Şimdi Ara

Asus K53SV-SX061R İnceleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ankamalldaki electroworld ten Asus K53SV-SX061R notebook aldım fiyat 1.399 tl .ayarları kendim yaptım oyun performansı çok iyi mafia 2 ve crysis 2 yi yüksek ayarlarda oynuyorum takılma vs yok. Normal kullanımda ısınma neredeyse yok bunun sebebi de normal kullanımda işlemcinin üstündeki ekran kartını devreye sokuyor oyun oynarken ise GT540 ı çalıştırıyo. sadece oyun oynarken ısınıyo oda normal birşey zaten. alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

İşlemci Tipi Intel Core i5 Mobile Processor
    İşlemci Hızı 2.3 Ghz
    İşlemci Veri yolu hızı yok
    İşlemci ön belleği 3 MB
    İşlemci Modeli i5-2410M
    Ekran boyutu 15.6 inç
    Ekran Tipi WXGA (HD)
    Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 px
    İşletim sistemi Windows 7 Home Basic 64-bit
    Grafik Kartı NVIDIA GeForce GT 540M + Intel GMA HD
    Grafik Belleği 1 GB
    Grafik Kartı tipi Harici Nvidia
    Disk Kapasitesi 640 GB
    Disk Rpm 5400 rpm
    Disk tipi SATA
    Bellek Hızı DDR3 1333 Mhz
    Bellek miktarı 4 GB
    Optik sürücü DVD Yazıcı (Super Multi)
    Fax / Modem -
    Ethernet 10/100/1000 Mbps
    Kablosuz Ağ 802.11 A/B/G/N
    Bluetooth Bluetooth 3.0
    3G -
    Diğer Bağlantılar -
    DVI Çıkışı -
    Kızılötesi -
    HDMI Çıkışı 1
    IEEE 1394 -
    Kart girişi -
    Monitör Çıkışı 1 x VGA
    Ses Bağlantıları 1 x Kulaklık Çıkışı 1 x Mikrofon Girişi
    S-Video -
    USB 3 adet USB 2.0
    E-SATA -
    Ses Kartı Dahili ses kartı
    Hoparlör Dahili hoparlör
    Touchpad Var
    Klavye Türkçe Q Klavye + Sayısal Tuş Takımı
    Kart okuyucu 4-in-1 card reader
    Kamera 0.3 Megapiksel Web Kamerası
    Parmak izi Okuyucu -
    Pil 6 Hücreli lityum-iyon
    Genişlik 378 mm
    Derinlik 253 mm
    Yükseklik 32 mm
    Ağırlık 2.600 Kg
    Garanti süresi 2 yıl uluslar arası garanti
    Hediyeler -
    Ürün Tipi Notebook
    Diğer Özellikler Altec Lansing® speakers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathelfix -- 30 Mayıs 2011; 11:07:23 >

• Kardeş güle güle kullan. Aynısından bende aldım aynı fiyata ve aynı yerden, gayet kullanışlı ve güzel. Crysis oynadığına göre bilgin vardır diye tahmin ediyorum. ben 2 dvd'li Crysis'i yükledim, masa üstündeki simgesine tıklıyorum. hiç bir yanıt yok. Ne oyun açılıyor nede hata veriyor. Acaba sebebi ne olabilir.
  • Biraz daha detaylı inceleme yaparsan alet hakkında daha fazla fikir sahibi olmuş oluruz. Bende almak istiyorum forumda bu fiyat seviyesinde bu netebooku öneriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bihim

Kardeş güle güle kullan. Aynısından bende aldım aynı fiyata ve aynı yerden, gayet kullanışlı ve güzel. Crysis oynadığına göre bilgin vardır diye tahmin ediyorum. ben 2 dvd'li Crysis'i yükledim, masa üstündeki simgesine tıklıyorum. hiç bir yanıt yok. Ne oyun açılıyor nede hata veriyor. Acaba sebebi ne olabilir.

oyunu oyunun yüklü olduğu klasörden açmayı dene sorun düzelir diye umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Max_

Biraz daha detaylı inceleme yaparsan alet hakkında daha fazla fikir sahibi olmuş oluruz. Bende almak istiyorum forumda bu fiyat seviyesinde bu netebooku öneriyorlar.

valla aklıma inceleme yaparken bukadar geldide eğer merak ettiğiniz birşey varsa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım.
  • mathelfix dostum! bizim bilgisayarın aynısının birde SX061R olanı var. K53SV-SX061R ile K53SV-SX061V arasındaki farkı ne? bizim sistem belleği 1333 mhz mi? birde crysis açılmıyor. dediğin yerden oyununyüklü olduğu yerdeki crysis simgesine tıkladım aynı.
  • quote:

mathelfix dostum! bizim bilgisayarın aynısının birde SX061R olanı var. K53SV-SX061R ile K53SV-SX061V arasındaki farkı ne? bizim sistem belleği 1333 mhz mi? birde crysis açılmıyor. dediğin yerden oyununyüklü olduğu yerdeki crysis simgesine tıkladım aynı.

"K53SV-SX061R ile K53SV-SX061V arasındaki farkı ne? "
    Sondaki harf işletim sistemini temsil eder. "R" W7 Basic, "V" Premium'u "D" ise Freedos'dur yani işletim sistemsiz.

"bizim sistem belleği 1333 mhz mi?" Evet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS K53SD-SX139R
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi formlar Aynı cihazdan bende aldım win 7 home premium üzerinde var. Pc de kasıntıoldugu görüşündeyim sizde öyle bir durum varmı
  • merhaba

sx061r modelini ben de aldım, fakat işletim sistemini ultimate ile değiştirdiğim için asus ile ilgili programlara şimdi ulaşamıyorum :) sitede sadece driverlar var, benim istediğim asus update ve asus sonic focus programı, bunları nasıl bulabilirim ya da biri yedeğini bana gönderebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

Bununla farkı nedir ?

ASUS K53SV-SX144D = hdd 320 gb , işletim sistemi yok

Asus K53SV-SX061R = hdd 640 gb , windows 7 home basic var

görebildiğim kadarıyla bukadar.
  • hala fiyat aynı mı ? bilgin var mı ?anladığım kadarıyla memnunsun herhangi bir problem var mı ?ısınma oluyor mu ? bende bunu almayı düşünüyorum 1300 tl kadar düşünüyordum 100 tl daha ekleyim bunu almayı düşünüyorum şimdi 1399 taksitli fiyat mı (bonusa oluyor mu )?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa-x-3 -- 11 Haziran 2011; 10:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-x-3

hala fiyat aynı mı ? bilgin var mı ?anladığım kadarıyla memnunsun herhangi bir problem var mı ?ısınma oluyor mu ? bende bunu almayı düşünüyorum 1300 tl kadar düşünüyordum 100 tl daha ekleyim bunu almayı düşünüyorum şimdi 1399 taksitli fiyat mı (bonusa oluyor mu )?

4 5 gün önce gittiğimde electroworld te yoktu şimdi varmı bilmiyorum pc den memlunum ısınma normal kullanımda yok gibi bişey ancak oyunlarda ısınıyo bataryası 2,5 -3 saat arası gidiyo world karta 10 taksit seçeneğiyle almıştım bonusu bilmiyorum.
  • Arkadaşlar acil yardım.. Bu gün bilgisayarı açtığımda ekranın sağ üst köşesinde bulunan TURBO BOSST çalışmıyor. Aktif değil ve More İnformation yazıyor. Ne yapmam gerek.
  • quote:

Arkadaşlar acil yardım.. Bu gün bilgisayarı açtığımda ekranın sağ üst köşesinde bulunan TURBO BOSST çalışmıyor. Aktif değil ve More İnformation yazıyor. Ne yapmam gerek.

Turbo Boost gerektiğinde çalışır.İşlemciye çok yüklenen uygulamalarda turbo özelliği aktifleşir ve performans artışı sağlanır.
  • öncelikle herkese merhabalar,laptopumu alalı yaklaşık 3-4 hafta oldu genel olarak gayet memnunum.Football manager 2011 oynarken aşamadığım 11.0.0f151865 kodlu hata hariç neyse bu pek can sıkıcı değil ama son bir kaç gecedir farkettiğim öncesinde ya yoktu ya dikkat etmemiştim;belli aralıklarla bir tıkırtı var.
    sanki dvdrw sürekli devreye girmeye çalışıyormuş gibi.Baya araştırmama rağmen çözümü sizlere sormakta buldum.
    Gecenin sessizliğinde telefonda bile baya baya belli oluyor ben ses kaydı yaptım;
    http://www.filesonic.com/file/1355081911/Not.m4a
    bu ses normal midir biri bir fikir sunabilir mi,şimdiden teşekkürler.

• quote:

Arkadaşlar acil yardım.. Bu gün bilgisayarı açtığımda ekranın sağ üst köşesinde bulunan TURBO BOSST çalışmıyor. Aktif değil ve More İnformation yazıyor. Ne yapmam gerek.

bu sorunun çözümü olarak başlat a msconfig yazarak aç ve normal başlagıçı seç

aynı sorunu ben kendim yaratmıştım. msconfig ten turbo bost kapattığım için aynı şekilde yazıyodu normal başlangıçı bi sorun kalcğını sanmıyorum.

ayrıca bende asus k53sv sx144d kullanıyorum ısınma problemi yaşamıyorum ama son günlerde bi sıkıntı söz konusu pc oyun oynarken havaların sıcağı ile beraber 80derece buldu ve uzun süreli oyundan sonra görev yönetici sinden takip ediyorum 1. çekirde %100 çalışıyo uzun süre 80derece olursa durum bu oyunda çıkmışım çıkmamışım önemi yok pc de hiç bişi açık değil ama 1.çekirde %100 çalışıyo. pc kasmıyo ancak ısınması cansıkıyo yardım edebilcek biri varmı.

• Crazy_Eagle nickli arkadaşım. Çok şükür, epeydir turbo bosst problemi yaşamıyorum. Tekrar aynı hata olursan dediğini yapacam. Sana ilgi ve alakandan dolayı teşekkür ediyorum.
  • iyi günler arkadaşlar bende bu ürünü aldım ama ekran kartını güncelleyemiyorum. sistem özelliklerinde intel ekran kartını görüyor.http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ sitesinden de test ediyom gt 540m bulamıyor ekran kartları arasında geçiş tuşu yada kombinasyonu var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim.
  • Kardeş zahmet olmassa mafia II den bi video cekip koyabilirmisin buraya, videoda en yüksek ayarları ayarlarsın, bizde bakarız... bunu yaparsan vlla cok makbule gecer ben bunun i7 2gb ekran kartı olanını almayı düşünüyorum yani şu pc;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k53sv-sx071v-k53sv-core-i7-2630qm-2.0ghz-4gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=54678

eğer onda donma felan olmuyorsa benim alacağım uçar heralde? fiyatı 1,931 tl.

Şimdiden tşkrrler...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.