Şimdi Ara

Asus K53SV KULLANICI PLATFORMU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
8
Favori
50.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: optimux

quote:

Orijinalden alıntı: ua_sinan83

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-SX795R-Core-i5-2430-240-Ghz-3-GB-500-GB-1-GB-VGA-156-Win-7-Basic-pmu31672.html

bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar biraz yorumları okudum ama bana bi yardımcı olabilcek var mı bi sorunu varmıdır eksiği ? iyi gibi geldi bana bu fiyata

bendekinin farkı 4 gb ram. Ben gayet memnunum. Tek eksiği şarj girişinin ortada olması , kablo fanın önüne geldiği zaman ısınıyor ve biraz yumuşuyor. Soğutması güzel. Düz bir zeminde altındaki delikler kapanmadığı için neredeyse hiç ısınmıyor, oyun oynarken haliyle biraz ısınıyor ama klavyeye ve bileğini dayadığın yere vurmuyor. Oyunlara gelince, crysis2, battlefield 3, Cod modern warfare 3, nfs the run gibi oyunları oynadım, orta ayarlarda sorunsuz oynanıyor. Yüksek ayarlarda bazı grafiklerin uçtuğu yerlerde kasma yapabiliyor. Fiyatı da gayet güzel.

Sağolasın bende olmadı ram eklerim sonra bÜyük ihtmal 1 haftaya alırım :) acaba ram'i az kalır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llAkabell -- 7 Temmuz 2012; 16:32:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 gb ram ile 4 gb ram arasında performans konusunda çok büyük bir fark olacağını düşünmüyorum. Bence ilk önce öyle kullan, eğer ram yetmemeye başlarsa 2x4gb ram takarsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optimux

quote:

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-SX795R-Core-i5-2430-240-Ghz-3-GB-500-GB-1-GB-VGA-156-Win-7-Basic-pmu31672.html

bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar biraz yorumları okudum ama bana bi yardımcı olabilcek var mı bi sorunu varmıdır eksiği ? iyi gibi geldi bana bu fiyata

bendekinin farkı 4 gb ram. Ben gayet memnunum. Tek eksiği şarj girişinin ortada olması , kablo fanın önüne geldiği zaman ısınıyor ve biraz yumuşuyor. Soğutması güzel. Düz bir zeminde altındaki delikler kapanmadığı için neredeyse hiç ısınmıyor, oyun oynarken haliyle biraz ısınıyor ama klavyeye ve bileğini dayadığın yere vurmuyor. Oyunlara gelince, crysis2, battlefield 3, Cod modern warfare 3, nfs the run gibi oyunları oynadım, orta ayarlarda sorunsuz oynanıyor. Yüksek ayarlarda bazı grafiklerin uçtuğu yerlerde kasma yapabiliyor. Fiyatı da gayet güzel.

Sağolasın bende olmadı ram eklerim sonra bÜyük ihtmal 1 haftaya alırım :) acaba ram'i az kalır mı

bf3 mw3 bc2 alan wake dirt 3 dirtshowdown nfs serisi pes fifa vs daha cok var bunlari oynadim ram sikintisi hic cekmedim.

• Merhaba arkadaşlar ben de dün asus k53sv bilgisayar aldım ancak bırkac sarum olacak mediamarkt ta pc yı hazır hale getırmek ıcın 20 tl ıstedıler bende vermedım yaparım dedım, benım eskı hp de grıverları ındırıp cıft tıkladıgımda otomatık kuruyordu bunda zıp olarak ındırıyor cıkartsamda zıpten program sec ıbresı cıkıyor nasıl kurucam ben bu guncel drıverları ve ornegın sadece en guncelını mı ındırıcem yoksa alt alta olan butun hepsını mı lutfen yardım edın
  • Biri MacOS denesin şuna da biz de faydalanalım olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evirgen2008

Biri MacOS denesin şuna da biz de faydalanalım olmaz mı ?

Sen dene olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

quote:

Orijinalden alıntı: evirgen2008

Biri MacOS denesin şuna da biz de faydalanalım olmaz mı ?

Sen dene olmaz mı

valla anlasam bi saniye durmam da hiç tecrübem yok maclerle
  • Ben yaklaşık 1 senedir bu laptopu kullanıyorum usb 3.0 flash disk aldım corsair voyager ın okuma hızı 130mb/s vurdurdu yazma hızı 25mb/s bence değerler iyi .Birde pes2012 oynuyodum kısa süre önce ama bi süre sonra oyun açılmaz oldu sildim tekrar yukledim falan bu sefer zorluk seçme yerine kadar geliyo sonra küt atıyo oyunda bu sorunu yaşayan varmı başka.Arada sırada da bilgisayardan zırrrrrr diye bi ses geliyo ve takılıp kalıyo 20 sn sonra düzeliyo bu da canımı sıkmaya başladı önerilerinizi bekliyorum...
  • Çok emin olmamakla beraber sizin HDD uçmaya meyilli gibi.

Not: Uçmaktan kastım bozulacak sanırım. Bilgilerinizi yedekleyin bir an önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Tesla-

Bu ürün hkkında yorum yaparmısınız.Fiyatı nasıl %25 indirimle

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k53sv-sx1006v-k53sv-core-i7-2670qm-22ghz-4gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt540m-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=58027

Bu fiyata K55 serisinden yeni nesil i5 işlemcili Nvıdıa 630M li bir cihaz alabilirsiniz o daha iyi olur.

• arkadaşlar bu cihaza SSD takılabilir mi? daha doğrusu hem SSD takıp hem de kendi hard diskini kullanabilir miyiz? Bunu kimler yapabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

arkadaşlar bu cihaza SSD takılabilir mi? daha doğrusu hem SSD takıp hem de kendi hard diskini kullanabilir miyiz? Bunu kimler yapabilir?

Yapılabilir. Harddiskin çıktığı yere ssd'yi takıp çıkardığınız hdd'yi de dwd-r bölümüne takılıyor. Dwd-r üzerine taktığınız kutu ile harici dwd--r olmuş oluyor. Fakat eğer sürekli hdd'yi kullanmıyorsanız bence en güzeli hdd kutusu alarak aynı zamanda harici hdd yapmış olmak en mantıklısı.
  • arkadaşlar geçen yıl kasım ayında aldığım asus k53s serisi laptopum bazen kullanım sırasında durup dururken uyku moduna geçiyor. pilde de olsa fişe takılı da olsa oluyor bu. yaklaşık bir hafta 10 gündür bu sorundan muzdaribim. servise gönderme konusunda tereddütlüyüm sorunu tespit edemeyip hiç bir şey yapmadan geri göndermElerinden korkuyorum çünkü istediğim zaman gösterebileceğim bir sorun değil. sizce nedeni ne olabilir? bir de kullanım sırasında şarjdan çıkarınca ekran ayarları, arka plan resmi vs değişiyor ekran kapanıp açılıyor, bunu film izlerken yaptığımda film donuyor yeniden açmak gerekiyor. bunun sebebi ne olabilir. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.
  • Arkadaslar benimde bilgisayarın hdd si gitti garantiye verip 1 ay beklemek istemiyorum yerine bır ssd alayım ama anakart sata 3 dedtekliyormu? Sandisk 120 gb almayı düşünüyorum

bilmiyorum sizlere bır sorayım dedim birde hdd yuzunden ı garantiye verenler ne kadar bekledi?
    keske sadece hdd Yı garantiye verebilsem yada verebilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaos87

Arkadaslar benimde bilgisayarın hdd si gitti garantiye verip 1 ay beklemek istemiyorum yerine bır ssd alayım ama anakart sata 3 dedtekliyormu? Sandisk 120 gb almayı düşünüyorum

bilmiyorum sizlere bır sorayım dedim birde hdd yuzunden ı garantiye verenler ne kadar bekledi?

Sırf bu yüzden yeni hdd alıp, boşuna para harcamayın. Yasal sınır 20 gün, ortalama 2 haftada garantiden döner sanırım.

Ama harcayacak paranız çoksa sata3 destekliyor, alıp takabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-K53SV-SX795R-Core-i5-2430-240-Ghz-3-GB-500-GB-1-GB-VGA-156-Win-7-Basic-pmu31672.html

Bunu almayı düşünüyorum, elimde 120 lik ssd ve de 4 gb ram var. Ne dersiniz? Fiyat uygunsa bu akşam veriyorum siparişi.

bunu alin bi tane aldim aynisindan bi müsterime sıkıntı yok elinizdekileri taktiklarinizda uçar...

• quote:

Orijinalden alıntı: timsahıngözündekiyaş

arkadaşlar geçen yıl kasım ayında aldığım asus k53s serisi laptopum bazen kullanım sırasında durup dururken uyku moduna geçiyor. pilde de olsa fişe takılı da olsa oluyor bu. yaklaşık bir hafta 10 gündür bu sorundan muzdaribim. servise gönderme konusunda tereddütlüyüm sorunu tespit edemeyip hiç bir şey yapmadan geri göndermElerinden korkuyorum çünkü istediğim zaman gösterebileceğim bir sorun değil. sizce nedeni ne olabilir? bir de kullanım sırasında şarjdan çıkarınca ekran ayarları, arka plan resmi vs değişiyor ekran kapanıp açılıyor, bunu film izlerken yaptığımda film donuyor yeniden açmak gerekiyor. bunun sebebi ne olabilir. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.

servisle sıkıntınız nedir abi ? teleservis çok güzel bakim yapip yolluyo hatasiz yolladim orjinal kutusuyla bişe olmadi yolladiğim gibi onarim edilip geri geldi bu kadar korkmayin servisten.

• quote:

Orijinalden alıntı: mshysteria

quote:

Orijinalden alıntı: kaos87

Arkadaslar benimde bilgisayarın hdd si gitti garantiye verip 1 ay beklemek istemiyorum yerine bır ssd alayım ama anakart sata 3 dedtekliyormu? Sandisk 120 gb almayı düşünüyorum

Sırf bu yüzden yeni hdd alıp, boşuna para harcamayın. Yasal sınır 20 gün, ortalama 2 haftada garantiden döner sanırım.

Ama harcayacak paranız çoksa sata3 destekliyor, alıp takabilirsiniz.

Hocam param cok degil fakat daha önce garantiye gönderdim 35 günde geldi ve adamlar 7 gün gidiş 8 gün geliş dediler sucu kargoya attılar değişen hic bisey yok 20 gün kalıyor ve hdd cidden sınırımı bozmaya başladı 0.3 kb veri aktarımı yapıyor format atınca 1 hafta düzgün çalışıyor teknik serviste format atıp gönderme ihtimalleride var daha önce yasamıştım aynı arızadan 2 ciye gidince parça degisimi yapıyolar garantiyle uğraşmamak için birde çizim programları vs acilirlen rahatlaması için ssd diyorum .
    1 sandisk extreme 120
    2 Team s3 120
    3 vatanda indirimde corsair gt 120

Hangisini alsam kullanan arkadaslar varmı acaba ? Birde laptopu vatandan almıştım 4 gb ram var 2*2 mı tek 4 mü bilgisi olan varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: timsahıngözündekiyaş

arkadaşlar geçen yıl kasım ayında aldığım asus k53s serisi laptopum bazen kullanım sırasında durup dururken uyku moduna geçiyor. pilde de olsa fişe takılı da olsa oluyor bu. yaklaşık bir hafta 10 gündür bu sorundan muzdaribim. servise gönderme konusunda tereddütlüyüm sorunu tespit edemeyip hiç bir şey yapmadan geri göndermElerinden korkuyorum çünkü istediğim zaman gösterebileceğim bir sorun değil. sizce nedeni ne olabilir? bir de kullanım sırasında şarjdan çıkarınca ekran ayarları, arka plan resmi vs değişiyor ekran kapanıp açılıyor, bunu film izlerken yaptığımda film donuyor yeniden açmak gerekiyor. bunun sebebi ne olabilir. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.

Donanımsal bir problem olduğunu sanmıyorum. Kendi elinizle format atıp, sistemi yeniden kurun; yüksek olasılıkla düzelecektir.

Aksi halde servise gönderirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.