Şimdi Ara

Casper TW8 Bios Update Bulundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun zamandır casper tw8 modelinin bios updateini arıyordum ve hiçbir yerde bulamadım.casper teknik servisi de getirin biz hallederiz diyorlar.kısacası teknik servise götürmek bir süre pcnizden uzak kalmak demek ve uzun iş.uğraşlarım sonunda quanta anakartının çince sitesine üye olmayı başardım ve 13.12.2010 tarihli Q3H21 bios updateini indirmeyi başardım ve updatei gerçekleştirdim.benim gibi birçok casper mağduru olduğunu biliyorum ve sizlerle paylaşmak istedim.öncelikle oluşabilecek herhangi bir problemde mesuliyet kabul etmiyorum.ayrıca açılışta ki casper logosu yerine alienware logosu geliyor ama bence daha güzel oldu böyle :)

Q3H21 bios update i bu linkten indirin ve rardan çıkarın.bu arada aşağıda yıldızlı gözüken yer r a p i d s h a r e

https://rapidshare.com/files/542454992/3h21.rar

Daha sonra insyde flash programını aşağıda ki linkten indirin ve kurulumu size anlatıyor.oldukça basit bir olay.

http://www.extrateknik.com/pc-yazilim-destek/insydeflash-kullanimi-modlu-bios-3465.html

Hepsi bu kadar.İyi paylaşımlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omar_Little -- 5 Temmuz 2011; 17:13:21 >

• Alienware logosu mu ? O alienware logosu değildir. Casper anakartın bios ekranına casper yazısı koyar Kendisi anca damgasını basıyor.O biosla değiştirmiştir çin sitesindeki sağlıklı mı peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f(x) -- 5 Temmuz 2011; 18:08:18 >
  • hayır şimdi şöyle,casperdan alınmış bir bios update değil bu,aynı ana kartı alianware de kullanıyo ve bu alianwareden alınmış bir bios update bu yüzden açılışta şuanda alianware logosu çıkıyo,ama bir sorun yok şuanda biosum Q3H21 updateinde ve gayet sağlıklı çalışıyo ama dediğim gibi açılışta ki casper logosu yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: daybreakfb

hayır şimdi şöyle,casperdan alınmış bir bios update değil bu,aynı ana kartı alianware de kullanıyo ve bu alianwareden alınmış bir bios update bu yüzden açılışta şuanda alianware logosu çıkıyo,ama bir sorun yok şuanda biosum Q3H21 updateinde ve gayet sağlıklı çalışıyo ama dediğim gibi açılışta ki casper logosu yok artık

Anakart biosu aynı ise problem yok zaten tamamdır deniyorum teşekkürler.
  • casper aynı seride farklı anakartlar kullanmış olma ihtimali düşükte olsa var, everestin anakartı nasıl gördüğüne dair caps ekleseniz böylece yararlanmak isteyenler için daha faydalı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop bios güncelleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.