Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sweet81

ekran kartı drıver ndıvıa sıtesıden bende ındırdeımm kabul etmedı sonra asus kendı sıtesınden ınndırdım ve guncelledım ndıvıanın sıtesınden ındırdıgım ekran kartını gormuyor bıle...

tesekkurler
  • Yeni bir kart ilerde sürücü problemi halledilirse o zamn 5650 den farkını görmek mümkün olur şimdilik karta vurun kahpeye muamelesi yapabilirsinz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

bu fiyata gerçekten çok çok iyi makine..

Saatler güzelmiş kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

quote:

Haklısınız, ben de Asusla kıyaslamak istemedim zaten. Ancak fiyatlar dehşet güzel oldu son zamanlarda. eskiden dandik makinelere 1200 $ - 1500 $ arası veriyorduk. Benim Asus F3F bile 1000$ civarıydı galiba... onboard ekran kartıyla... şimdiki fiyatlara bakınca... aynı mantık geçerli olsaydı şu anda bu Asusun en az 1500 $ olması gerekiyordu.. i7 ler falan da 2000$ sevivyesinde olurdu heralde... bugünün fiyatları resmen bedava.. almayanı dövüyorlar şeklinde... Ben bile ihtiyacım yokken almamak için direniyorum valla...

Evet son 5-6 aydır Notebook fiyatları genel anlamda süper uygun oldu, özellikler ASUS DELL gibi kaliteli markalar bunun başını çekiyor bu da çok iyi.
    Darısı SONY ve TOSHIBA gibi markalara..

Kesınlıkle bu mesaja katılıyorum bunun sebeplerındne bırıde Yenı urunleri yakında pıayasa gırıcek stok erıtıyorlar

• Keşke her stok eritmede bu kadar indirim yapsalar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anteros24

quote:

quote:

Haklısınız, ben de Asusla kıyaslamak istemedim zaten. Ancak fiyatlar dehşet güzel oldu son zamanlarda. eskiden dandik makinelere 1200 $ - 1500 $ arası veriyorduk. Benim Asus F3F bile 1000$ civarıydı galiba... onboard ekran kartıyla... şimdiki fiyatlara bakınca... aynı mantık geçerli olsaydı şu anda bu Asusun en az 1500 $ olması gerekiyordu.. i7 ler falan da 2000$ sevivyesinde olurdu heralde... bugünün fiyatları resmen bedava.. almayanı dövüyorlar şeklinde... Ben bile ihtiyacım yokken almamak için direniyorum valla...

Evet son 5-6 aydır Notebook fiyatları genel anlamda süper uygun oldu, özellikler ASUS DELL gibi kaliteli markalar bunun başını çekiyor bu da çok iyi.
    Darısı SONY ve TOSHIBA gibi markalara..

Kesınlıkle bu mesaja katılıyorum bunun sebeplerındne bırıde Yenı urunleri yakında pıayasa gırıcek stok erıtıyorlar

Yeni ürün ile alaksı yok, zaten piyasadaki ürünler yeni ürün, örneğin bu konuda yer alan ASUS K53 daha çıkalı 1 ay olmadı.

• Asusun ftp sitesinden

ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/nb/Drivers/VGA/VGA_nVidia_N11X_N12X_R260_Win7_64_Z817126686.zip

bu driveri indirdim gt540 için...

Benim Laptop Asus N53SV-SX065V yani (anakartı bilmiyorum) donanım özellikleri aynı sayılır.

Temiz bir win 7 HP 64 Bit SP1 kurup istediğim programları kurdum ve üstteki driverı yükledim. Şimdi herşey sorunsuz ve orjinal win 7 HP 64 Bit Key ile kullanıyorum...

Bir de acronis gibi bir programla sistem yedeğini de alırsanız bilgisayar yavaşladığında 5 dk'da sorunsuz haline dönüş imkanınız var....

• almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım

offffffffffff..........

• quote:

almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım almamalıyım

offffffffffff..........

Ben de almamalıydım. Dayanamadım. Aldım...

• stok eritme yok.. bu ürünün tam olarak f/p hakettiğini düşünüyorum stoklarımızda halen mevcut alan arkadaşlara hayırlı olsun...
  • Bu bilgisayarda isinma durumu nasil, bir de fanlar surekli calisiyor mu? Fanlar calisirken ses nasil? Ben de İ5 islemcili packard bell var, fanlar sadece firefox acikken bile calisiyor ve cok ses cikariyor. Bilgisayari alip kullanan arkadaslar cevap verebilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skolnik79

Bu bilgisayarda isinma durumu nasil, bir de fanlar surekli calisiyor mu? Fanlar calisirken ses nasil? Ben de İ5 islemcili packard bell var, fanlar sadece firefox acikken bile calisiyor ve cok ses cikariyor. Bilgisayari alip kullanan arkadaslar cevap verebilirse sevinirim.

Bu modelde ısınma yok, her tarafı alüminyum kaplı zaten. Dandik PackardBell ile karşılaştırma bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

Bu bilgisayarda isinma durumu nasil, bir de fanlar surekli calisiyor mu? Fanlar calisirken ses nasil? Ben de İ5 islemcili packard bell var, fanlar sadece firefox acikken bile calisiyor ve cok ses cikariyor. Bilgisayari alip kullanan arkadaslar cevap verebilirse sevinirim.

Bu modelde ısınma yok, her tarafı alüminyum kaplı zaten. Dandik PackardBell ile karşılaştırma bile.

bu packard bell onla kıyalanırmı ?

http://www.pcdepo.com/packard-bell-tk85-f4085-jo-001tk-i5-480-4gb-500gb-15-6-urun24.html

• quote:

Orijinalden alıntı: 24kobe24

quote:

quote:

bu packard bell onla kıyalanırmı ?

Yazdığın packard bell in eksi yanları
    1.Ekran kartı GT 420 çok düşük oyun oynaman çok zor bununla
    2.İşlemcisi i5-480 eski tip i5 lerden, Asus daki i5-2410 2. nesil işlemci üzerinde grafik işlemcisi var, yani 2. bir ekran kartı var bu da 3D olamayan uygulamalarda internet, ofis işleri gibi çalışarak bataryanın çok daha az tüketilmesini sağlıyor yani 2 saat giden batarya 4 saat gidiyor.
    3. packard bell buna göre çok fazla ısınır
    4. packard bell in servisine şuan ACER servisi bakıyor o da rezalet ötesi bir servis.

daha bir çok eksik yanını sayabilirim.

Sen gel 50$ daha ver adam gibi bir laptop al yıllarca sorunsuz kullan.

• quote:

GT 420 çok düşük değil, "oyun oynamak çok zor" demek yanlış. Ama 5650'den biraz daha düşük seviyede bir kart.

Model numarası yanıltıcı olan GT 520 var, giriş seviyesi üzerinde oyun oynamak isteyenlerin ondan kaçınmaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 7 Mayıs 2011; 13:25:17 >
  • quote:

quote:

Packard bell de oyle cok isinmiyor ama fan daha bilgisayari acar acmaz calisiyor. Benim asil merak ettigim fan her zaman calisiyor mu ve fan calisirken ses rahatsiz ediyor mu? Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

GT 420 çok düşük değil, "oyun oynamak çok zor" demek yanlış. Ama 5650'den biraz daha düşük seviyede bir kart.

Model numarası yanıltıcı olan GT 520 var, giriş seviyesi üzerinde oyun oynamak isteyenlerin ondan kaçınmaları lazım.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-420M.35837.0.html

Düşük işte, şuanki güncel oyunları 20 fps ile zar zor oynuyor, o da oyun oynatmayı çok zor hale getiriyor.
    Zaten oyun oynamayacaksa ya daha ucuz modellere baksın yada 50-60$ verip Asus u aldın onda GT540 var o da biçok oyunu üst ayarlarda 30-35 fps de çalıştırıyor ki saydığım o kadar farka rağmen yine e gidip packard bell alacaklarsa Allah akıl fikir versin ne diyim daha.

• arkdaslar ben bu laptop kullanmaya basladım ama sankı tus takımı bıraz ufak gıbı ozellıkle numara tusları alan arkdaslar nasıl bu konuda sıkıntı yasıyorlarmı?
  • Cumartesi günü notebook elime ulaştı.
    Windows 7 Ultimate 64 bit kurdum.
    Cihazla gelen driver cd'siyle tüm sürücüler sorunsuz kuruldu.
    Cihazda fan sesi sürekli değil, fan sadece cihaz zorlandığı zaman devreye giriyor.
    Öyle rahatsız edici bir sesi de kesinlikle yok.
    Yalnız Dvd okuyucunun sesi bir nebze fazla gibi geldi bana.
    O da benim için o kadar sorun değil.
    Cihaz oldukça şık.
    Klavye çevresindeki alüminyum kaplama çizilmelere dayanıklı görünüyor.
    Normal çalışma şartlarında dış yüzeyde bir ısınma hissetmedim.
    Klavye tuşları da kullanışlı geldi bana.
    Oyunlar konusunda o kadar deneyimli değilim.
    Fifa 2011, NFS Most Wanted gibi birkaç oyun kurdum.
    HDMI kablo ile oyunların ve yüklediğim HD bir belgeselin görüntülerini Panasonic Plazmaya sorunsuz aktardım.
    Açıkcası bir başka cihazla uzmanca kıyaslayacak kadar tecrübe sahibi değilim.
    Ancak kalitesi ve özellikleri ile ödediğim parayı fazlasıyla hakedecek bir cihaz olduğunu düşünüyorum.
    Tavsiye ederim.

• Sıcak fırsatlara gırıp nasıl bır notebook alsam sıcka fırsat vartmı dıyenın kacrımaması gereken bır urun su anda en ıyısı bu fıyata bu

Fiyata bak ürüne bak
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.