Şimdi Ara

Asus K53SV Sorunlar-Çözümleri ve Video Paylaşımlar (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.157
Cevap
31
Favori
170.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F3SV mağduru

Yanlış hatırlamıyorsam USB takılı halde bilgisayarı yeniden başlatıp, boot menüsünden önceliği USB'ye alarak yapılıyor.

teşekkürler
  • Arkadaşlar benimde yaklaşık 2 senedir ASUS K53SV model laptopum var. Herkesin tahmin edebileceği gibi sorunum benimde ısınma. Temizlemem hiç bir şekilde fayda sağlamadı özellikle yaz gelince mavi ekranla karşılaşmam günde 1-2 ye çıktı. Termal macun sürmeyi düşünüyorum ama laptoplar için genelde termal pad önerileri buldum ayrıca termal macun için doğru fiyat nedir ona göre alıyım. Şimdiden teşekkürler
  • delisedat D kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var. Disk birleştiriciyi çalıştırınca da test ediyor. Sanırım temel yazılımla ilgili bir durum. Belki bios sürümüyle alakalıdır. Bence rahatsız olmaktan vazgeçsin.
  • Evet an itibariyle soket 4. arızasını yaptı bundan önce 2 kere servis 1 kere şehirden bi teknik servis değiştirdi yeter artık bıktım bu ne ya nasıl kökten çözebiliriz bunu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar dün hava baya bozuktu şimsek felan ve adaptörü fişte unutmusum adaptor yanmıs.İcini actım adaptorun soket gırısınden dogru iç kısmlarda siyah yanıklar var ve kokuyor.

Laptobun garantısıde yok 2.5 sene oldu.Yeni adaptor alıcam orjınal adaptor nerden bulabılırm acaba yoksa 19v 4.74 A veren 30 liralık adaptorler kullanmalımıyım.İste onlarada guven olmaz diye dusunuyorum.Biraz araştırma aptım bırebır aynısı bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

arkadaslar dün hava baya bozuktu şimsek felan ve adaptörü fişte unutmusum adaptor yanmıs.İcini actım adaptorun soket gırısınden dogru iç kısmlarda siyah yanıklar var ve kokuyor.

Laptobun garantısıde yok 2.5 sene oldu.Yeni adaptor alıcam orjınal adaptor nerden bulabılırm acaba yoksa 19v 4.74 A veren 30 liralık adaptorler kullanmalımıyım.İste onlarada guven olmaz diye dusunuyorum.Biraz araştırma aptım bırebır aynısı bulamadım.

evet hala adaptor almadım nasıl bırsey almalıyım sızce sunu buldum fkat vol degerlerı bıraz ugusmuyor 19.5v diyor

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/19138-universal-90w-notebook-adaptoru--siyah.html

• sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    Benimde adaptör yanmıştı,30 liralık olanlardan aldım 4-5 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

Benimde adaptör yanmıştı,30 liralık olanlardan aldım 4-5 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım,

marka model ne ? nerden aldınız acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

marka model ne ? nerden aldınız acaba?

Gg den almış olmam lazım,n11de olabilir tam hatırlamıyorum,orijinal adaptörderdeki değerlere göre siparis vermeye çalışın,

• Allah belanı versin asus yeter artık bıktırdın 2 gün önce yaptırdım soketi bugün tekrar temassızlık sorunu var götürücem birazdan tekrar yaptırmaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adaptör nasıl yarın bunu almayı dusunuyorum.19v 4.74a uyusuyor malzeme kalıtesıde iyi gibi.Vatandada 80 TL

http://www.hepsiburada.com/liste/huntkey-90w-es-universal-sarj-adaptoru-hka09019050-7a/productDetails.aspx?productId=bs130645&categoryId=106858&SKU=BS130645

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 24 Haziran 2014; 15:08:54 >
  • quote:

Bu adaptör nasıl yarın bunu almayı dusunuyorum.19v 4.74a uyusuyor malzeme kalıtesıde iyi gibi.Vatandada 80 TL

http://www.hepsiburada.com/liste/huntkey-90w-es-universal-sarj-adaptoru-hka09019050-7a/productDetails.aspx?productId=bs130645&categoryId=106858&SKU=BS130645

linkteki huntkeyi almıs bulunmaktayım adaptor laptopta sıkıntısız calısıyor yuk altındada bır sıkıntı cıkarmadı allaha şükür.

• Arkadaşlar benim ekranda görüntü yok.Güç ışığı yanıyor ama bilgisayarcı anakartın çipi değişecek dedi yapamadı.Ben anlamam bu işlerden bana tavsiyeniz ne olur?

• UNİGİNE HEAVEN BENCHMARK GT 740M vs GT 540M+OC

Asus K53SV Sorunlar-Çözümleri ve Video Paylaşımlar

UNİGİNE VALLEY BENCHMARK GT 740M VS GT 540M+OC

Asus K53SV Sorunlar-Çözümleri ve Video Paylaşımlar

• sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    ne demek yani anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fgum1905

ne demek yani anlamadım

820 mhz/1000 mhz overclock edilmiş gt 540m gt 740m(64 bit lik) e eşit demek aşağı yukarı yanı su zamanda 1500 TL cıvarına alınacak laptopla bizim pcnin performansı asagı yukarı aynı demek

Sebebi ise 1500 1700 TL civarına intel i5 işlemcili nvdia gt 740m lı olan pek cok laptopta 64 bitlik 740m oldugu ıcın performans olarak bizimkinden %5-%10 daha iyidir laptop degısıtırmek ıstıyenlerin gt 740m li laptoplardan uzak durması gerektıgını soyluyor yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fgum1905

ne demek yani anlamadım

820 mhz/1000 mhz overclock edilmiş gt 540m gt 740m(64 bit lik) e eşit demek aşağı yukarı yanı su zamanda 1500 TL cıvarına alınacak laptopla bizim pcnin performansı asagı yukarı aynı demek

Sebebi ise 1500 1700 TL civarına intel i5 işlemcili nvdia gt 740m lı olan pek cok laptopta 64 bitlik 740m oldugu ıcın performans olarak bizimkinden %5-%10 daha iyidir laptop degısıtırmek ıstıyenlerin gt 740m li laptoplardan uzak durması gerektıgını soyluyor yani

çok açıklayıcıydı....

• modlu bios 324 attım pc açılmıyor :( servise yollayınca anlayıp para isterler mi ?

edit: usbden orijinal biosu flashladım düzeldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre845 -- 6 Temmuz 2014; 9:58:04 >
  • beyler tekrar oldu 6. jak olucak 2 hafttada bi tekrarlamaya başladı nasıl çözücem bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: F3SV mağduru

Yanlış hatırlamıyorsam USB takılı halde bilgisayarı yeniden başlatıp, boot menüsünden önceliği USB'ye alarak yapılıyor.

öyle değil hocam usb takılı bios a girip exit menüsünden flash belleğin üstüne gelip enterliyosun otomatik boot ediyo
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.