştum. O fiyat aralığında da sadece K12'ler var. Galiba fazla alan yokki internette de bu modeller hallında hemen hemen hiç yorum yok. Tavsiye eder misiniz?
O zaman K52yi alın derim ama bilgisayarınıza iyi bakın servise düşmesin ASUSun servisinin kötü olduğu söyleniyor. -
Arkadaşlar sırf servisi yüzünden Asus'tan vazgeçtim galiba. Dell alacağım. Aydınlattığınız için Teşekkür ederim. -
6 ay'a yakındır kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmadı gayette memnunum her işimi görüyor :)
http://forum.donanimhaber.com/m_39759906/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43494846 -
A52jk sx111v kullanıyorum. Gayet memnunum. Asus modellerinin kaliteli olduğu hakkında bir çok yazı okuyabilirsin. Ancak servisi konsunda hiçbir şey söyleyemem.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X