Crazy_Eagle nickli arkadaşım. Geçenlerde benim Turbo boost tekrardan devre dışı oldu. sebebini anlayamıyorum. Bir gün bilgisayarı bi açıyorum turbo boost devre dışı. Senin önermiş olduğun msconfig uygulamasıyla ilgili çözümü yaptım ama olmadı. Bu ne iş anlayamadım. Konu ile ilgili tüm arkadaşlardan çözüm bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
ben de asus K53sv sx061r yi satın aldım batarya dolunca ya da oyun oynarken batarya yı çıkarmalı mıyız? çıkarmazsam sorun oluşur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: F1661
ben de asus K53sv sx061r yi satın aldım batarya dolunca ya da oyun oynarken batarya yı çıkarmalı mıyız? çıkarmazsam sorun oluşur mu?
şarj dolunca fişi çekmelisin. tam olarak boşalmadan tekrar takmalısın. şarj doluyken fişi takılı bırakırsan pilin ömrü azalır. ha pili bilgisayardan çıkarmayı kast ediyorsan sakın öyle bir şey yapma.
quote:
Orijinalden alıntı: mathelfix
merhaba arkadaşlar ankamalldaki electroworld ten Asus K53SV-SX061R notebook aldım fiyat 1.399 tl .ayarları kendim yaptım oyun performansı çok iyi mafia 2 ve crysis 2 yi yüksek ayarlarda oynuyorum takılma vs yok. Normal kullanımda ısınma neredeyse yok bunun sebebi de normal kullanımda işlemcinin üstündeki ekran kartını devreye sokuyor oyun oynarken ise GT540 ı çalıştırıyo. sadece oyun oynarken ısınıyo oda normal birşey zaten. alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
İşlemci Tipi Intel Core i5 Mobile Processor İşlemci Hızı 2.3 Ghz İşlemci Veri yolu hızı yok İşlemci ön belleği 3 MB İşlemci Modeli i5-2410M Ekran boyutu 15.6 inç Ekran Tipi WXGA (HD) Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 px İşletim sistemi Windows 7 Home Basic 64-bit Grafik Kartı NVIDIA GeForce GT 540M + Intel GMA HD Grafik Belleği 1 GB Grafik Kartı tipi Harici Nvidia Disk Kapasitesi 640 GB Disk Rpm 5400 rpm Disk tipi SATA Bellek Hızı DDR3 1333 Mhz Bellek miktarı 4 GB Optik sürücü DVD Yazıcı (Super Multi) Fax / Modem - Ethernet 10/100/1000 Mbps Kablosuz Ağ 802.11 A/B/G/N Bluetooth Bluetooth 3.0 3G - Diğer Bağlantılar - DVI Çıkışı - Kızılötesi - HDMI Çıkışı 1 IEEE 1394 - Kart girişi - Monitör Çıkışı 1 x VGA Ses Bağlantıları 1 x Kulaklık Çıkışı 1 x Mikrofon Girişi S-Video - USB 3 adet USB 2.0 E-SATA - Ses Kartı Dahili ses kartı Hoparlör Dahili hoparlör Touchpad Var Klavye Türkçe Q Klavye + Sayısal Tuş Takımı Kart okuyucu 4-in-1 card reader Kamera 0.3 Megapiksel Web Kamerası Parmak izi Okuyucu - Pil 6 Hücreli lityum-iyon Genişlik 378 mm Derinlik 253 mm Yükseklik 32 mm Ağırlık 2.600 Kg Garanti süresi 2 yıl uluslar arası garanti Hediyeler - Ürün Tipi Notebook Diğer Özellikler Altec Lansing® speakers
ben de bu bilgisayar ı satın aldım ancak açılması ile ilgili bir sorum var: bilgisayar açılırken windows simgesi göründükten sonra ekran bir 15-20 saniye siyah kalıyor sonra da windows un o yeşil- mavi ekranı geliyor ve bilgisayar ın tamamıyla açılması baya bir uzun sürüyor ( 3 dk dan fazla) bu normal mi ? bilgisayar ın açılışını nasıl hızlandırabilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: mydonose13
merhaba
sx061r modelini ben de aldım, fakat işletim sistemini ultimate ile değiştirdiğim için asus ile ilgili programlara şimdi ulaşamıyorum :) sitede sadece driverlar var, benim istediğim asus update ve asus sonic focus programı, bunları nasıl bulabilirim ya da biri yedeğini bana gönderebilir mi
hislerime tercuman olmuşsn mydonose.
peki yardımcı olabilecek yokmu ? aynı sıkıntı bendede var bulamıyorm bi sonic focus
Ben de 2 hafta önce bu modelden aldım, ne kadar engellemeye çalışsam da alet ilk açıldığında asusla ilgili programların açılmmasını beklemek çok sinirimi bozdu
İşlemci, bellek, harddisk ve ekran kartındna çok memnunum. Çok hızlı olduğu için aldım zaten arada oyun oynarken de pek sorun çıkartmadı, şimdilik denediklerim cod mw2 ve bioshock 2 oldu. En yüksekte açabildim bu iki oyunu da.
Birşey soracağım bu arada, IceCool (daha serin kol dayama paneli) gerçekten işe yarıyor, eski notebooklarımda bileklerimi dayadığım yer ve klavyenin altından sıcak eserdi hep ve elimi acıtırdı. Bu laptopta o sorun yok ve çok hoşuma gitti fakat aynı panelde elimi gezdirince bi titreme hissediyorum, alet ısındıkça o titreme de artıyor.
Yani hep değil sadece elimi gezdirdikçe hissediyorum, bu normal mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
Ben de 2 hafta önce bu modelden aldım, ne kadar engellemeye çalışsam da alet ilk açıldığında asusla ilgili programların açılmmasını beklemek çok sinirimi bozdu
İşlemci, bellek, harddisk ve ekran kartındna çok memnunum. Çok hızlı olduğu için aldım zaten arada oyun oynarken de pek sorun çıkartmadı, şimdilik denediklerim cod mw2 ve bioshock 2 oldu. En yüksekte açabildim bu iki oyunu da.
Birşey soracağım bu arada, IceCool (daha serin kol dayama paneli) gerçekten işe yarıyor, eski notebooklarımda bileklerimi dayadığım yer ve klavyenin altından sıcak eserdi hep ve elimi acıtırdı. Bu laptopta o sorun yok ve çok hoşuma gitti fakat aynı panelde elimi gezdirince bi titreme hissediyorum, alet ısındıkça o titreme de artıyor.
Yani hep değil sadece elimi gezdirdikçe hissediyorum, bu normal mi ?
Cihazı topraklı prize takarsanız belirttiğiniz sorun ortadan kalkar. Açılış programlarını başlat-arama çubuğuna msconfig yazarak çıkan ekrandan isteğinize göre kapatabilirsiniz.
bende k53sv-061v var bırgısayarı her açtığımda bir dosaya yazdırmak istiyo dvd ye bende yazdırdım 4 dvd tuttu bu dvdler ne işe yarıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: raym123
bende k53sv-061v var bırgısayarı her açtığımda bir dosaya yazdırmak istiyo dvd ye bende yazdırdım 4 dvd tuttu bu dvdler ne işe yarıyor?
Onlar sistemi ilk haline getirmek için gereklidir, backup dvdleri yani, bilgisayarı açarken f9 a basarsan da aynı işlevi görür, yani dvdler çok da önemli değil, harddiskinin içinde mevcut :)
arkadaşlar pc 0 lamak netten driverleri indirmek istiyorum (kendi sitesinden) bunu format nası atacam cd felan vermediler resim veya videolu anlatabilen arkadaşlara cok kaliteli dua ederim. bide webcam akıcı değil geçen arkadaşa pc almaya gittik benim pc gördüm web camı acdım cok akıcıydı anlamadım gitti pcde mi sorun var ? Paylaş:
merhaba arkadaşlar, asus K53SV-SX061V modelinden aldım 1 ay kadar önce. laptopda touchpad i pek kullanmıyorum o yüzden "Fn+F9" kısayolunu kullanıyorum. bu kısayol her zaman işe yaramıyor. tıklayınca fare okunda işlem yapılıyor gibi görünüyor ama bişey olmuyor. denetim masasından fare ayarından kapatıyorum sonra bir süre kısa yoldan açıp kapatabiliyorum. daha sonra tekrar kısa yol çalışmıyor. sorun neyden kaynaklanıyor? yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba bende 2 gün önce 1349 tl ye sx061 aldım yanlız benım dikkatimi çeken şey bilgisayırn biraz kasıntılı açıldıgı bu sorunu yaşan arkadaşların sorunlarını nasıl aştık ları hakkında bilgi verirler ise sevinirim bu durum gerçekten can sıkıcı . Bir de internetten facebook tan video izlerken video arada donuyor firefox ve expoler da da durum aynı ?
Arkadaşlat ben de Asus K53SV-SX061V modelini almaya karar verdim. Fakat en uygun fiyatı nereden bulacağımı bilmiyorum. yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: HİPER
Arkadaşlar merhaba bende 2 gün önce 1349 tl ye sx061 aldım yanlız benım dikkatimi çeken şey bilgisayırn biraz kasıntılı açıldıgı bu sorunu yaşan arkadaşların sorunlarını nasıl aştık ları hakkında bilgi verirler ise sevinirim bu durum gerçekten can sıkıcı . Bir de internetten facebook tan video izlerken video arada donuyor firefox ve expoler da da durum aynı ?
bendede başlarda öyleydi ancak tüm güncelleştirmeleri yükleyince ve bilgisayarı kullanmaya başlayınca (2 hafta gibi ) stabil hale geliyor. programlar daha hızlı açılıyor.flash player ın son güncelleştirmelerini yükledinizmi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme