Şimdi Ara

asus k52jc bios güncelleme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler...bilenler bilir k52jc de optimus teknolojisi bulunur yani hem intel hemde nvidia grafik kartı bir aradadır...ama bu baya sorunlu bir durum genelde nvidia ekran kartını sistemin görmemesi gibi yaygın bir sorun var aynı sorun bende de oluştu ve bende okuduklarım doğrultusunda bios güncellemesi yapmak istedim siteden 216 numaralı son güncelleştirmeyi indirip bios ekranında ki easy flash modunu kullanarak sorunsuz bir şekilde güncellemeyi yaptım..2 saniye sonra pc kapatılacak dedi ve kapandı...kapanış o kapanış...ne yaptım ne ettimse bir türlü açamadım...pili çıkardım olmadı....şuan pc açık halde bekliyor...işin enteresanı hiçbir tepki vermiyor pc...ölü gibi resmen...mesela fişi taktığım zamanki yanan led ışığı bile yanmıyor....size soruyorum ne yapmam gerek?? anakart mı bozuldu bios mu çöktü....

• selam
    aynı sorun dün başıma geldi, tek çözüm bios chipinin değişmesi gibi gözüküyor. farklı bir yöntem ve sonuca ulaşabildin mi? sanırım 216 bios bunlarda sıkıntı yapıyor. bir kaç yabancı forumda da gördüm, ama önerilen yöntemlerin hiç bir olmadı
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow of the die -- 26 Ocak 2015; 14:04:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS BİOS EKRANI GELMİYOR?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.