Şimdi Ara

Asus N551VW-CN007T Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Monster'in ABRA A5 V5.3 modelini almak istiyordum. Biraz da diğer markaların notebooklarını araştırırken de aşağıdaki Asus'un modelini gördüm. Özellik olarak çok daha iyi ve ücretide Monster'a göre daha ucuz. Sizce ne yapmalıyım? Asus'un bu modelini kullanan arkadaşlar varsa biraz cihaz hakkında yorum yapabilirler mi? Şimdiden teşekkürler...

Asus N551VW-CN007T:
    http://www.sanalmarketim.com/asus-n551vwcn007t-core-i76700hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx960m-156-full-hd-bluray-win-10/p_63137/?ref=akakce&v=1.58.8

Monster ABRA A5 V5.3:
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-3.html#.VrZJEhiLQdU

• Asus'tan çok memnunum. Bazı arkadaşlarda bazı sorunlar çıkmış ama bana denk gelmedi. Isınma sorunu yok. Sessiz çalışıyor. Donanımı belli zaten. Kasası da çok sağlam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma sorununu çok araştırdım fakat şöyle bir sonuca vardım; ben Dota2 ve CS:GO oynayacağım. Bu iki oyun da notebook'u aşırı ısındıracak oyunlar değil sanırım. Hoparlörden gelen tıkırtılar var mı sizde de?
  • YACHIRU kullanıcısına yanıt
    Evet o oyunlarda ısınma sorun olmaz bence de. Hoparlör tıkırtısı vardı ancak kayıt dosyasındaki ayarlamaları yapınca düzeldi. 551jw'nin ana konusunda çözümünü paylaşmışlardı aynısını yaptım ben de.
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkür ederim.
  • Ben de asusun bu modelini almayı düşünüyorum. Sadecenotebook sitesinde en ucuz fiyatı var. 3500 tl civarı. Adamlara email attım. Bazı arkadaşların ışık sızması ve ölü pixel şikayetleri olmuş dedim. Adamlarda; ips ekran olduğu için hepsinde ışık sızması var dediler. ölü pixel çıkması durumunda asus ile irtibata geçebilisiniz, dedi.
    Bu ışık sızması olayını tam anlamış değilim. Rahatsız edici bir şey mi yoksa gözardı edilebilir mi?
  • Ben de bu bilgisayarı almayı düşünüyorum tek sıkıntım 8 gb ram sıkıntı yaratır mı ilerde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YACHIRU

Merhaba arkadaşlar,

Monster'in ABRA A5 V5.3 modelini almak istiyordum. Biraz da diğer markaların notebooklarını araştırırken de aşağıdaki Asus'un modelini gördüm. Özellik olarak çok daha iyi ve ücretide Monster'a göre daha ucuz. Sizce ne yapmalıyım? Asus'un bu modelini kullanan arkadaşlar varsa biraz cihaz hakkında yorum yapabilirler mi? Şimdiden teşekkürler...

Asus N551VW-CN007T:
    http://www.sanalmarketim.com/asus-n551vwcn007t-core-i76700hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx960m-156-full-hd-bluray-win-10/p_63137/?ref=akakce&v=1.58.8

Monster ABRA A5 V5.3:
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-3.html#.VrZJEhiLQdU

ben olsam kesinlikle asus alırdım
    http://www.sadecenotebook.com/asus-n551vw-cn007t-pmu400990

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

Ben de asusun bu modelini almayı düşünüyorum. Sadecenotebook sitesinde en ucuz fiyatı var. 3500 tl civarı. Adamlara email attım. Bazı arkadaşların ışık sızması ve ölü pixel şikayetleri olmuş dedim. Adamlarda; ips ekran olduğu için hepsinde ışık sızması var dediler. ölü pixel çıkması durumunda asus ile irtibata geçebilisiniz, dedi.
    Bu ışık sızması olayını tam anlamış değilim. Rahatsız edici bir şey mi yoksa gözardı edilebilir mi?

Hocam ıps ekranda ışık sızması olur diye bir şey yok.Bu sorunu olmadan alanda çok var.Ben istanbulbilişimden almanızı öneririm.Bu tarz sorunlar çıkma ihtimalininaz olması+kendi garantisi değilde asus garantisi olması için 150-200 tl fazladan verilir.Ayrıca ölü pixel en az 3 olması gerekiyor yenilaptopla değişim için asus un kuralları gereği.

• kanlı portakal kullanıcısına yanıt
    İleride 16GB'ye yükseltirsin.

• halloven H kullanıcısına yanıt
    Bende şuanda ASUS düşünüyorum. Ama bazı noktalarda korkuyorum. İlk olarak ısınma problemi korkutuyor beni. Dota2 ve CS:GO oynayacağım. Fazla ısınma yapmaz sanırım. Birde ışık sızması olayı var tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadlab

quote:

Ben de asusun bu modelini almayı düşünüyorum. Sadecenotebook sitesinde en ucuz fiyatı var. 3500 tl civarı. Adamlara email attım. Bazı arkadaşların ışık sızması ve ölü pixel şikayetleri olmuş dedim. Adamlarda; ips ekran olduğu için hepsinde ışık sızması var dediler. ölü pixel çıkması durumunda asus ile irtibata geçebilisiniz, dedi.

Hocam ıps ekranda ışık sızması olur diye bir şey yok.Bu sorunu olmadan alanda çok var.Ben istanbulbilişimden almanızı öneririm.Bu tarz sorunlar çıkma ihtimalininaz olması+kendi garantisi değilde asus garantisi olması için 150-200 tl fazladan verilir.Ayrıca ölü pixel en az 3 olması gerekiyor yenilaptopla değişim için asus un kuralları gereği.

İstanbulbilişimden daha önce cep telefonu almıştım. Ama garantiyi kendileri veriyordu. Bir ara batarya şişmişti ve telefonu gönderdim ve yeni batarya ile değiştiler. Bir sorun yaşamadım ama buradan asus alırsam garantisi asus olur mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wadlab

quote:

İstanbulbilişimden daha önce cep telefonu almıştım. Ama garantiyi kendileri veriyordu. Bir ara batarya şişmişti ve telefonu gönderdim ve yeni batarya ile değiştiler. Bir sorun yaşamadım ama buradan asus alırsam garantisi asus olur mu?

Garanti olayi üründen ürüne değisiyor olabilir.Özellikle sordum asua garantisi olup olmadiğini,yalan soyleyeceklerini sanmiyorum.Belli bir magaza sonucta adresleri belli.

• Bende Monster ve Asus arasında kaldım ama asus ta daha cok ozellik oldugu icin asus almayı tercih ettim ikisinide yakından gördüm ama asus şekil metal kasa arka kapaktaki amblemin ışıklı olması ve diğer bir sürü şeylerin düşünerek ten asus aldım
  • https://www.youtube.com/watch?v=wPIpJqQv5Rk

linkte incelemesi var fikir verebilir.
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    Çok sağol bir türlü oyunlarda sıcaklık değerlerini gösteren video bulamadık.

• Hocam bu gun siparis vericem ucuz ve güvenilir site ariyorum ebrar ve sanalmarketim var hangisi guvenilirdir ?

• enginöz E kullanıcısına yanıt
    EBRARDAN ALIN DERİM
  • enginöz E kullanıcısına yanıt
    Ebrar güvenilir ama uyanık olman lazım.bana koruma bantı açılmış pc yolladılar ve 2 tane ölü pixel çıktı.Değişim için yolladım sıfırını yolladılar bu sefer kapalı kutu geldi sıkıntı yok
    asus n551vw-0007ct modeli. Hani yersen hesabı dikkatli olmak gerek.
  • Makine bu gun elime ulasti asusdan basarili bir urun canavar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.