Şimdi Ara

Asus K53SV KULLANICI PLATFORMU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
8
Favori
50.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cinemania

quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

quote:

Arkadaşlar şu 2 laptop arasında kalsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

ASUS K53SV
    http://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx581d-notebook-urun6733.html

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b43f46-4gb-notebook-urun7555.html

Asus'un teknik servisi konusunda ne söylebilirsiniz acaba? Dell ile Asus arasında kalmamın tek düşündüren yönü bu. Asus da bu konuda iyi midir?

hocam gt540m gt525m e göre baya ii bir ekran kartıdır harddisk o kadar problem deil external hdd ile çözülür bide asus marka olaraktta ii bence eski laptobumu 1.5 sene kullandım değişim verdiler ufak bi problemi vardı hallolmadı diye pişman olmasın asus alırsan ama tercih senin genede sen bilirsin ama ben olsam düşünmeden asus derdim

Yorumun için çok teşekkürler. Asus almaya karar verdim. :)

rica ederim hayırlı olsun allah pişman etmesin inşallah

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar şu 2 laptop arasında kalsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

ASUS K53SV
    http://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx581d-notebook-urun6733.html

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b43f46-4gb-notebook-urun7555.html

Asus'un teknik servisi konusunda ne söylebilirsiniz acaba? Dell ile Asus arasında kalmamın tek düşündüren yönü bu. Asus da bu konuda iyi midir?

hocam gt540m gt525m e göre baya ii bir ekran kartıdır harddisk o kadar problem deil external hdd ile çözülür bide asus marka olaraktta ii bence eski laptobumu 1.5 sene kullandım değişim verdiler ufak bi problemi vardı hallolmadı diye pişman olmasın asus alırsan ama tercih senin genede sen bilirsin ama ben olsam düşünmeden asus derdim

Yorumun için çok teşekkürler. Asus almaya karar verdim. :)

rica ederim hayırlı olsun allah pişman etmesin inşallah

Amin, eyvallah.

• Arkadaşlar bende asus sx-581d sahibiyim artık :) ürünün tasarımı gerçekten çok güzel. özellikle klavyesinde çok iyi yazı yazılıyor. laptopu dün pcdepo.com'un ümraniyedeki yerine giderek bizzat kendim aldım. 1375 tl ye aldım. sigorta poliçeli. yanında mouse, sogutucu, ve çanta verdiler. windows 7yi 100 gb ayrılmış alana kurdum sizce 100 gb windows 7 için iyi bir çalışma sağlarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloso

Arkadaşlar bende asus sx-581d sahibiyim artık :) ürünün tasarımı gerçekten çok güzel. özellikle klavyesinde çok iyi yazı yazılıyor. laptopu dün pcdepo.com'un ümraniyedeki yerine giderek bizzat kendim aldım. 1375 tl ye aldım. sigorta poliçeli. yanında mouse, sogutucu, ve çanta verdiler. windows 7yi 100 gb ayrılmış alana kurdum sizce 100 gb windows 7 için iyi bir çalışma sağlarmı ?

Ben 50 GB yaptım C yi 100 GB iyidir farketmez o kadar
  • Arkadaşlar ASUS K53SV-SX581D modelini almayı düşünüyorum bende.
    En ucuz burada buldum ve pazartesi siparişini vereceğim inşallah.http://www.mormani.com/urun/f245de80171f41c0bad0f25873e7ae0e
    Sormak istediğim bu model niye ASUS'un resmi sitesinde yok? İleride destek almak istesek nasıl alacağız? Sürücü güncellemesi falan gelmeyecek mi bu modele?

Kafama takılanlar bunlar
  • Yukarıda verdiğim linkten siparişi verdim biraz önce dayanamadım

kredi kartına tek çekim ile 1285 tl ye aldım arkadaşlar. Sanırım güzel bir fiyata aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

Arkadaşlar ASUS K53SV-SX581D modelini almayı düşünüyorum bende.
    En ucuz burada buldum ve pazartesi siparişini vereceğim inşallah.http://www.mormani.com/urun/f245de80171f41c0bad0f25873e7ae0e
    Sormak istediğim bu model niye ASUS'un resmi sitesinde yok? İleride destek almak istesek nasıl alacağız? Sürücü güncellemesi falan gelmeyecek mi bu modele?

Kafama takılanlar bunlar

bende aynı şeyi sormuştum
    global siteye bakın
     Asus K53SV KULLANICI PLATFORMU

• bu gece win 8 kurdum babalar gibi :) çatir catir güzel bi çalişma olmuş :D deneyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Arkadaşlar ASUS K53SV-SX581D modelini almayı düşünüyorum bende.

Kafama takılanlar bunlar

bende aynı şeyi sormuştum
    global siteye bakın
     Asus K53SV KULLANICI PLATFORMU

Teşekkürler yardım için, inceleyince konuyu tamamiyle gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Torrasque

Merhaba arkadaşlar;
    Bende dün itibari ile bimeksten aldım 1400 tl ye, malzeme ve ekran kalitesi gayet iyi, herhangi bir oyunla ısınma performansını henüz deneyemedim ama, normali itibarıyla yok gibi birşey ısınma, benim bir konuda sizden gelecek yardıma ihtiyacım var o da diagnostic toolsta ekran kartım görünmüyor direk elektrik hattına bağlı olmasına rağmen ıntel hd graphic hızlandırıcı gözüküyor GT540M kartımı görebilmek için driver yüklemek yada güncelleme yapmak zorundamıyım yoksa yapacağım bir ayarla aktif halemi gelecek şimdiden teşekkürler.

P.S. benide listeye ekleyebilirsiniz. :)

merhaba hayırlı olsun öncelikle. nvidia ekran kartını görmen için asusun driver cd sini takıp yüklemen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloso -- 7 Nisan 2012; 20:18:18 >
  • asus sx581d modeline sahibim benide ekler misiniz listeye :)
  • quote:

asus sx581d modeline sahibim benide ekler misiniz listeye :)

işletim sistemli olarak mı geldi? yoksa freedos mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

işletim sistemli olarak mı geldi? yoksa freedos mu?

freedos olarak geldi.
  • quote:

İmza sx581r Windows 7 64 bit yükleyince benimki de sx581r olacak dimi hocam
  • quote:

quote:

İmza sx581r Windows 7 64 bit yükleyince benimki de sx581r olacak dimi hocam

hahaha ben onu d yaptım diye biliyorum ya ne zaman r oldu :))))
  • merhaba arkadaşlar benim de bugün mormani sitesinden 581d modeli elime ulaştı. windows7 64 bit kurdum.. windows puanı 4.6 verdi masaüstü performansı için. acaba bıostan dahili ekran kartını kapatabilir miyim. yani sadece gt540 kullansa daha iyi olmaz mı
    fikri olan var mı acaba. tşk
  • arkadaşlar bende asus k53sv-sx581d aldım free-dos olarak geldi windows 7 ultimate 64bit yükliycem fakat bios ayarlarına bi türlü giremedim dvdyi tanıtamıyorum. açılır açlmaz 1,2,3 diye 3seçenekli bi ekran geliyor 4saniye içinde 1.seçeneği seçip kayboluyor 1.seçenek load freedos with maximum RAM free,using EMM386, 2- load freedos including HIMEM XMS-memory driver, 3-load freedos without drivers
    neler yapmam gerekiyor ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz? çok teşekkkür ederim şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: barondavis10

arkadaşlar bende asus k53sv-sx581d aldım free-dos olarak geldi windows 7 ultimate 64bit yükliycem fakat bios ayarlarına bi türlü giremedim dvdyi tanıtamıyorum. açılır açlmaz 1,2,3 diye 3seçenekli bi ekran geliyor 4saniye içinde 1.seçeneği seçip kayboluyor 1.seçenek load freedos with maximum RAM free,using EMM386, 2- load freedos including HIMEM XMS-memory driver, 3-load freedos without drivers
    neler yapmam gerekiyor ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz? çok teşekkkür ederim şimdiden...

hayırlı olsun arkadaşım. esc ye basılı tut pc açılırken ordan cıkacaktır dvd seçeneği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertizmir

merhaba arkadaşlar benim de bugün mormani sitesinden 581d modeli elime ulaştı. windows7 64 bit kurdum.. windows puanı 4.6 verdi masaüstü performansı için. acaba bıostan dahili ekran kartını kapatabilir miyim. yani sadece gt540 kullansa daha iyi olmaz mı

sakın kapatma eğer kapatırsan bilgisayarına ekran gelmeyebilir. biosu sıfırlamak zorunda kalabilirsin. başına iş açma... bir yerde okumuştum bu senin sorunla ilgili birşeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertizmir

merhaba arkadaşlar benim de bugün mormani sitesinden 581d modeli elime ulaştı. windows7 64 bit kurdum.. windows puanı 4.6 verdi masaüstü performansı için. acaba bıostan dahili ekran kartını kapatabilir miyim. yani sadece gt540 kullansa daha iyi olmaz mı

hocam benim önceki laptobumdada g310m vardı aynı işlemi bende yaptım pc nin ekranına görüntü gelmedi ama ben aygıt yöneticisinden yapmıştım sonra açma tuşuna basılı tutarak kapattım tekrar açtığımda nvidia ekran kartını bile görmemişti baştan kurdum ekran kartlarını derdin puansa buyur http://www.kapuska.net/windows-7-2/windows-7-sistem-puanini-arttirmak-degistirmek.html

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.