Şimdi Ara

Asus N55SF - S1194V (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forumda yeniyim ama daha önce de forumlar ilgili birkaç tecrünem oldu.. Konunun yeri belki burası değildir herkesten özür dliyrm oncelıkle... ve soruma gelıyım: 3000 TL ye kadar bir kapasitem war.. Hem oyun hemde gerektgnde performans ıcın uygun mudur yksa farklı bir modele mi yönelmeliyim? yardımlarınız için şimdiden tesekkrler..
    Saygılar...

• Birde 2GB Nvadia GeForce GT555M DDR3 mü iyi yoksa 1 GB DDR5 mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoda

Birde 2GB Nvadia GeForce GT555M DDR3 mü iyi yoksa 1 GB DDR5 mi?

2 gb ddr3 cunku daha fazla islem birimi icerir.
  • arkadaşlar selam bu modeli kullanmadım ama eniştemde N55 kasa i5 bir model var ki deli gbi oyun oynayan biri o aldığında 2600 tl gibi bi para vermişti şuan aldığı modelle senin sorduğun model arasında yanlızca işlemci farkı var gördüğüm kadarıyla söylüyorum ama bence kullanışlı ve problemsiz bi seri
  • peki ama coğu oyun i7 işlemciye göre optimize ediliyor? O ne olacak? Szce verdgm paraya degermı bu bılgısayarı tavsıye edermsnz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoda

peki ama coğu oyun i7 işlemciye göre optimize ediliyor? O ne olacak? Szce verdgm paraya degermı bu bılgısayarı tavsıye edermsnz?

ben de i5-i7 karar veremedim biri cevaplasa iyi olacak
  • 3000 TL varsa neden N55 alıyorsunuz ki paşalar gibi Monster alınır o bütçeyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus N61ja için SSD
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Monster mı tavsiyeniz? Bi yardım edin lütfen msela bakablecegm bi link vereblrmsnz? Yani bide marka güvenlr mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

http://forum.donanimhaber.com/m_55936540/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55994523
    Yılbaşına özel fırsatlar varmış

ilgilendiğin için tskkrler, bir bakıyım buraya tekrar yazarım..
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_55936540/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55994523
    Yılbaşına özel fırsatlar varmış

smdı arkadasım baktm sıteye ama telefondan gryorm ınternete.. Galiba orda özllk fln secılcek ona gore fıyat degısıo.. Ben sana aradığım özellikleri söylesem sen bı tane örnek marka ve fiyat bulablrmsn bana ısın yoksa?
    8GB Ram
    2GB DDR5
    3.0 ve üstü işlemci ( Turbo Boost ile)
    blue-ray okuyucu...
    Bide onu srym snce alıcagm blgısayarda blue ray onmlı mı , olması gerekır mı? ileride fln lzm olrmu??

• Monster
    Intel® Core™ i7-2820QM 4-Cores; 8MB L3; 2.30GHz > 3.40GHz; 1600 MHz; 45W; 32nm (ES)
    1.5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 560M 192-Bit DX11 destekli ekran kartı,
    128GB Kingston SSDNow V200 Series SATA-III ( Okuma : 300 MB/s - Yazma : 190 MB/s ) SSD Disk,
    15.6" Full hd ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran,
    8GB; 2x 4GB; DDR3-1333 RAM
    31 Ocak 2012 Teslim:2650 TL

Intel® Core™ i7-2670QM 4-Cores; 6MB L3; 2.20GHz > 3.10GHz; 1333 MHz; 45W; 32nm (ES)
    2GB GDDR5 AMD Radeon Mobility HD6970M; 256-Bit; DX11; MXM 3.0b; 100W
    500GB Seagate® 7200 RPM HDD
    15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran
    1 hafta içinde teslim: 3064 TL
    Blu-ray gereksiz bir özellik.İnternet ve flash bellekler varken pek gerek duyacağını sanmıyorum.Artık yavaş yavaş optik sürücü olayı kalkıyor zaten

• quote:

Monster
    Intel® Core™ i7-2820QM 4-Cores; 8MB L3; 2.30GHz > 3.40GHz; 1600 MHz; 45W; 32nm (ES)
    1.5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 560M 192-Bit DX11 destekli ekran kartı,
    128GB Kingston SSDNow V200 Series SATA-III ( Okuma : 300 MB/s - Yazma : 190 MB/s ) SSD Disk,
    15.6" Full hd ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran,
    31 Ocak 2012 Teslim:2650 TL

Intel® Core™ i7-2670QM 4-Cores; 6MB L3; 2.20GHz > 3.10GHz; 1333 MHz; 45W; 32nm (ES)
    2GB GDDR5 AMD Radeon Mobility HD6970M; 256-Bit; DX11; MXM 3.0b; 100W
    500GB Seagate® 7200 RPM HDD
    15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran
    1 hafta içinde teslim: 3064 TL
    Blu-ray gereksiz bir özellik.İnternet ve flash bellekler varken pek gerek duyacağını sanmıyorum.Artık yavaş yavaş optik sürücü olayı kalkıyor zaten

hmm ben 2650 olanı alırım eğer bunlardan alırsam.. Birde bu 2650 olanın tam olarak ismini vereblrmsn ? n55SF - S1194V gibi :)..
    Blue-ray gerekz dmssn.. Optik surucu kalkıcak fln tmm da su blue ray sadece okuyor dmı yoksa ekranın goruntu kalıtesyle bı alakası yok? Yani gtsk blue ray film indirsek ordan da blue - ray kalitesinde izleriz dmi? Goruntu kalıtesyle bi bağlantısı yoksa ztn dediğin gbi gerekszdir.. Bide snrm grmedın tekrar srym monster güvenilir bir marka mı?

• Modelin adı Q82P150HM01 diye geçiyor
    Forumda kullanıcı kitlesi oldukça büyük ve kullananlar memnun.Servis konusunda da oldukça ilgililer.Zaten linkini verdiğim konunun sahibi Monster'in satış görevlisidir, istediğin soruları yöneltebilirsin.Monster'in gördüğüm tek eksikliği kasa kalitesinin biraz kötü olması.Onun dışında bir eksisini görmedim.
    Blu-ray okuyucunun görüntü kalitesi,çözünürlük vb. gibi şeylerle ilgisi yok.Blu-ray, CD,DVD gibi veri depolama ortamıdır.Blu-ray filmler internetten de indirip izlenebilir.
  • quote:

Modelin adı Q82P150HM01 diye geçiyor
    Forumda kullanıcı kitlesi oldukça büyük ve kullananlar memnun.Servis konusunda da oldukça ilgililer.Zaten linkini verdiğim konunun sahibi Monster'in satış görevlisidir, istediğin soruları yöneltebilirsin.Monster'in gördüğüm tek eksikliği kasa kalitesinin biraz kötü olması.Onun dışında bir eksisini görmedim.
    Blu-ray okuyucunun görüntü kalitesi,çözünürlük vb. gibi şeylerle ilgisi yok.Blu-ray, CD,DVD gibi veri depolama ortamıdır.Blu-ray filmler internetten de indirip izlenebilir.

kasa kalitesi kötü terimini çoğu yerde gördüm.. Yarın sınavım var ona çalışmam lazım acil bi açıklayablrmsn bu terimin ne anlama gldiğini..
    Bu arada ilgilendiğin için gerçekten tskkrler :)
    yok dediğini duyunca ztn vazgeçtim blue - ray den.. Ztn pahalı bir teknoloji :) peki asus N55SF - S1194V ile karşılaştırsak monster daha iyi değil mi? Oyunda falan mesela .. :) ben genelde o amaç ile kullanacağım :)

• Oyun için düşünüyorsan kesinlikle Monster derim.Asus'daki ekran kartı Full HD çözünürlük için yeterli bir kart değil
    Kasa kalitesi kötü derken kullanılan malzeme kalitesi,dokunma hissi,estetik olarak zayıf geliyor.Başkasına göre değişebilir ama bana göre zayıflar
    İyi çalışmalar
  • hmm.. Anladım tasarımı gibi :)) .. peki teşekkür ederim... O zmn monster a biraz yöneliyim bakalım.. Oyun için de iyi diyorsan..
    Teşekkürler , İyi Akşamlar...
  • quote:

Oyun için düşünüyorsan kesinlikle Monster derim.Asus'daki ekran kartı Full HD çözünürlük için yeterli bir kart değil
    Kasa kalitesi kötü derken kullanılan malzeme kalitesi,dokunma hissi,estetik olarak zayıf geliyor.Başkasına göre değişebilir ama bana göre zayıflar
    İyi çalışmalar

kardeş ben cevap almaya calıstım ama cok fazla birşey bulamadım bu monster marka nerde bulunuyor? Sadece fokusshoptamı? Daha güvenli bi siteden bulablrmyz? Yada o site güvenilr mi.?
  • türkiye distribütörü fokus bilgisayardır onun dışında başka yerde bulamazsın.garantisiyle bizzat ilgileniyorlar sıkıntı olmaz en ufak sıkıntıda irtibata geçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 28 Aralık 2011; 17:28:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

türkiye distribütörü fokus bilgisayardır onun dışında başka yerde bulamazsın.garantisiyle bizzat ilgileniyorlar sıkıntı olmaz en ufak sıkıntıda irtibata geçebilirsin.

yani bu fokusshop güvenilir bir site mi? monster sağlam mıdır? Casper gibi bsy deıl dmı? Bak alıpta psman olmym? :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.