ASUS K53SV-SX581D i5-2430 4GB 500GB 15.6 F.DOS 1GB VGA NOTEBOOK
eknik Özellikler : Marka Asus Model intel i5-2430M 4GB 500GB 15.6" HDMI 1GB GT540M FreeDOS Ürün Kodu K53SV-SX581D İşlemci Markası Intel® İşlemci Tipi 2. nesil Intel® Core� i5-2410M işlemci İşlemci Hızı 2.3 GHz Turbo Boost ile 2.9 GHz'ye kadar İşlemci Cache 3 MB İşlemci FSB (Veri Yolu) - Ekran Boyutu 15.6" Ekran Tipi LED HD Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 px Ekran Kartı Nvidia Ekran Kartı Hafızası 1 GB Harici Grafik Belleği Grafik İşlemcisi GeForce GT540M + Intel GMA HD HDMI Var Sistem Belleği 4 GB Bellek Tipi DDR3 1333 Mhz Max Bellek 8GB Disk Kapasitesi 500GB Disk Hızı 5400rpm Disk Arabirimi Sata Optik Sürücü DVD Yazıcı (Super Multi) Modem Yok Ethernet Gigabit ethernet Wireless 802.11 b/g/n Bluetooth Var FireWire Yok E-Sata Yok Seri Port Yok Usb Portu 3x USB 2.0 Express Kart - Video Portu 15 pinli VGA video konnektörü Klavye Numerik TR Q Hoparlör Dahili Stereo Hoparlör Kart Okuyucu Var Kamera Var Parmak İzi Okuyucu Yok Yüz Tanıma Var Touchpad Var Uzaktan Kumanda Yok 3G Yok Diğer Özellikler - İşletim Sistemi (Yazılım) FreeDOS Paket İçeriği Notebook,Pil,Adaptör, Çanta Laptop Çantası,Soğutucu Fan , Mouse HEDİYE Boyut Genişlik 378 mm, Derinlik 253 mm, Yükseklik 32 mm Pil Teknolojisi 6 Hücreli lityum-iyon Pil Ömrü - Ağırlık 2.6 Kg Garanti Süresi 2 Yıl Uluslararası Garanti
EWET ARKADAŞLAR OYUN İÇİN BU LAPTOPU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ... KULLANAN VARSA YADA BİLGİSİ OLAN VARSA BANA YARDIMCI OLSUN ŞİMDİDEN TEŞŞEKKUR EDERIM..
Kardeşim bende wow hastasıyım bu dizüstünü bugün sipariş verdim yorumları falan okumak için ararken senin yazını gördüm bütçen bununla sınırlıysa bence al bende aldım yani :D ama denemedim makinayı
İçin rahat olsun. Bunun işletim sistemlisini kullanıyorum. Forumda konumuz da mevcut hatta. Oraya bakabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme