Şimdi Ara

Asus K53SV Sorunlar-Çözümleri ve Video Paylaşımlar (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.157
Cevap
31
Favori
170.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ismail633

merhaba arkadaslar sistemi mi wın7 den wın8 gecırdım fakat bazı drıverlerda sorun yaşıyorum bluetooth.. wirelles consol... asus sonic focus gibi driver cd den yukleyemıyorum asus kendı sıtesınden ındırdıklerımde hata verıyor

arkaşlar birisi cvp verse artık kaç gün oldu yazalı düzeltemedim bir türlü
  • ismail633 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Uzun süredir K53SV-SX144D'de windows 8 kullanıyorum. Sürücüleri ASUS'un web sayfasından yüklemiştim sanırım(windows 7, 64 bit), senin yazdıklarını sorunsuz kullanıyorum. Yardımı olur mu bilmem ama yüklü sürücülerin sürümlerini yazıyorum, umarım halledersin, kolay gelsin.

Bluetooth module-------------
    Sürücü Sağlayıcı: Qualcomm Atheros Communications
    Sürücü Tarihi : 8.6.2012
    Sürücü Sürümü : 1.0.4.0
    Dijital imzacı : Microsoft Windows Hardware Compatibility Publisher

Wireless console-------------
    Sürücü Sağlayıcı: Qualcomm Atheros Communications Inc.
    Sürücü Tarihi : 4.7.2013
    Sürücü Sürümü : 10.0.0.256
    Dijital imzacı : Microsoft Windows Hardware Compatibility Publisher

Sonic focus sürüm: 1.00.0000

• Termal macun yenileme yoluna giden var mı? Isınmaya gözle görülür çözüm oluyor mu? Fan temizliği çözüm olmadığından termal macunu yenilemeyi düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan veya fikirleri olanlar varsa yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Termal macun yenileme yoluna giden var mı? Isınmaya gözle görülür çözüm oluyor mu? Fan temizliği çözüm olmadığından termal macunu yenilemeyi düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan veya fikirleri olanlar varsa yazarsa sevinirim.

Normal masaüstünde iken internet kullanımında ısınma yoksa. İlk aldığınız güne nazaran normal kullanımda sesi arttıysa temizliği öyle yapınız bence. Diğer türlü laptopu sökmeye değmez.
  • Tarayıcı kullanımında çalışmayan(sesi hiç duyulmayan) fan artık bariz şekilde çalışıyor. Film izlerken de kasa oldukça ısınıyor. Daha önce söküp temizlemiştim fakat toz yok denecek kadar azdı. Termal macun da aklıma gelmemişti. Acaba diyorum termal macunu yenilemek gözle görülür şekilde yarar sağlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Tarayıcı kullanımında çalışmayan(sesi hiç duyulmayan) fan artık bariz şekilde çalışıyor. Film izlerken de kasa oldukça ısınıyor. Daha önce söküp temizlemiştim fakat toz yok denecek kadar azdı. Termal macun da aklıma gelmemişti. Acaba diyorum termal macunu yenilemek gözle görülür şekilde yarar sağlar mı?

Genelde termal macunu yenileyipte memnun olmayan görmedim. Eliniz yatkın ise madem önceden de sökmüşsünüz. Söküp yenileyin o zaman. Benimde 6 yıllık evimde başka toshıba laptopum var. Normal kullanımda bile hiçbirşey yapmaz iken dehşet ısınıyor. Adamlar öyle bir kasa yapmışlar ki son kullanıcının söküp termal macunu yenilemesi çok zor. Sökersen klavyenin üstündeki çıtayı kırdım ve o gün vazgeçtim sökmekten istanbul'a servise gönderip yaptırmayı düşünüyorum bende 50 lira istiyorlar. Ama asus'u sökmek daha kolay. Benimde heralde bundan sonraki laptopumda dikkat edeceğim tek şey arka kapağın tek parça olup sökülebilir olması olur heralde.

• Evet ben de Asus'dan sonra anladım ki kasanın sökülebilirliği oldukça önemliymiş. Bundan önceki dizüstü bilgisayarım Acer 6935G idi ve hayatımda bu kadar kolay sökülebilen başka bir dizüstü görmedim. Acer 6935G belki de rekor kırmış bile olabilir bu konuda. :) Termal macun için öneriler var mı?
  • Bugün aklıma esti, komple söktüm, fanı da komple söktüm. Izgara resmen hava geçirmez hale gelmiş. Güzelce temizledim. Bilgisayarcıdan kendi kullandığı termal macundan biraz alıp macunları da yeniledim. Şu an cidden şaka gibi. 2 haftadır Assassin's Creed serisini oynuyorum. Oyun sırasında işlemci 97 dereceyi görüyordu. Ekran kartı da 80-90 derece civarı geziyordu. Zaten chrome açsam bile 70 derece üzerine çıkıyordu sıcaklık. Şimdi Assassin's Creed Revelations'a başladım. İşlemci 62 derece, ekran kartı 51 derece. Temizlik öncesi 10 derece düşsün diye düşünürken şu an şoktayım resmen. 30 derece fark nedir yahu. Bu bilgisayarı kullanan birisine şiddetle temizlik öneriyorum.
  • K53sv-sx071v kullanıyorum.Bilgisayar ilk açıldığında şarj %8- %9 arası birden düşüyor.Yeni batarya alan var mı aranızda ve fiyatı ne kadardır ?
  • Merhabalar Asus K53SV sx 1005v kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır bende şu an sanırım anakart sürücüsü silindi tüm sürücüleri görmüyor (wlan , ses , vga ) hiçbiri çalışmıyor anakart sürcü modelini nasıl öğrenirim ve nereden yükleyebeilirim yardımcı olursanız çok sevinirim .
  • Arkadaşlar biosu yükseltmek istedim ama WinFlash_Win7_32_Z2323 çalıştırdırdım ve yüklemede hata verdi. bu program asus leptopları çalışdiye. Benim leptop k53sv ve biosu 215 niye WinFlash_Win7_32_Z2323 çalışmadı . İşletim sistemim wın7 64bit yardımcı olursanız sevinirim
  • Atk Package driverını kurman gerekiyor. kurduktan sonra yüklersen winflashı öyle bir şey demez.
  • Merhabalar

Bu bilgisayarımın fan'ı ömrünü doldurdu sanırım. Çok rahatsız edici bir zırıltı geliyor. Önce HDD den şüphelendim ama fandan geliyor ses, belli.

Bu modelde kullanılan fanın hangisi olduğunu bilen var mı, içi açılmış halde bir fotoğrafını görsem yeter. 2 modelden bahsediliyor çünkü, hangisi olduğunu fotoğraftan anlayabiliriz...
  • Hocam bende asus k53s var ama artık çok kasmaya başladı acaba format mi atmam gerekiyor bilgisayardan pek anlamam. Sizin bilgisayar nasıl çalışıyor hızlı mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SX144D modelini kullanıyorum. Umarım işinizi görür buyrun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 23 Aralık 2014; 20:17:29 >

• F3SV mağduru kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, sağolum... Tam aradığım cevaptı... Hemen sipariş geçiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T1ME kullanıcısına yanıt
    Önemli değil, siz de sağolun. :) İyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

K53sv-sx071v kullanıyorum.Bilgisayar ilk açıldığında şarj %8- %9 arası birden düşüyor.Yeni batarya alan var mı aranızda ve fiyatı ne kadardır ?

60 lira civarlarında geçen gün bakmıştım
  • Asus k53 sv modelini kullaniyorum gecen gunlerde pcde film izledim kapattim ve ertesi gunu pcyi actigimda asus yazsini gectikten sonra windows baslatiliyor kisiminda pc donuyor ve masaustunu acmiyor donup kaliyor sebebi neyden olabilir acaba pcye formatta atilmiyor malesef onerisi daha once basina ayni sorun gelen varmi sol taraf yani hdmi grisinin en ust kismi asiri derecede isiniyor bu arada chipsetten supheleniyorlar sizce sorun bu olabilirmi lutfen yardimci olun
  • Formattan sonra realtek wifi driver kurdum ama kablosuz bulmuyor yardımm
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.