Şimdi Ara

Asus K53SV Sorunlar-Çözümleri ve Video Paylaşımlar (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.157
Cevap
31
Favori
170.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F3SV mağduru

Bu video yardımcı olabilir:

https://www.youtube.com/watch?v=Jtu2p2sG0vY

Tesekkur ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmert02 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brky1905

Arkadaşlar şarj soket girişi 2. defa gitti...
    Anlamıyorum asus gibi bir firma böylesine bir sorunlu şarj soketini nasıl üretir yani ben bunu kendim yapabilir miyim veya yaptırsam ne kadara gelir

30 liraya değiştirdim ben pc tamircisinde
  • Vay be konu hala devam ediyor. Ve takip edenler var birkaç senedir tebrik ediyorum valla takip edip cevap vererek yardımcı olanları. Bende hala laptopu kullanmaya devam ediyorum 2012 yılında almıştım ve hiçbir sorunum olmadı dwd sürücüsüne kendi harddiskine takara 2 yıl önce harddisk yerinede SSD taktım. Bir 4 sene daha kullanmayı düşünüyorum tabi sorun çıkarmazsa daha da uzun yıllar kullanırım belki 4 senedir kullanıyorum eski toshıba laptopumuz gibi 2 yıl sonra ısınma sorunu başlamadı hiç servise göndermedim daha. Termal macun değişimi fan temizleme falanda yapılmadı. Ben gayet memnun kaldım.
  • mmkocak kullanıcısına yanıt
    maaşallah diyelim hocam bende çok memnunum cihazdan.
    harddiski 1 lik yaptım ramide 8 lik yaptım.
    bilgisayar teknik servis arkadaşım var onda yılda bir bakım yaptırıyorum her seferinde gerek yokmuş aslında macun duruyor içi tertemiz diyor.
    makina tam fiyat performans ürünü çıktı.
    uzun yıllar daha kullanırım gibi.
  • Windows10'a geçtikten sonra USB3.0 kullanılamaz oldu güncel driver kurulumunu da yapamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
  • 5 yıl önce aldığım bu makineyi son 3 senedir her yıl temizliyorum. Bu sene de bir süredir fan sesinden rahatsız oluyordum. İşlemci sıcaklığı 80-90 derecelerde geziyordu. 2015'te temizlediğimde termal macunu yenilememiştim. Yani ısıyı bakır boruya iletemediği için işlemci ısınıyor ama kasa soğuk kalıyordu. Ben de fırsat bulunca bilgisayarı söktüm ve termal macunu da Vatan'dan aldığım 15 TL'lik termal macun ile yeniledim. Şimdi işlemci sıcaklığı 50-60 derecelerde geziyor ve fan sesini 1 kere bile duymadım ama bu sefer de sıcaklık bakır boruya rahatça iletildiği için kasa ısınıyor ama işlemci ve ekran kartı sıcaklığı optimum durumda. Sökmüşken kasa içi fan ve ızgaraya da iyi bir temizlik yaptım. Geçen yıl taktığım SSD ve Windows 10 ile de makine beni bir 3 sene daha götürür problem çıkarmazsa. Muhtemelen önümüzdeki yıl ramleri de 4'ten 8'e yükseltirim. İyi ki almışım diyorum, nazar değmesin. :)

Eğer İzmir'de olan varsa Termal macunumu paylaşabilir, pc söküp takmada yardımcı olabilirim. Fakat olası problemlerde sorumluluk kabul etmem. :)

• canocan_07 kullanıcısına yanıt
    daha uzun süre kullanırsınız hocam inşallah.
    bende hala kullanıyorum sizin deiğiniz gibi 3 sene hatta daha fazlada gider gibi.
    işyerinde sabahtan akşama kadar kullnanıyorum.
    rami 8 gb yaptım,hdd yi 1 lik taktım.
    altında yazlar için laptop soğutucum var,ekran küçük geldiği içinde hdmi ile 21,5 luk ekrana görüntüyü ikiye bölüyorum.
    bakım olarakta bilgisayarcı arkadaşım var ona temizletip bakım yaptırıyorum yılda bir ama içine toz almamış oluyor her sene açtığımızda.
    çok memnunum cihazdan.
  • Biz de sadece ssd taktık. 5. Senesi bitiyor ve sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilgisayarı aldıktan sonra bu tarz 2 ekran kartlı bilgisayarlara Linux dağıtımı kurulması için ilk Türkçe kaynağı yazmıştım. O açıdan da ayrı bir yere sahiptir benim için.

Nvidia Optimus Teknolojisi ve Linux
  • Evet nazarımızı da değdirdik. Bilgisayarın üstüne süt dökülmesi üzerine klavyede bazı harfler hiç basmaz oldu. Mecburen klavye siparişi verdim fakat orjinal klavyenin yanında tuşlara basmak ölüm. Orjinal klavye de pert olmuş durumda. Hayırlısı artık.
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam.
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Üstündeki klavye gerçekten harikaymış. Yan sanayi takınca anladım. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ekranın yukarı bölümünde iz kaldı, muhtemelen tarayıcı çubuğunun çizgi halinde izi ve hafif dalgalanma şeklinde iz.

Çok rahatsız etmiyor, sadece beyaz ekranda belli oluyor. Ama yine de can sıkıcı.

Bu sorunu yaşayan oldu mu?
  • arkadaşlar merhaba.bende bu laptopu ssd ve 16gb ramli olarak halen kullanıyorum. windows 10'da pil süreleriniz nedir acaba?pilim yeni ama 1,5 saatten fazla gitmiyor.bu normal mi?windows 7 de çok uzun süreler alıyordum.2,5-3 saat gibi.
  • Selam Arkadaşlar uzun süredir kullandığım laptop'umun dün Harddiski bozuldu, içindekini söktüm Hitachi marka sanıyorum Sata 2 (3.0 Gb/s) Hdd var. SSD takmayı düşünmüyorum. Kullanıp da memnun kaldığınız bir model önerebilirseniz çok sevinirim
  • orislevin kullanıcısına yanıt
    wd nin 5400 lük 1 liğini kullanıyorum 1 yılı aşkın süredir memnunum.
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Sizin kullandığınız Sata 2 mi 3 mü hocam, 3 Alıp taksam bir sıkıntı çıkarır mı acaba?
  • orislevin kullanıcısına yanıt
    Samsung 850 Evo 250 GB alıp taktım. Bilgisayar değişti resmen. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

Selam Arkadaşlar uzun süredir kullandığım laptop'umun dün Harddiski bozuldu, içindekini söktüm Hitachi marka sanıyorum Sata 2 (3.0 Gb/s) Hdd var. SSD takmayı düşünmüyorum. Kullanıp da memnun kaldığınız bir model önerebilirseniz çok sevinirim

Ben 3 sene önce sandisk 120 lik takmıştım mükemmel performans farkı gördüm. Kesinlikle ssd tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.