Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekelman

electroworld de win7 home basic ve 640 gb hd ile fiyatı 1299 tl world card a 10 taksit..hatta pazarlık yaparsanız veya 150 tl lik bir paketleri var.içinde logitec çanta,soğutucu,temizleme seti,norton antivirus ve mouse var.onuda alırsanız 1250 tl ye kadar bırakıyorlar.

Arkadaşım, umarım yanlış yazmamışsındır.
    Hem laptop hem söylediğin paketle birlikte 1250 TL'ye kadar bırakıyorlar diyorsun.
    Umarım 1350 TL yazmak isterken 1250 yazmamışsındır.

Peki paket hariç kaça bırakıyorlar, onunda pazarlığını yaptın mı?

Hangi EW ile yaptın bu pazarlığı hemen akşama almak isterim doğru ise.
  • yanlış yazmak değil de yanlış anlaşılmışım.makine 1299 tl.bahsi geçen paketi de alırsanız makineyi 1250 tl ye veriyorlar.artı paket de 150 tl.benim ihtiyacım vardı hepsini aldım.ama şunu söleyeyim hiç o paketide almazsanız vala pazarlık yapmayı deneyin.işe yaradığını biliyorum.bu arada torium electroworld den satın aldım.
  • electroworld, win7 home basic +logitec çanta,soğutucu,temizleme seti,norton antivirus ve mouse +ASUS K53SV-SX144D 640gb hdd li 1.250 TL iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

electroworld, win7 home basic +logitec çanta,soğutucu,temizleme seti,norton antivirus ve mouse +ASUS K53SV-SX144D 640gb hdd li 1.250 TL iyimiş

pek inanamadım ama harbiden iyiymiş. bana sadece laptop lazım zaten diğerlerini almasamda olur. diğer kartlara taksit seçenekleri nedir peki bilen var mı?
  • quote:

electroworld, win7 home basic +logitec çanta,soğutucu,temizleme seti,norton antivirus ve mouse +ASUS K53SV-SX144D 640gb hdd li 1.250 TL iyimiş

Sallamasyon olduğu her halinden belli, bugün kentparktaki yerine gittim sordum var mı böle bişi diye yok bizde öyle bir kampanyada indirimde dediler.
  • http://www.electroworld.com.tr/pdf/12Mayis2011.pdf

arkadaş sallamasyon dediğin adamların kendi insert ünde fiyatı var.illa aldığım faturayımı tarayıp göndereyim.asıl arkadaşım sen bilip bilmeden sallamasyon diye yazma.komik oluyor.
  • quote:

http://www.electroworld.com.tr/pdf/12Mayis2011.pdf

arkadaş sallamasyon dediğin adamların kendi insert ünde fiyatı var.illa aldığım faturayımı tarayıp göndereyim.asıl arkadaşım sen bilip bilmeden sallamasyon diye yazma.komik oluyor.

tamam ama broşürde 12-15 mayıs arasında geçerlidir yazıyor. beni de heveslendirmiştiniz ya :S bidaha zor cıkar böyle fiyat..
  • ekran kalitesi konusunda olumsuz yorumlar var, bilgi verebilecek olan var mı kullanan arkadaşlardan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jelly_jam

ekran kalitesi konusunda olumsuz yorumlar var, bilgi verebilecek olan var mı kullanan arkadaşlardan...

ben yaklaşık bir haftadır kullanıyorum.
    benim kişisel fikrime göre ekran kalitesi çok iyi değil. çok kötü demiyorum. ama bundan daha iyi çok ekran gördüm o şekilde ifade edeyim.
    ben ekran ışığını iyice kısarak gözlerimide koruyorum. fazla aydınlık olduğu zaman 3-4 saatlik kullanımdan sonra gözler kötü oluyor. ekranı lg marka kullanılmış.
    çok kalite bir ekran değil. diğer özellikleri oldukça güzel...
  • Ekranı Samsung ACER gibi markalara nazaran daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

Ekranı Samsung ACER gibi markalara nazaran daha iyidir.

Laptop üreticilerinin çoğu Samsung lcd kullanır. Asus da, Acer da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flort -- 19 Mayıs 2011; 0:54:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flort

quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

Ekranı Samsung ACER gibi markalara nazaran daha iyidir.

Laptop üreticilerinin çoğu Samsung lcd kullanır. Asus da, Acer da.

Benim evde bitane kullandığım samsung var ekranı çok parlama yapıyor güneşli havalarda, gece farkedilmiyor ama gündüz çok rahatsız edici olabiliyor, ama bu asus u da arkadaşım aldı kullanıyor bizim samsung a nazaran çok daha iyi ekranı.

• bu tr dükkan , daha önce dfs adıyla bir sürü sıkıntı yarattı, fiyatı da bundan uygun değil, bir de üstte karalar gibi bizimkiler yeni revizyon diyerek burdakilerin yeni revizyon olmayabileceğini ima ederek kendi reklamını yapmaya çalışıyor hâla .
    dfs sizi tanıyan tanıyor hocam, bizzat şahit olduğum olay da var, garantiye yurtdışına gönderdiğiniz ürün garantiden gelince başkasına sattınız, ikisi de dh üyesiydi ve birbirlerini buldular filan olayları şahsen ben unutmadım her fırsatta da hatırlatırım, bana da hakaret dolu mesajlar atmıştınız, tehdit de tabi. şu tr dükkana sakın bulaşmayın da 100 lira fazla verip başka yerden alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

bu tr dükkan , daha önce dfs adıyla bir sürü sıkıntı yarattı, fiyatı da bundan uygun değil, bir de üstte karalar gibi bizimkiler yeni revizyon diyerek burdakilerin yeni revizyon olmayabileceğini ima ederek kendi reklamını yapmaya çalışıyor hâla .
    dfs sizi tanıyan tanıyor hocam, bizzat şahit olduğum olay da var, garantiye yurtdışına gönderdiğiniz ürün garantiden gelince başkasına sattınız, ikisi de dh üyesiydi ve birbirlerini buldular filan olayları şahsen ben unutmadım her fırsatta da hatırlatırım, bana da hakaret dolu mesajlar atmıştınız, tehdit de tabi. şu tr dükkana sakın bulaşmayın da 100 lira fazla verip başka yerden alın.

zaten verdıgı fıyatlardan bellı olmuyormu kredi kartlarına vadeler yuksek
  • Off çok iyi yaa hem de GT540

Benim laptopu 750 ye sayabilseydim hemen alırdım bundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Off çok iyi yaa hem de GT540

Benim laptopu 750 ye sayabilseydim hemen alırdım bundan

750 TL ye 2. el laptop satmak artık çok zor hele bu şekilde laptop fiyatları düşmüşken.
  • quote:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html

Eski üretim GeForce® GTX 280M; DX10 yeni üretim GT 540 M daha mı iyi ? Pek inanasım gelmedi ama gerçek

Yüksek fiyatlı, Monster notebookların ekran kartıyla kıyaslanacak kadar iyimi diye merak edip,bakmıştım ama sonuç hüsran Para=en iyi donanım,en iyi güç

Listeden de anladığım kadarıyla,tahminen bu laptop ile piyasada bulunan %80 oyunu rahat yüksek(en yüksek değil) ayarda rahatça oynatır.

Ama dikkatimi çeken 2007 üretimi olan Crysis - GPU Benchmark Test (2007) High ~ 30 fps de oynatması garip.Ben 40-50 fps arasında rahatça oynatır diye tahmin ediyordum.

O bahsettıgın oyun hala 2011 hatta cıkıcak 2012 oyunlarından bıle daha zorlu grafık gucune ayarlarına kasmasına sahıp:))bunu send ebılyıorusn aslında neden bu notebooku kotulemek sıtedın anlamadım:))

ben ehrkesı saygıyla karsılyıorum bunların hıcbırıylede tıcarı ılıskım bagım hatta tanısıklıgım yokm ben urune fıyata bakar gıder yorumumu yaparım kardesım

notebookmu almak mı ıstıyorsun al sana asus bu fıyata daha ıyı yok 1200 tl ne alıyorsun ıyı dınle benı sony toshıbalarda bu ozellıklerı 2000-2500 hatta 3000 bandında bulabılırsın

neden mı bunu 1200 bulabılyıorsun tabıkı marka farkı bu bır gercek ama asus dandık markamı? bu modelı sartılan bu modelı 2011 ocak cıkıslı bırde habeırnı olsun yenı modleı asusun

BU FIYATA BU EKRAN KARTI TUM OYUNLARI OYNARSIN 2012DE CIKICAK OYUNALRIDA OYNARSIN MERAK ETME Crysis OYUNU GRAFIK MOTORLARINDA ZATEN GELECEGIN GRAFIK ALT YAPISINI KULLANMIS

GOZU KAPALI KOSARAK BUNU AL VE SONY TOSHIBAYA SENIN ALDIGIN BU NOTEBOOKUN OZELLIKELRINDE OLSUN DIYE 2500 TL VERNEI YANI TAM 2 KATINI VERENEDE SELAM GONDER:)))

BILISIM BOYLE ISTE ARASTIRMAK LAIZM SUREKI TAKIP ETMEK LAZIM YOKSA 2 KATI ODERSIN

Bu arada notebookların yakın gelecegıne yonelık benım tam pıyasanın gobegendın bırısı olarak tahmınım yorumum bluraydır

Yakınds DVD tarıh olucak 4,5 gb mı? 45 Gb mı?

Tabıkıde bluray oyunlarda bluraya gore yapılmaya baslandımı zaten olay bıter

bır oyun 10 dvd mı olucak? :) tek bluray tabıkıde

Ne yazıkkı Cd NASIL BITTIYSE DVD nınde son 1-2 yılı en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 21 Mayıs 2011; 12:34:48 >

• Üstadlar mrb.
    İki arada bir derede kalmaktansa bir danışıyım istedim.. konu başlağındaki makine dolar kurundan dolayı başlarda iyiymiş ama şuan 1230 civarı, (320 gb, freedos) hiç haz etmem ama şu elektroworld de 1399 a 640 lık wın7 li modeli var napiim ben şimdi bi akıl lütfen ucuzlar mı bi kampanya olur mu beklesem mi?
  • Fİyatı bundan fazla düşeceğini sanmıyorum,
    Free Dos olması bi eksiklik değil bence iyi bişi boşa microsofta para yedirmiyorsun. 640 GB HDD ise çok önemli bir faktör değil zaten maddi değeri de en fazla 20-30$ fark yapardı.
    Çok lazımda bi tane USB taşınabilir HDD al daha iyi bence.
    Ama illa da Windowslu olacak dersen bunun fiyatı EW dekinden çok farklı değil;

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7291
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutanhamun

Üstadlar mrb.
    İki arada bir derede kalmaktansa bir danışıyım istedim.. konu başlağındaki makine dolar kurundan dolayı başlarda iyiymiş ama şuan 1230 civarı, (320 gb, freedos) hiç haz etmem ama şu elektroworld de 1399 a 640 lık wın7 li modeli var napiim ben şimdi bi akıl lütfen ucuzlar mı bi kampanya olur mu beklesem mi?

1230 civarı nerde satılıyor ya, ben 1290dan aşağısını görmedim. ayrıca elektroworlddeki kampanya bitti 640lık win7li olan.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.