Arkadaşlar iyi forumlar son günlerde 3.5 yıllık Asus K53SV model laptopum dota 2 gibi sistemine gayet uygun bir oyunun 10. dakikasında kendini kapatmaya başladı. Ben de son dönemde yoğun olduğum için sorunun kaynağına inmek için gerekli olan testleri yapamadım ancak dün aklıma termal macunu yenilemek geldi. Macunu yeniledikten sonra denediğimde hiç durmadan 6-7 oyun atabildim. Lakin bugün sorun tekrarladı. Başka programlarda sıkıntı yok ama sanırım hafif bir zorlanma bu sorunu tetiklemeye yetti. Sorum macun neden kısa sürede olsa işe yaradı? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
+ Bilgisayarımda ekran kartı, işlemci veya ram kaynaklı bir sorun olduğu aşikar. Garantisi de bittiği için o seçenekte oyun dışı kalıyor. Acaba yine de servise versem bu bana kaç paraya patlar yada yeni sistem mi kurmam daha akıllıca olur? Kısa bir özetle 3.5 yıllık Asus k53sv yalanan lüzumu yok bilgisayarı özellikle ilk 2-2.5 sene ciddi anlamda hor kullandım. Bakım yapmayı ve düzgün kullanmayı öğrendim ama iş işten geçti sanırım.
eşeğe altın sefer vursan altın yine eşektir kardeşim ama sen yine de kaliteli bi termal pad dene ucuz macunlar yerine. ama ben sana söyliyim o alet yine bozulur çünkü o cünup bi bilgisayar, neler yaptıysan artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme