Şimdi Ara

ASUS K55VJ-SX025H RAM Upgrade Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar kullandığım laptop 4+2 GB RAM'e sahip. 2 GB RAM'i çıkarıp yerine 4 GB RAM almak istiyorum. Ancak alırken dikkat edilmesi gereken konular var sanırım. Tam bilgi sahibi değilim. Anakarta uyumlu olması gerekiyormuş sanırım. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa bana yardımcı olabilir misiniz? Nelere dikkat etmeliyim. Bilgisayarımın modelini linkte veriyorum. Ayrıca bilgisayarın içindeki RAM'lerin fotoğrafını da yükledim. Yardımlarınızı bekliyorum. Bilgisayarıma uyumlu RAM'lerin linkini de verebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/k55vj-sx025h-k-series-asus-notebook-fiyati,36775.html

• bu ram uyar bu siteden al sen sipariş verdikten sonra seni arıyorlar laptopun marka modelini soruyorlar eğer uyumluysa siparişi onaylıyorlar uyumlu değilse uyumlu olan ürüne yönlendiriyorlar .

18 yıldır kingstonu getiren asnetin alt kuruluşu bilendenal zaten internetde bilendenalı araştırırsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: deliveli4950

bu ram uyar bu siteden al sen sipariş verdikten sonra seni arıyorlar laptopun marka modelini soruyorlar eğer uyumluysa siparişi onaylıyorlar uyumlu değilse uyumlu olan ürüne yönlendiriyorlar .

18 yıldır kingstonu getiren asnetin alt kuruluşu bilendenal zaten internetde bilendenalı araştırırsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

Peki ben şimdi bu siteyi ararsam pc min kaç gb a kadar ram desteklediğini,hangi ürünlerin uyumlu olduğunu falan söylerler mi ?

• MrJuDaS kullanıcısına yanıt
    Boş iş yaparsın değmez, bunu yapacağına PNY CS1311 240GB SSD'yi amazondan 180 liraya al asıl farkı işte bu parçayla görürsün bana da çok dua edersin, bilgisayarın çağ atlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Haziran 2016; 15:58:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrJuDaS

quote:

Orijinalden alıntı: deliveli4950

bu ram uyar bu siteden al sen sipariş verdikten sonra seni arıyorlar laptopun marka modelini soruyorlar eğer uyumluysa siparişi onaylıyorlar uyumlu değilse uyumlu olan ürüne yönlendiriyorlar .

Peki ben şimdi bu siteyi ararsam pc min kaç gb a kadar ram desteklediğini,hangi ürünlerin uyumlu olduğunu falan söylerler mi ?

o siteyi ara yardımcı olurlar amazondan alırsan garantisi yok 2 aya anca gelir ramazan bayramında gümrükler kapalı olacak 20 lira için değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Boş iş yaparsın değmez, bunu yapacağına PNY CS1311 240GB SSD'yi amazondan 180 liraya al asıl farkı işte bu parçayla görürsün bana da çok dua edersin, bilgisayarın çağ atlar.

https://bilendenal.com/urun/kingston-uv400-240gb-2.5-inc-sata-iii-ssd-suv400s37-240g/?identity=2132696211496579202

bu 202 tl toshiba nand kullanıyor kingston

buda senin önerdiğin pny düşük kalite nanya dram var

• Güzel söylüyorsun da kullanıcı yorumu lazım nice kağıt üstünde canavarları gördük insanlar bezmiş durumda, önerdiğim ürünü çok fazla kişi aldı forumdan ve hızları neredeyse 850 Evo'ya yakın daha sorun yaşayanı görmedim gene de alacak olan arkadaşın kararıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P7H55M-LX RAM Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Güzel söylüyorsun da kullanıcı yorumu lazım nice kağıt üstünde canavarları gördük insanlar bezmiş durumda, önerdiğim ürünü çok fazla kişi aldı forumdan ve hızları neredeyse 850 Evo'ya yakın daha sorun yaşayanı görmedim gene de alacak olan arkadaşın kararıdır.

Arkadaşlar şuan SSD ye ihtiyacım yok zaten 240 gb çok az bende o yüzden ram almak istiyorum ve sizden istediğim eğer benimle aynı laptobu kullananlar varsa ve kaç gb a kadar ram desteklediğini bilen varsa lütfen yazsın ve isterseniz önerdiğiniz ramlerin linkini atabilirsiniz( tabi kaç gb desteklediğini öğrenemeden bi anlamı yok :) )
  • MrJuDaS kullanıcısına yanıt
    Kendi attığın linke 8gb yazıyor öyledir muhtemelen bende diyorum ki 6gb ise 8 e yükseltmek gereksiz ona para harcama tut SSD al Dvd bölmesinin yerine kendi Hddni takabilirsin gene ufak bir aparat lazım sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 gb destekliyor max
  • quote:

Kendi attığın linke 8gb yazıyor öyledir muhtemelen bende diyorum ki 6gb ise 8 e yükseltmek gereksiz ona para harcama tut SSD al Dvd bölmesinin yerine kendi Hddni takabilirsin gene ufak bir aparat lazım sadece.

Ben yinede ram almakta kararlıyım ssd benim için pek uygun değil ben 2 gb ramı çıkarıp yerine 4 taksam işimi görür acaba bana laptobum için uyumlu ve tavsiye ettiğiniz ramlerin linklerini atarsanız sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.