Şimdi Ara

ASUS K52JC Ram ve İşlemci değiştirme YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar. Arkadaşlar ben masaüstü pc alacaktım. Son anda pederin karar değiştirmesi üzerine masaüstü pc almayacak. Bende 3 yıllık ASUS K5JC var.

Özellikler;
    Işlemci : Intel Core i3-370M 2.4 GHz. 3 MB Cache Bellek
    Ram : 3 GB DDR3 1066 mhz. (max. 8 gb) RAM
    Sabit disk : 320 GB Sata (5400 rpm) HDD
    Optik sürücü : DVD-RW Double Layer
    Ekran karti : Nvidia Geforce 310m max. 1 gb ekran kartı ve İntel HD Graphics HD 3000
    Ekran boyutu : 15.6'' led hd (1366x768)
    Webcam : var
    Bluetooth : Var
    HDMI : 1
    Işletim sistemi : freedos
    Işlemci türü : intel core i3
    Ses çikişi : stereo
    Batarya süresi : 3 saat
    Ekran çözünürlüğü : 1366 x 768
    Rj11- modem : 1
    Rj45-ethernet : 10/100/1000
    Wireless lan : 802.11 a/b/g/n
    Derinlik : 255 mm
    Yükseklik : 35 mm
    Genişlik : 380 mm
    Ağirlik : 2.6 kg
    Dc-in : 1
    Usb (2.0) : 3
    E-sata : -
    Vga : 1
    Ieee 1394 : yok
    Mikrofon girişi : 1
    Kulaklik çikişi : 1
    Express card slot : -
    Kart okuyucu : 1
    Parmak izi : yok

Arkadaşlar ben bu pc nin işlemcisini değiştirebilir miyim? Ve ram olarakta ;http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/kingston-kvr1333d3s92g-2gb-ddr3-1333mhz-cl9-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=44624

Alsam pc hızlanır mı? ACİL CEVAP

Benim pc de bfbc2 oyunu var online oynuyorum En düşük ayarlarda en düşük çözünürlükte çalışıyor yine de donuyor? Arkadaşlar acil yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walmon27 -- 15 Temmuz 2013; 12:44:18 >

• walmon27 W kullanıcısına yanıt
    Değişir mi bilmiyorum ama değişse bile işlemci + ram ucuza gelmez. Onun yerine yeni laptop al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treqdscv

Değişir mi bilmiyorum ama değişse bile işlemci + ram ucuza gelmez. Onun yerine yeni laptop al bence.

Kardeşim zaten ben masaüstü pc alacaktım.Her şeyini düzdüm peder son anda almayacam dedi. Bütün her planlar suya battı. Full düzme fiyatı 1473 TL ye geliyordu. Elimdeki notebook 400 tl yapıyor :D Bununla idare edecem.
  • arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama kusura bakmayın ben asus k52jc model notebook uma 8gb 1600mhz ram aldım yanlıslıkla 1,35 volt olanından ben bunu taksam bilgisayarıma 1066 mhz görsün yeterki 1600 mhz desteklemiyor ama bir sıkıntı olur mu tesekkürler.
  • Merhaba, yeni konu açmak istemedim, asus k52jt notebook'a işlemci yükseltmesi yapmak istiyorum, i5-460M işlemci yerine i7 takıp video işlemleri için kullanmak istiyorum, adaptör i5 için 30 watt sağlıyor, ama i7 işlemci 45 wat istiyor, bunun oluru olmazı nedir acaba, üzerine kafa yoran birisi var mıdır, yeni laptopa para vermek istemiyorum, elimdeki laptop berbat durumdaydı ayağa kaldırdım, ne tavaiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.