Şimdi Ara

Asus K53SV KULLANICI PLATFORMU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
8
Favori
50.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taşralı

quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

K53SV-SX071V kullanıyorum ve laptop'ın ekranının kalitesi pek iyi gelmedi bana.Renkler çok soluk duruyor sanki ve biraz dikkatli bakılırsa ekrandaki çizgiler çok belli ediyor kendini.Siz memnun musun laptop'ın ekranından ?

Ekran bence vasat... Samsungların yansımasız ekranı daha kullanışlı...

Ekran görüntüsünden birkaç örnek yollayabilirmisiniz oyundayken falan
  • arkadaşlar kameranın drıverını indirdim ama kurulumda hata verdi.msnde ses görüüntü kurulumu yapılırken kamera çalışıyor onun dışında kamerayı çalıştırmak için bir simge dahi yok
  • ekran parlakligi icin splendid programini kurun gamma secin ya da vivid. duzelir her turlu

kamerayi acabilmek icin lifeframe kuracaksiniz.

iki programi da driver cd sinin icinde bulabilirsiniz.

live update programini kurmanizi tavsiye etmem cok yoruyor bilgisayari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

ekran parlakligi icin splendid programini kurun gamma secin ya da vivid. duzelir her turlu

kamerayi acabilmek icin lifeframe kuracaksiniz.

iki programi da driver cd sinin icinde bulabilirsiniz.

live update programini kurmanizi tavsiye etmem cok yoruyor bilgisayari

hocam dediğin giibi yükledim ama bu hatayı verdi lifeframe3 runs on asus laptops only
  • sanirim
    driver problemi. indirip bastan kurun.

• Arkadaşlar bende bilgisayarı alalı 1 haftaya yakın olacak ama kutunun içinden gelen drıverlar kurulu en güncel drıverları nereden indirebilirim ?(Windows 7 ultimate 64 bit kurulu )

Bir de daemon tools programını indirebileceğim sorunsuz bir site önerebilirseniz sevinirim
  • quote:

sanirim
    driver problemi. indirip bastan kurun.

or.
    Hocam kendi drıverı olmasadabaşka drıverla kamerayı çalıştırdım.ama msnde görüntülü konuşma yaparken ben karşı tarafı görüyorum ama karşı taraf beni görmüyor.gri ekran olarak görüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnevel92 -- 24 Şubat 2012; 1:26:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Arkadaşlar bende bilgisayarı alalı 1 haftaya yakın olacak ama kutunun içinden gelen drıverlar kurulu en güncel drıverları nereden indirebilirim ?(Windows 7 ultimate 64 bit kurulu )

Bir de daemon tools programını indirebileceğim sorunsuz bir site önerebilirseniz sevinirim

Driverler burada var :
    http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SV/#download
    deomon toolsuda gezginlerden indirebilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: cani_on

quote:

Arkadaşlar bende bilgisayarı alalı 1 haftaya yakın olacak ama kutunun içinden gelen drıverlar kurulu en güncel drıverları nereden indirebilirim ?(Windows 7 ultimate 64 bit kurulu )

Driverler burada var :
    http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SV/#download
    deomon toolsuda gezginlerden indirebilirsin..

Daemon tools programını gezginlerden indirdim.Drıverları da Drıver Pack Solutıon 12 ile güncelledim buradan tekrar kzpmaza nickli arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum bütün sorularımı cevaplayıp yardımcı olduğu için

• Arkadaşlar hdmi ile televizyona bağlayıp oyun ayarlarından da full hd çözünürlüğü seçim fifa 12 oynasam laptop'u fazla mı zorlarım?

Denedim bir maç yaptım ps3'den bi farkı yok mükemmel görüntü verdi. Bu konuda tecrübesi olanlar var mı?
  • hw monitor indirin. oynarken sicakliklari bakarsiniz tv ye baglayinca artis oluyor mu diye.

ben 22" LCD ye bagli kullaniyorum surekli pek bi fark goremedim. hd ready yalniz benim LCD ayrica VGA dan bagliyorum. HDMI a Ps3 takili cunku

Bilgisayarin arkasina kitap ya da ajanda koyuyorum yuzeye temas etmesin bosluk kaldin diye o da 3-5 derece farkettiriyor.

• http://www.mormani.com/urun/f245de80171f41c0bad0f25873e7ae0e/ASUS-ASUS-K53SV-SX581D-Intel-Sandy-Bridge-Core-i5-2430M-2.40GHz-4GB-500GB-15.6-inc-Notebook

arkadaşlar pazartesi günü buradan kredi kartı tek çekim ile 1.274.99 liraya aldım... ayrıca 40 morpara veriyor bununlada ekstra 4gb ram almayı düşünüyorum.... en iyi fiyat veren site bu bence....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netkolik21 -- 24 Şubat 2012; 14:01:16 >
  • Arkadaşlar 4 GB ramı 32 bit görmüyor diye 64 bit kurdum netten indirdiğim birçok programı kuramıyorum desteklemiyor 64 bit ne iştir anlamadım
  • quote:

hw monitor indirin. oynarken sicakliklari bakarsiniz tv ye baglayinca artis oluyor mu diye.

ben 22" LCD ye bagli kullaniyorum surekli pek bi fark goremedim. hd ready yalniz benim LCD ayrica VGA dan bagliyorum. HDMI a Ps3 takili cunku

Bilgisayarin arkasina kitap ya da ajanda koyuyorum yuzeye temas etmesin bosluk kaldin diye o da 3-5 derece farkettiriyor.

Yaklaşık bir-bir buçuk saattir oynuyordum ve oyunu durdurup bir-iki kere sıcaklıklara baktım işlemci maximum 69 dereceyi görmüş. Ekran kartı da 56-58 derece arasında seyretmiş. Laptop yüzeyinde de aşırı bir sıcaklık artışı gözlemlemedim.
  • quote:

Arkadaşlar 4 GB ramı 32 bit görmüyor diye 64 bit kurdum netten indirdiğim birçok programı kuramıyorum desteklemiyor 64 bit ne iştir anlamadım

O indirdiğiniz programların 64 bit için olanı vardır, onları indirin. Ayrıca 32bit programları da yükledim ben ve c'de program files (x86) klasörüne yükleniyor.
  • Beyler pcyi kasan bişeyler var nedir anlamadım ya. pc çok yavaşlıyo bazen bi yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alzera2

Beyler pcyi kasan bişeyler var nedir anlamadım ya. pc çok yavaşlıyo bazen bi yardımcı olun

Yavaşladığı zamanlarda görev yöneticisinde bakın işlemlere, işlemciyi hangi işlem fazlasıyla meşgul ediyor. Buna sebep olan çeşitli virusler mevcut ondan olabilir.

Ayrıca bilgisayarı kapatmamanızı ve hazırda beklet özelliğini kullanmanızı öneririm. Açma ve kapama esnasında da bir hayli süre geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkolik21

http://www.mormani.com/urun/f245de80171f41c0bad0f25873e7ae0e/ASUS-ASUS-K53SV-SX581D-Intel-Sandy-Bridge-Core-i5-2430M-2.40GHz-4GB-500GB-15.6-inc-Notebook

arkadaşlar pazartesi günü buradan kredi kartı tek çekim ile 1.274.99 liraya aldım... ayrıca 40 morpara veriyor bununlada ekstra 4gb ram almayı düşünüyorum.... en iyi fiyat veren site bu bence....

bende muhtemelen pazartesi bu bilgisayarın siparişini vereceğim. Bu mor para olayı nedir? 41 mor para 41 tl mi biliyor musun? az önce mail attım gerçi mormani ye. Çanta almayı düşünüyordum mor parası ile ama ram almak şimdi duyunca daha mantıklı geldi Teşekkür ettim aklıma gelmemişti

• selam arkadaşlar bi yakınım laptop almayı düşünüyor. benim ilk olarak bu laptop gözüme çarptı. laptop oyun için kullanılmayacak. genelde internet için kullanılacak yalnız internette birden fazla browser ve sekme aynı anda çalışacak. bir de tabiki dayanıklılığı iyi olmalı.

sizce böyle bir kullanım için bu laptop uygun mudur. yoksa daha düşük özellikli bir laptop da işimizi görebilir mi?
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerbil

selam arkadaşlar bi yakınım laptop almayı düşünüyor. benim ilk olarak bu laptop gözüme çarptı. laptop oyun için kullanılmayacak. genelde internet için kullanılacak yalnız internette birden fazla browser ve sekme aynı anda çalışacak. bir de tabiki dayanıklılığı iyi olmalı.

sizce böyle bir kullanım için bu laptop uygun mudur. yoksa daha düşük özellikli bir laptop da işimizi görebilir mi?
    şimdiden teşekkürler

Oyun falan oynanmayacak ve üstün grafik kartı gerektiren uygulamalar falan kullanılmayacaksa intelin son işlemcilerinin üzerindeki dahili grafik işlemcisi de belirttiğiniz işlemler için yeter. Yani harici ekran kartı bulunmayan, sandy bridge (ya da bir kaç ay sonra ivy bridge) işlemcili bir model.

Dayanıklılık konusunda Asus markasını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.