Arkadaşlar ASUS K53SV-SX581D modelini almak istiyorum fakat denixde görevli bu model tek ekran kartlı çift değil dedi ASUS K53SV-SX581R modelleri çift ekran kartlı dedi bana pek bilmiyor gibi geldi bu her iki modelde çift ekranlı değilmi?.. birde msın bir modeli var kafamda 6 senedir msı ex610 kullanıyorum ne dersiniz ASUS K53SV-SX581D mi YOksa MSI CX640DX-658XTR mi laptop bu linki veriyorum yardımcı olursanız sevinirim MSI CX640DX-658XTR: http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8207
ASUS K53SV-SX581D çift ekran kartlı bildiğim kadarıyla.asus tercih et derim ben şahşen
quote:
Orijinalden alıntı: cani_on
Arkadaşlar ASUS K53SV-SX581D modelini almak istiyorum fakat denixde görevli bu model tek ekran kartlı çift değil dedi ASUS K53SV-SX581R modelleri çift ekran kartlı dedi bana pek bilmiyor gibi geldi bu her iki modelde çift ekranlı değilmi?.. birde msın bir modeli var kafamda 6 senedir msı ex610 kullanıyorum ne dersiniz ASUS K53SV-SX581D mi YOksa MSI CX640DX-658XTR mi laptop bu linki veriyorum yardımcı olursanız sevinirim MSI CX640DX-658XTR: http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8207
ikisi de ayni model biri windowssuz biri windowslu.
freedos olana kurulumu kendiniz yapiyorsunuz.
Bende öyle biliorum ikiside aynı model sadece işletim sistemi farkı var diye birde yüz tanıma yok demi bu modelde nova bilgisayarı aradım bu özellik varmı dedim webcam üzerinden program sayesin var sanırım tam bilgim yok dedi şimdiye kadar kimse birşeyde dememiş bu konuda sanırım yok bu özellik.
donanim ayni.
yazilimla saglaniyor smart log on(yuz tanima)
vardir ama ben 2008 den beri kullanmiyorum.
eyvallah hocam saolasın novabilgisayarda indirimdeydi orada siparişi veriyim sonucda bu paraya tüm egolarını tatmin edecek bir laptop bulamazsın ben biraz titizimdir bu konularda suan kullandığım laptop msı ex610 6 senelik laptop aynı bunun gibi uzun ömürlü olsun oyunlarda photoshop programında sorun cıkartmayacak bi makineye benziyor bu asus umarım çıkartmaz yardımlarınız için tesekkürler
hayırlı olsun şimdiden
Arkadaşlar notebook um geldi.Windows 7 nasıl kuracaz.Bios ayarı yapmamız gerekiyormu.Işletim sistemi yüklerken açılışta hangi tuşa basıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: tnevel92
Arkadaşlar notebook um geldi.Windows 7 nasıl kuracaz.Bios ayarı yapmamız gerekiyormu.Işletim sistemi yüklerken açılışta hangi tuşa basıyoruz.
Bende hala deneme hala çözmüş değilim sanırım ama F2 tuşuylaymış sanırım ordan cd yi seçeceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: tnevel92
açılışta f2'ye basarak bios'a girin ve dvd-rom'dan önyükleme yapmayı birinci sıraya alın. sonra yeniden başlatıp windows yükleme için herhangi bir tuşa basın dediğinde bir tuşa basın ve yüklemeye devam edin.
açılışta f2'ye basarak bios'a girin ve dvd-rom'dan önyükleme yapmayı birinci sıraya alın. sonra yeniden başlatıp windows yükleme için herhangi bir tuşa basın dediğinde bir tuşa basın ve yüklemeye devam edin.
Size de teşekkür ederim sorun çözüldü 64 bit kurdum
merhaba arkdaşlar bnde 1 hafta önce aldım laptopu. alalı 1 hafta oldu sistem boşta iken 45-50 derece olyo. oyunlarda 80-90 dereceyi gördüm normalmidir. birde sol eli koydugmz yerde üst taraf ile alt tarafın birleştiği yerde hafif oturmayan bi yer var bu sorun olurmu pcyi vatandan aldım götürüp göstermelimiyim lütfen yardımcı olun
Oyunda 80-90 pek iyi sıcaklık değil bu kasaya.
i7 işlemci olmasından dolayıdır diye düşünmüştüm ısınma problemini ama ne önerirsin götürüp göstermelimyim ?
80-90 derece bu makine için iyi bir ısı değil bence sen yinede konuyla ilgili detaylı bilgisi olan birilerine danış olmadı götür zaman kaybetmeden
arkadaşlar.windows 7 yi usb ye yazdırdım.işletim sistemini yüklemek için usb ile başlattığımda error loading operating system hatası veriyor ve öyle kalıyor.sebebi ne olabilir
usb ye win 7 yi uygun şekilde yazdıramamışsınız hocam
bugün götürdüm pcyi vatanda bşka bi k53sv ile değiştrdim. ordaki teknik sorumluyada sordum bu ısı oyunlarda normal dedi. Ayrıca kendisininde n55 ile 110 dereceyi gördüğünü söyledi yani normalmiş
quote:
Orijinalden alıntı: Evomania
usb ye win 7 yi uygun şekilde yazdıramamışsınız hocam
Hocam 3gündür açamadim şu notebook bi yardım et nasıl yazdırmam gerekli
nasıl 110 derece normal hocam bendeki MSI 90 derece deyince hata veriyo..