Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serpantin

quote:

Orijinalden alıntı: flort

quote:

Ekranı Samsung ACER gibi markalara nazaran daha iyidir.

Laptop üreticilerinin çoğu Samsung lcd kullanır. Asus da, Acer da.

Benim evde bitane kullandığım samsung var ekranı çok parlama yapıyor güneşli havalarda, gece farkedilmiyor ama gündüz çok rahatsız edici olabiliyor, ama bu asus u da arkadaşım aldı kullanıyor bizim samsung a nazaran çok daha iyi ekranı.

Emin ol Samsung sadece sizin evdeki modelden üretmiyor. Laptopun icindeki monitör markasını ögrenmek icin model numarası ile ebay da arama yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

Orijinalden alıntı: wasdwasd34

quote:

Orijinalden alıntı: tutanhamun

Üstadlar mrb.
    İki arada bir derede kalmaktansa bir danışıyım istedim.. konu başlağındaki makine dolar kurundan dolayı başlarda iyiymiş ama şuan 1230 civarı, (320 gb, freedos) hiç haz etmem ama şu elektroworld de 1399 a 640 lık wın7 li modeli var napiim ben şimdi bi akıl lütfen ucuzlar mı bi kampanya olur mu beklesem mi?

1230 civarı nerde satılıyor ya, ben 1290dan aşağısını görmedim. ayrıca elektroworlddeki kampanya bitti 640lık win7li olan.

Novada 1220 zaten şuanda..

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

vade farkıyla 1300 e çıkıo ama

• Çoğu karta peşin fiyatına taksitle 1.237,51 TL

http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=11572
  • Arkadaşlar gt540 nvidianın ekran kartı driverlarının indirdiğinizde çalışmamasının nedenin masaüstündeyken Intel Hd ekran kartını kullanmasından dolayı olabilirmi acaba ?
  • Merhabalar, Windows puanlaması nedir bu laptopun?
  • beyler bu laptopta optimus denen zımbırtı var dimi
  • Arkadaslar bu laptopta pes2011 oynayan yokmudur yaw??
  • quote:

Orijinalden alıntı: MATRAXERCAN

Arkadaslar bu laptopta pes2011 oynayan yokmudur yaw??

Gt540 dan daha kötü ekran kartları bile pes 2011 i rahat rahat oynatıyorken gt540 full detayda oynatır.

Kaldıki ekran kartı yüksek isteyen bir oyun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

Çoğu karta peşin fiyatına taksitle 1.237,51 TL

http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=11572

Ben kargo dahil 1243 tl sipariş ettim. Bu kadar övdüler bu laptopu bakalım nasıl olacak.. asus gt540m asus 8800gt den iyimi sizce? Benim masaüstümde asus 8800gt windows 6.8 puan verdi grafik ve 3d uygulamaları için, bakalım 540m için ne diyecek meraklandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbowtrt

quote:

Orijinalden alıntı: jelly_jam

ekran kalitesi konusunda olumsuz yorumlar var, bilgi verebilecek olan var mı kullanan arkadaşlardan...

ben yaklaşık bir haftadır kullanıyorum.
    benim kişisel fikrime göre ekran kalitesi çok iyi değil. çok kötü demiyorum. ama bundan daha iyi çok ekran gördüm o şekilde ifade edeyim.
    ben ekran ışığını iyice kısarak gözlerimide koruyorum. fazla aydınlık olduğu zaman 3-4 saatlik kullanımdan sonra gözler kötü oluyor. ekranı lg marka kullanılmış.
    çok kalite bir ekran değil. diğer özellikleri oldukça güzel...

Bence ekran en önemli konu sonuçta saatlerce bakıyorsun, ekran kötü üretilmişse gözlere yazık oluyor... sırf bu yüzden bendeki çok sağlam bir acer i değiştirmek zorunda kaldım.. 2-3 saatten sonra bıçak gibi kesmeye başlıyordu gözleri, eğer dediğin gibiyse bu onun gibi olabilir.. ışığı kısmak bile genelde çözüm olmuyor, en kısığı dahi kısmak istiyorsun... hatta o derece yaktığı için acer ı güneş gözlüğüyle kullanıyordum...
    bu cihazı almayı düşünüyordum, sırf bu yorum yüzünden vazgeçtim, bence buradaki en bilinçli ve önemli yorum... belki yalnızca alıp panel değiştirilebilir o da ek masraf çıkarır.

uyarı için teşekkür ederim kardeş bu arada

ha bu arada bu olay tamamen şansa kalmış.. en kaliteli dediğiniz macbookların bile ekranı çok kötü olabiliyor gözler için.. ben en son lg a510 isminde laptop kullandım.. şu ana kadar gördüğüm en rahat kullanılan ekrana sahipti gözlerimi zerre etkilemedi.. lg olmasına rağmen kendisinde lg değil başka marka panel vardı o da ilginç.. ama acerda da bu asus ta dalg panel var.. genelde çekinerek yaklaşıyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oncat -- 23 Mayıs 2011; 12:54:27 >

• Ben de akşam 18:30 da siparişi vermeme rağmen, 1 saat sonra kargoya verilmiş.

Arkadaşlar ekran kartı driver yükleme sorunlarını n'aptınız?
    Bunu ve diğer önerilerinizi Notebook bölümünde açılmış olan konuya aktarabilir misiniz?
    http://forum.donanimhaber.com/m_48563164/tm.htm

Malum Sıcak fırsattan yararlanıp kullanıcı durumuna geçmişsiniz.
  • Bu ürünün ekranını değiştirmek istiyorum.Bunun ekranı 1366*768 çözünürlükte ben bunu çıkarıp yerine full hd ekran takmak istiyorum.Olur mu bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Aynı ebatta full hd led ekran buldum.Cihazın çıkışı desteklermi o konu hakkında bir bilgim yok.
  • quote:

Bu ürünün ekranını değiştirmek istiyorum.Bunun ekranı 1366*768 çözünürlükte ben bunu çıkarıp yerine full hd ekran takmak istiyorum.Olur mu bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Aynı ebatta full hd led ekran buldum.Cihazın çıkışı desteklermi o konu hakkında bir bilgim yok.

Full HD kullanma niyetin varsa keşke şunu alsaydın;

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6661

muhtemelen şuanki bulduğun ekranın fiyatını da eklersen aynı fiyata gelecektir ki bunun ekran kartı ve kasası falan daha iyi.

• Ekranı buldum 150 tl ye ama uyarmı uymazmı onu bilmiyorum.Bulduğum ekran 40 pinli full hd 192*1080 15,6 inc sıfır üzerindeki ekran kaç pin aceba bilen var mı_? Üsteki cihaz pahalı ekranı alsam 1218+150 = 1368 olur ve bu cihazın tuş takımı daha güzel yukarıdaki cihazı gördüm tuş takımını beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 24 Mayıs 2011; 13:19:44 >
  • quote:

Ekranı buldum 150 tl ye ama uyarmı uymazmı onu bilmiyorum.Bulduğum ekran 40 pinli full hd 192*1080 15,6 inc sıfır üzerindeki ekran kaç pin aceba bilen var mı_? Üsteki cihaz pahalı ekranı alsam 1218+150 = 1368 olur ve bu cihazın tuş takımı daha güzel yukarıdaki cihazı gördüm tuş takımını beğenmedim.

150 TL ye iyi fiyata bulmuşsun.
    uyup uymadığını ASUS servisine bir sor istersen yardımcı olurlar büyük ihtimal, tabi bu arada garanti kapsamından çıkması da muhtemeldir.
  • quote:

Ekranı buldum 150 tl ye ama uyarmı uymazmı onu bilmiyorum.Bulduğum ekran 40 pinli full hd 192*1080 15,6 inc sıfır üzerindeki ekran kaç pin aceba bilen var mı_? Üsteki cihaz pahalı ekranı alsam 1218+150 = 1368 olur ve bu cihazın tuş takımı daha güzel yukarıdaki cihazı gördüm tuş takımını beğenmedim.

1218 TL'ye nerden aldığınızı öğrenebilir miyim? her geçen gün fiyatlar artıyor, dahada artmadan almam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasdwasd34

quote:

1218 TL'ye nerden aldığınızı öğrenebilir miyim? her geçen gün fiyatlar artıyor, dahada artmadan almam lazım.

Aşağıdaki yerden aldım.Ekranı yüzünden cihazı daha açmadım alalı bir ay olmadı isteyen olursa 120 tl zarar ederek 1100 tl ye vermeyi düşünüyorum.Bana full hd ekranlı cihaz lazım bütün sebep bu yoksa ürün on numara bir cihazdır.

http://www.mormani.com/urun/4260c6a63c2d32a8902defac7c946ae7/ASUS-K53SV-SX144D-Intel-Sandy-Bridge-Core-i5-2410M-2.30GHz-4GB-320GB-15.6-inc-Notebook

• quote:

quote:

150 TL ye iyi fiyata bulmuşsun.
    uyup uymadığını ASUS servisine bir sor istersen yardımcı olurlar büyük ihtimal, tabi bu arada garanti kapsamından çıkması da muhtemeldir.

Fiyat iyi ama ASUS servisine sordum.Böyle birşeyin yapılamıyacağını söylediler.Bazı özel servislerede sordum.Cihazın pin uysa bile görüntü vermeme sorunu olabilir diye yani kesin olur diyen kimse yok kaldı ki asus servis böyle bir durumda cihazın garanti dışı kalacağını söyledi bende bu cihazı almayı düşünen arkadaşlar varsa 120 tl zarar ederek 1100 tl vermeye karar verdim.Bunu verip sony vaio alacağım sanırım bütün isteklerimi sony karşılayacak...

• pm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutanhamun

pm..

ok
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.